Tachograf 211 Napisano 28 Listopad 2012 Może aktualizacja będzie później, nie orientuję się w jakich są godzinach i czy w określone dni. Masz pewnie z dupy internet i ci później dojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 28 Listopad 2012 Ta, słyszałem że tobie patche dosylaja pocztą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Ta, słyszałem że tobie patche dosylaja pocztą. Tak, na dyskach SSD i nie pocztą tylko ubezpieczonym kurierem. Edytowane 28 Listopad 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 28 Listopad 2012 A co robi niby ten patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 28 Listopad 2012 Chyba FFB poprawia, i kilka innych pierdół.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 28 Listopad 2012 Poprawia, znacznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 28 Listopad 2012 A więc to TycSlawek takim atomowym startem się pochwalił, że aż na moim gearboxie musiał lądować ;) to juz jestem pewny ze to nie ja Cie skasowalem a teraz widze ile brakowalo ze tez bym polecial w bok bo tam po kontakcie prawie na mnie wleciales :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Listopad 2012 Filmik z Singa prawie 14 minut :P A większość to walka z Kowim :D Jest co oglądać :D Dawno tak fajnego wyścigu nie miałem :D Monako i Singa wczoraj po prostu najlepsze testy do tej pory wg mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 28 Listopad 2012 Panowie, ja dziś odpadam z testów, chciałbym trochę poćwiczyć Australię przed startem ligi :) Także będe na następnych testach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 28 Listopad 2012 hmm nie pociaglo mi patcha .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 28 Listopad 2012 Filmik z Singa prawie 14 minut :P A większość to walka z Kowim :D Jest co oglądać :D Dawno tak fajnego wyścigu nie miałem :D Monako i Singa wczoraj po prostu najlepsze testy do tej pory wg mnie. Byloby jeszcze lepiej gdybym dobre tempo mial :P ale troche walki bylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Listopad 2012 Serwerownia Stoi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Listopad 2012 Dzisiaj testy udane. Co prawda nudno się jechało z przodu, ale cały czas ktoś mnie gonił. Na SPA do pewnego czasu Deeny, a na Węgrzech Kubol mi siedział na ogonku. Co prawda miałem wrażenie, że wszystko było pod kontrolą, ale jeden zły manewr i po ptokach :) Szkoda, że frekwencja nie dopisała. Mam nadzieję, że jutro będzie nas więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Przepraszam kolegę Rholek za wjechanie w tył bolidu na Hungaroringu oraz Errora za Spa ( kot mi wskoczył na kierownicę ). Edytowane 29 Listopad 2012 przez Tyc Sławek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 28 Listopad 2012 Dzisiaj testy udane. Co prawda nudno się jechało z przodu, ale cały czas ktoś mnie gonił. Na SPA do pewnego czasu Deeny, a na Węgrzech Kubol mi siedział na ogonku. Co prawda miałem wrażenie, że wszystko było pod kontrolą, ale jeden zły manewr i po ptokach :) Szkoda, że frekwencja nie dopisała. Mam nadzieję, że jutro będzie nas więcej. Gdyby nie to, że debile mnie zatrzymali na stałe w boksie to miałbyś cieplutko. Jechałem ci za dupą do zmiany opon. Dalej się też zapowiadało ciekawie ale cóż... :P Węgry też wyglądały fajnie. Nie wiem czemu na starcie tak mnie łyknęliście. Później byłem już blisko, ale sprytne umiejscowienie DRS na końcówce łuku i moja zachłanność sprawiły, że pocałowałem ścianę. Całe kółko bez nosa. Później pół nosa znów poszło in ledwo udało się dojechać na 3. Było bardzo dobrze, szkoda że bez kompletu dziś. Do jutra. Pis joł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 28 Listopad 2012 Sorry Ponowie ze dzisiaj nie dolaczylem ale jechalismy sobie w malym gronie Australie testujac wszystkie mozliwe aspekty jazdy, zakretow, dohamowan i pogody przed startem Ligi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 28 Listopad 2012 Sorry Ponowie ze dzisiaj nie dolaczylem ale jechalismy sobie w malym gronie Australie testujac wszystkie mozliwe aspekty jazdy, zakretow, dohamowan i pogody przed startem Ligi. Dołączam się do wypowiedzi Przedmówcy :) Dzięki za zapki ale walczyliśmy w Australii by dobrze zacząć ligę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 28 Listopad 2012 A przede wszystkim utrzymac sie na torze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Listopad 2012 Wczorajsze Monaco... Jutro jak zwykle o 20.00 zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 28 Listopad 2012 Co jutro w planach, tzn. jakie tory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Co do patcha, CM to banda idiotów, zresztą jak każdy wie. Patch który otrzymaliśmy bodajże w piątek dla wersji PL 1.02, jest patchem w którym znajduję się wszystko, czyli jest to wersja 1.03 ! Co najlepsze, te buce dopiero dziś edytowali forum, ja czegoś tutaj nie rozumiem ... Edytowane 28 Listopad 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 28 Listopad 2012 Tacho już w dniu patcha była mowa, że patch #2 dla PL zawiera jednocześnie #2 i #3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 28 Listopad 2012 Zaraz, to mam rozumieć, że punkt "Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds." zawiera się w naszym patchu? Nie zauważyłem najmniejszej różnicy, ludzi dalej można wyjebać z toru jadąc metr za bolidem. Niech ktoś wklei jakiś cytat potwierdzający to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 28 Listopad 2012 Zaraz, to mam rozumieć, że punkt "Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds." zawiera się w naszym patchu? Nie zauważyłem najmniejszej różnicy, ludzi dalej można wyjebać z toru jadąc metr za bolidem. Niech ktoś wklei jakiś cytat potwierdzający to. Dokładnie tak, zero poprawy w tym kierunku i to będzie podejrzewam największa zmora naszej ligi. A miałem nadzieję że będzie można zapomnieć o tym problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 28 Listopad 2012 Jest mały plus w tym wielkim minusie - ludzie będą się bardziej pilnować na torze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach