MateoF1 59 Napisano 26 Listopad 2012 Proste że tak ^^ Jako że uwielbiam jeździć po Monaco to mogę testować całą noc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 26 Listopad 2012 O ktorej? Ja tez sie chrtnie zalape ale z racji roznicy czasowej-kiedy ja wracam do domu z pracy, ogarniam sie i cos zjem to wy juz jezdzicie... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) O ktorej? Ja tez sie chrtnie zalape ale z racji roznicy czasowej-kiedy ja wracam do domu z pracy, ogarniam sie i cos zjem to wy juz jezdzicie... :( o 20:00 Error stawia serwa i wysyła INV :) Edytowane 26 Listopad 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) To chetnie... z tym ze nie moge go dodac do znajomkow bo pokazuje mi ze ma full-przynajmniej pokazywalo. Edytowane 26 Listopad 2012 przez s0-Vicky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 26 Listopad 2012 Nie wiem Kto dziś jechał w Mercedesie na Suzuce, ale przywaliłem mu w Qual - za co przepraszam :) Ewidentnie mój błąd. To żem był ja, ale nic się nie stało. Szybki pit stop i po sprawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 26 Listopad 2012 To żem był ja, ale nic się nie stało. Szybki pit stop i po sprawie :) Aha ;) Następnym razem będę bardziej uważał :) W każdym bądź razie jeszcze raz sorka ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) To chetnie... z tym ze nie moge go dodac do znajomkow bo pokazuje mi ze ma full-przynajmniej pokazywalo. Chcesz powiedziec ze taki popularny jestem... zaraz cos zaradze i "strace" troche przyjaciol. ================ Dzis testy o 20.00 Tory pierwsze dwa to: Monaco Singapur.... A potem co chcecie bo ...kto bogatemu zabroni?? Edytowane 27 Listopad 2012 przez Sir Siekier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 27 Listopad 2012 To chetnie... z tym ze nie moge go dodac do znajomkow bo pokazuje mi ze ma full-przynajmniej pokazywalo. Wyślę Ci zapka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 27 Listopad 2012 error: ja tam nie wiem kogo Ty masz w tych znajomych ale ewidentnie cieszysz sie zainteresowaniem! :D lennox: dzieki, bede czekal. btw, mam Cie w znajomych? Bo zapomnialem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 27 Listopad 2012 ni mosz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 27 Listopad 2012 Poradz cos na to! ;) ino roz! :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 27 Listopad 2012 to ja tez sie dolacze, choc kompletnie nie znam toru:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 27 Listopad 2012 O to wlasnie chodzilo, nauczysz sie toru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 27 Listopad 2012 kto bedzie wysylac zaproszenia ? error pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 27 Listopad 2012 Kazdy kto dolaczy i kogo bedzie mial tylko w znajomych. Monaco mam "jakos tam objechane" za to Singapur bede jechal pierwszy raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) No kochani, jak starzy kaszubi mawiaja... Serwerowni stoi :) ======= Oj dzialo sie dzialo... Filmow troche bedzie tak wiec czekajcie :) Edytowane 27 Listopad 2012 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 27 Listopad 2012 Nagrywales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Listopad 2012 No ja zawsze nagrywam, Monako się już renderuje, a jako że startowałem z samego końca to zobaczycie jaki burdel robicie XD Na Singa też działo sie sporo. Sporo walki z Kowim było :) Trochę mnie przyblokował w pewnym momencie i chyba się narobiło syfu, ale ogólnie to git :) Tylko, że najwcześniej wrzucę dopiero w czwartek te filmiki. Cieszy mnie, że pogoda działa jak należy. Na Singa zaczęło padać i najpierw intery a potem wety. Trochę zawaliłem, bo można było od razu wety dawać i spokojnie by się jechało. No, ale skąd człowiek mógł wiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) Dzisiaj testy rewelka, zwłaszcza Monaco - jeden z najbardziej satysfakcjonujących wyścigów do tej pory. Trochę szkoda drive through za ścięcie szykany, bo mógłbym być oczko wyżej. Ale miejsce na podium i tak nie jest złe :) Sorry Siekier za to wyprzedzanie na ostatnim zakręcie w New Delhi, ale jak walczyć, to do końca ;) Edytowane 27 Listopad 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Listopad 2012 Ja też chciałbym przeprosić jeszcze TycSławka, bo na Indiach jechaliśmy obok siebie i powtórzyła się dosłownie sytuacja Massa i Hamilton. Nawet bolidy się zgadzały :P Zreszta wsio nagrane i będzie na filmidle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 27 Listopad 2012 (edytowane) Z miesjca przepraszam Sharenta i Patricko za incydenty, odpowiednio na monaco i na singapurze. Na ulicach księstwa nie wiem co się zadziało bo byłem za tobą ale nagle bum i stoisz bokiem, a na 90% Cię nie dotknąłem. Patricko w singapurze chciałem się bronić po wewnętrznej, ale jak zobaczyłem, że jednak próbujesz się tam wcisnąć to odbiłem trochę, a że ty odbiłeś już na zewnętrzną to wyszło jak wyszło. Myślałem, że postawisz na spokojne wyprzedzanie po zewnętrznej, ale niestety kontakt i straty czasowe. Tak po dzisiejszych testach, przy wyprzedzaniu nie starajcie się wchodzić na siłę na wewnętrzną. To, że zostanie na prostej miejsce na bolid nie znaczy, że się w zakręt zmieścisz, lepiej odpuścić i bez kontaktu to zrobić. Edit1:Czemu ja to tutaj napisałem, to tylko najstarsi górale wiedzą :P za mało snu trzeba iść spać i jak można prosić o przeniesienie do tematu ustawek to będę wdzięczny. Edit2: Dziękuję! Edytowane 27 Listopad 2012 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Listopad 2012 Spoko Kowi, ja wiem że mnie tam fantazja poniosła. Mogłem trzymać Ci się zadu i po prostu inaczej to wymyślić. Wyprzedzanie tam po wewnętrznej nie ma żadnego sensu, bo tor tak idzie, że to zewnętrznej jest zawsze w lepszej pozycji, przynajmniej jak ten od wewnątrz jest minimalnie z tyłu. Nie wspominam już, że dużo trudniej trafić w dobry punkt dohamowania wtedy. Ogólnie walka była super :) Wsio będzie na filmie :D W Indiach też z Errorkiem sobie fajnie powalczyliśmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 27 Listopad 2012 Monaco - tragedia inaczej sie jezdzi niz w F1 2011 i zaliczalem bandy bo hamulec mi nie banglal tylko sie blokowal, Singapur na dziendobry w tylek jak sie obrucilem to poprawka a ze dawno nie jechalem tego toru to dalem sie nabrac na ten zakret co w realu tez wypadaj i soczyscie huklem ze nie bylo co zbierac :D Indie super w porownaniu do f1 2011 zmienil sie profil ostrej agrawki przed drsem i pierwszego zakretu za drsem, pitian dzieki za walke :) i ciesze sie ze na tym torze idzie sie kersem obronic przed DRSem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 27 Listopad 2012 Mi TycSlawek w Indiach strasznie skakał po torze. Po tym jak ktoś mnie staranował na 1 zakręcie i spadłem na koniec stawki, musiałem trochę powyprzedzać, ale wyprzedzanie bolidu który raz jest 50 przed tobą a raz 50 za tobą nie jest łatwe. Czasem to wyglądało tak że udało się już wyprzedzić i nagle znowu się pojawiał przede mną. Albo jedzie z przodu i w środku zakrętu teleportacja tuż pod moje skrzydło. Nie jest to fajne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 27 Listopad 2012 Kowi - luz, wiemy, jak ta gra się zachowuje. Ja miałem identyczną sytuację chyba z Patricko na New Delhi - odległość dosłownie taka, że by się pomiędzy nami jeszcze 3/4 bolidu zmieściło, a nagle zaczyna go stawiać bokiem... Już nawet nie przepraszam, bo winę ponoszą ewidentnie głupki z CM. Szkoda tylko, że wyniki wyścigów są potem wypaczone. Jedna osoba dostaje z dupy strzała, a druga z grzeczności czeka, aż ta pierwsza odzyska pozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach