Tangul 41 Napisano 15 Styczeń 2013 Halo tu brzoza, ja bede dopiero na 20 bo o 19 ogladam 1z10 a o 19:30 kiepskich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 15 Styczeń 2013 Ja Grab 1, slysze! Tez bede ok 20:00. Swoja droga, napiety masz harmonogram Tangul :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 21 Styczeń 2013 Dobra jest ktos chetny na wbicie platynki chodzi mi o pare trofikow miedzyinnymi mistrzostwa swiata w kooperacji :) Pisac PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Styczeń 2013 Ja moge z toba sieknac, ale to na pewno nie przez najblizszy tydzien bo nie mam za bardzo czasu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 23 Styczeń 2013 Panowie zapraszam dzis na wielkie testy. Cel testow: pobijać rezultaty Klacznixa. Godzina:19 Zapraszam w szczegolnosci moich glownych rywali: Errora, Milczara, Kolege Errora z teamu( przepraszam nie pamietam nicku), karoolo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 23 Styczeń 2013 (edytowane) No ja sie pojawie... ale nie oczekujcie cudow :P ======== a jednak nie pojawie sie... sorry. Edytowane 23 Styczeń 2013 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 25 Styczeń 2013 Zapraszam na godzinę 20:00 Oficjalny, jedyny i niepowtarzalny trening 50%. Mam nadzieje że Error tym razem nie zrezygnuje(coś ostatnio unika ścigania, chyba boi się rywalizacji z najlepszymi) Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 25 Styczeń 2013 Po co robisz te listy? Dales ogloszenie-ok, kto bedzie mogl ten wejdzie! A nie robienie za kazdym razem jakichs list.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risen 5 Napisano 25 Styczeń 2013 W sumie racja Klacza nikt sie nie zapisuje ale jak przychodzi do treningu to mamy przewaznie okolo 5 osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 25 Styczeń 2013 Będę od 18, więc jak ktoś chce, to możemy pośmigać przed ,,oficjalnym'' treningiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geared 3 Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) Hexatron, widzę ze jeździsz coraz szybciej:) jeszcze potrenuje to może w wyścigu powalczymy, ale muszę spełnić dwa warunki: 1. jechać czysto, bo dziś najszybszy mój czas był czasem nawet przyzwoity (tzn.nie byłem najwolniejszy;)), ale niestety gdzieś wypadłem w każdym wyścigu. 2. pilnować paliwa;) dziś dwa razy patrzyłem jak ktoś śmigał obok mnie a ja jechałem sobie spacerkiem ostatnie kółko;) Edytowane 25 Styczeń 2013 przez Geared 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 29 Styczeń 2013 Trening dziś zapraszam:) Godzina 19 Patricko Ciebie również zapraszam, zobaczysz jaka frajda jest przy ściganiu się na 5 okrążeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 29 Styczeń 2013 Ja się postaram zjawić. Treningi na 5 kółek dają niezla frajdę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 5 Luty 2013 Zapraszam na trening na godzine 19:00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 12 Luty 2013 Dzis o 20:15 zapraszam na Hockenheim. Q i 3 kolka, moze 5. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 12 Luty 2013 Jest ktoś chętny wbić pucharki w co-opie? Jeśli tak to zapraszam na psn: lukaszasada lub PW na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) Ktos jezdzi dzis?? === TA GRA TO kpina!! z nikim nie moge zagrac.. Edytowane 7 Marzec 2013 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 7 Marzec 2013 Ktos jezdzi dzis?? === TA GRA TO kpina!! z nikim nie moge zagrac.. No wreszcie. Widzę, że Error chce się przygotować. Chyba czas najwyższy, żeby o sobie przypomniał. Zapowiada się ciekawy wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 7 Marzec 2013 Ale koniec koncow pogralem w gt5 :P bo i tak mi w dupsko wjedziecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 7 Marzec 2013 No wreszcie. Widzę, że Error chce się przygotować. Chyba czas najwyższy, żeby o sobie przypomniał. Zapowiada się ciekawy wyścig. Skonczy sie jak zwykle.Error swoje najlepsze lata ma juz dawno za soba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risen 5 Napisano 8 Marzec 2013 Racja tera czas na nowe pokolenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Marzec 2013 no w sumie powoli mi sie nudzi wiec w ramach jakis atrakcji Klacza zapoluje na ciebie na Monzie :) Czy to start czy bede sie musial cofnac o koleczko :) nie ma problemu :) Boj sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 8 Marzec 2013 no w sumie powoli mi sie nudzi wiec w ramach jakis atrakcji Klacza zapoluje na ciebie na Monzie :) Czy to start czy bede sie musial cofnac o koleczko :) nie ma problemu :) Boj sie :) Jak ci sie nudzi to tak nie moze byc, mozna pyknac cos za 30min ;) Moze bedzie mozna wejsc do Ciebie na hosta ;) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Marzec 2013 to dawaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeXatroN 1 Napisano 9 Marzec 2013 (edytowane) Ktos chętny na trening? Trening z rana jak smietana.. Edytowane 9 Marzec 2013 przez HeXatroN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach