Skocz do zawartości
Patricko

F1 2012 - Ustawki

Rekomendowane odpowiedzi

ja będę okolo 22, jeżeli będzie ktoś chętny to dajcie znać na PSN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na jakieś zaproszenie Panowie.

to leci

jezdzimy jak cos to pisac :) na PSN łatwy mam nick kaaroloo ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kuźwa sorry, poszedłem z pokoju, jak przyszedłem to juz inv. był nie ważny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16.30... ustaweczka ostateczna... Chiny chiny i jeszcze raz chiny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chce pojeździć to pisać . Zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bahrain katasz, jest ktos czy sam? ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezdzi ktos dzis Bahrain, i o ktorej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz na tym torze i pierwsze kolka w zyciu, nie znalem zadnego zakretu :-D poza tym set inzynierski do dupy, dlatego biore sie do roboty, ale to tak ok 19:00 :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...nie znalem zadnego zakretu...

Czy pan ogląda w ogóle F1? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle byłem przyzwyczajony do Bahrajnu z F1 2010, a jak oglądałem F1 to tak nie zwróciłem na to uwagi + trochę czasu minęło.

Ale zmieniki układ pierwszego sektora, nie ma już tej sekcji z kilkoma ciasnymi zakrętami pod rząd, tylko uprościli to i od razu wyjeżdżamy na tej zjazd po łuku.

Niezłego zonka tam miałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pan ogląda w ogóle F1? :)

Ogladac ogladalem ale jak ogladalem to jeszcze nie mialem gry z F1 w domu i jakos nie zwracalem jaki uklad ma dany tor, z jakimi predkosciami wchodzi sie w zakrety i jakie sa punkty dohamowan. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle byłem przyzwyczajony do Bahrajnu z F1 2010, a jak oglądałem F1 to tak nie zwróciłem na to uwagi + trochę czasu minęło.

Ale zmieniki układ pierwszego sektora, nie ma już tej sekcji z kilkoma ciasnymi zakrętami pod rząd, tylko uprościli to i od razu wyjeżdżamy na tej zjazd po łuku.

mialem to samo, ale tamta konfiguracja byla lepsza ... byly ciekawsze zakrety ciasne i trudniejsze technicznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, nigdy nie zapomnę jak długo w 2010 ćwiczyłem tą sekwencję tych zakrętów. Potem przejeżdżałem je idealnym tempem.

A teraz zonk, bo tego nie ma...a szkoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta ciasna sekcja o której piszesz to właściwie była (jak się później okazało) jednorazowa zmiana układu toru właśnie na wyścig w sezonie 2010. Obecny układ jest oryginalną pętlą na której zawsze odbywały się wyścigi – chyba od 2004 r, także do tej pętli jestem bardziej przyzwyczajony, co nie zmienia faktu że układ z 2010 r bardziej mi się podobał :thumbsup:

Ktoś ma ochotę dzisiaj coś pośmigać Bahrajn? Ja zaraz wbijam na PSN wiec jakby co to ślijcie zaproszenia :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladac ogladalem ale jak ogladalem to jeszcze nie mialem gry z F1 w domu i jakos nie zwracalem jaki uklad ma dany tor, z jakimi predkosciami wchodzi sie w zakrety i jakie sa punkty dohamowan. :-)

Czyli to tak jakbyś oglądał np. mecz piłki nożnej nie zwracając kto ma piłkę, kto strzelił gola i w skrajnym przypadku jak wygląda boisko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No faktycznie. Bo przecież z typowej relacji w tv można nauczyć się toru migusiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi