HeXatroN 1 Napisano 12 Grudzień 2012 Ja chętnie pośmigam ale około 18 - 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 12 Grudzień 2012 Ja chętnie pośmigam ale około 18 - 19 będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 12 Grudzień 2012 Ja tez jezeli wyrazicie chec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 12 Grudzień 2012 ja będę okolo 22, jeżeli będzie ktoś chętny to dajcie znać na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 12 Grudzień 2012 czekam na jakieś zaproszenie Panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 12 Grudzień 2012 czekam na jakieś zaproszenie Panowie. to leci jezdzimy jak cos to pisac :) na PSN łatwy mam nick kaaroloo ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 12 Grudzień 2012 kuźwa sorry, poszedłem z pokoju, jak przyszedłem to juz inv. był nie ważny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 16 Grudzień 2012 16.30... ustaweczka ostateczna... Chiny chiny i jeszcze raz chiny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 16 Grudzień 2012 Będę, jeszcze w Szanghaju nie jeździłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 16 Grudzień 2012 Serwerownia stoi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 17 Grudzień 2012 Ktoś chce pojeździć to pisać . Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 17 Grudzień 2012 Bahrain katasz, jest ktos czy sam? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 17 Grudzień 2012 Ja będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 17 Grudzień 2012 Ide. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 18 Grudzień 2012 Jezdzi ktos dzis Bahrain, i o ktorej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Grudzień 2012 Trenuj, trenuj, bo czasy to cieniutkie panie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 18 Grudzień 2012 Pierwszy raz na tym torze i pierwsze kolka w zyciu, nie znalem zadnego zakretu :-D poza tym set inzynierski do dupy, dlatego biore sie do roboty, ale to tak ok 19:00 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 18 Grudzień 2012 ...nie znalem zadnego zakretu... Czy pan ogląda w ogóle F1? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2012 Ja w ogóle byłem przyzwyczajony do Bahrajnu z F1 2010, a jak oglądałem F1 to tak nie zwróciłem na to uwagi + trochę czasu minęło. Ale zmieniki układ pierwszego sektora, nie ma już tej sekcji z kilkoma ciasnymi zakrętami pod rząd, tylko uprościli to i od razu wyjeżdżamy na tej zjazd po łuku. Niezłego zonka tam miałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 18 Grudzień 2012 Czy pan ogląda w ogóle F1? :) Ogladac ogladalem ale jak ogladalem to jeszcze nie mialem gry z F1 w domu i jakos nie zwracalem jaki uklad ma dany tor, z jakimi predkosciami wchodzi sie w zakrety i jakie sa punkty dohamowan. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 18 Grudzień 2012 Ja w ogóle byłem przyzwyczajony do Bahrajnu z F1 2010, a jak oglądałem F1 to tak nie zwróciłem na to uwagi + trochę czasu minęło. Ale zmieniki układ pierwszego sektora, nie ma już tej sekcji z kilkoma ciasnymi zakrętami pod rząd, tylko uprościli to i od razu wyjeżdżamy na tej zjazd po łuku. Niezłego zonka tam miałem :) mialem to samo, ale tamta konfiguracja byla lepsza ... byly ciekawsze zakrety ciasne i trudniejsze technicznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2012 No, nigdy nie zapomnę jak długo w 2010 ćwiczyłem tą sekwencję tych zakrętów. Potem przejeżdżałem je idealnym tempem. A teraz zonk, bo tego nie ma...a szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 18 Grudzień 2012 Ja w ogóle byłem przyzwyczajony do Bahrajnu z F1 2010, a jak oglądałem F1 to tak nie zwróciłem na to uwagi + trochę czasu minęło. Ale zmieniki układ pierwszego sektora, nie ma już tej sekcji z kilkoma ciasnymi zakrętami pod rząd, tylko uprościli to i od razu wyjeżdżamy na tej zjazd po łuku. Niezłego zonka tam miałem :) Ta ciasna sekcja o której piszesz to właściwie była (jak się później okazało) jednorazowa zmiana układu toru właśnie na wyścig w sezonie 2010. Obecny układ jest oryginalną pętlą na której zawsze odbywały się wyścigi – chyba od 2004 r, także do tej pętli jestem bardziej przyzwyczajony, co nie zmienia faktu że układ z 2010 r bardziej mi się podobał :thumbsup: Ktoś ma ochotę dzisiaj coś pośmigać Bahrajn? Ja zaraz wbijam na PSN wiec jakby co to ślijcie zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 18 Grudzień 2012 Ogladac ogladalem ale jak ogladalem to jeszcze nie mialem gry z F1 w domu i jakos nie zwracalem jaki uklad ma dany tor, z jakimi predkosciami wchodzi sie w zakrety i jakie sa punkty dohamowan. :-) Czyli to tak jakbyś oglądał np. mecz piłki nożnej nie zwracając kto ma piłkę, kto strzelił gola i w skrajnym przypadku jak wygląda boisko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Grudzień 2012 No faktycznie. Bo przecież z typowej relacji w tv można nauczyć się toru migusiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach