Skocz do zawartości
pawlos26

Sposob na pogranie we wszystkie gry z PS3

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam do przedstawienia panstwu bardzo ciekawy poradnik jak zagrac we wszystkie tytuly jakie do tej pory wyszly na ps3 i przejscie ich wszystkich

1. idziemy do sklepu z grami (np GAMESTATION)

2.kupujemy gre (najlepiej najdrozsza jaka jest np GHIII) jest to jednorazowy wydadek, jezeli jednak nie chcecie GH3 wystarczy kupic jakis tytul za 50 F

3. przychodzimy do domu i gramy w dana gre ile mamy tylko czasu

4. najpozniej po 6 dniach i 23h wracamy do sklepu i mowimy ze nam sie gra nie podoba dostajemy w zamian Kredyt na kwote za jaka kupilismy gre lub mozliwosc wymiany na inny tytul

5. wybieramy inny tytul za ta sama cene i powtarzamy PKT 3 i 4

6. jezeli nie przeszlismy pierwszej gry to mozemy ja spowrotem wziasc i dokonczyc

7. powtarzamy PKT3 i 4

8. wiem wiem nie dziekujcie wszystko dla waszego dobra

PS tak na powaznie to jest bardzo dobry patent sam z niego kozystam i sprawdza sie wysmienicieza za jedna kupiona gre DMC4 CE przeszedlem 5 innych Orange Box, Need For Speed Pro Street, The Club, R6 Vegas2, no i teraz mam GTA IV ale to juz sobie zostawilem pozdrawiam i zycze jak najwiecej gier na 100%

no i jeszcze UT3 po drodze xD ale ta gre chcialem zostawic ale pech chcial ze pekla mi plytka na szczescie pod luzszych negocjacjach zwrocili ma cash i tak stalem sie posiadaczem GTA IV

czyli rachunek prosty za 50 funtow przeszedlem 7 gier

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko musisz do różnych sprzedawców podchodzić bo cię w końcu nakryją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, Polak potrafi. Az sprawdze nastepnym razem jak cos kupie. ps. ja tobie za to RZycze duzo zdrowia ;PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz poprawione

zazwyczaj staram sie do innych sprzedawcow ale jeden kolo taki spoko zawsze ze mna o grach pogada to on mi zawsze wymienia xD raz to poszedlem do niego z gra i wymienilem na ta sama tylko w nizszej cenie xD i wydal mi roznice w cenie oczywiscie nie daja hajsu do reki tylko tzw Credit czyli paragon z kwota do wydania w sklepie xD

pozdrawiam i zycze smacznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię miec zawsze kupiona gierke na półcę, z reszta częstwo wracam do starszych tytułów...

Ale tak, czy inaczej polak potrafi xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wlasnie niezbyt, szczegolnie jesli chodzi o te gorsze jak Ao2 - potem jak na ta polke patrze to mi szkoda kasy co wydalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez lubie jak mam na polce dlatego 12 godnych tytulow lezy sobie w stojaczku a takie crapy to zazwyczaj warto wymienic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy w Polsce można tak wymieniać jak się nie spodoba.

Ale sposób niezły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

N oracja, czasami wychodzą tytuły których zakupu się później żałuje... więc sposób jest czasami przydatny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no czasami tak mozna sie naprawde naciac :/ wykladasz 50 F w dzien premiery idziesz do domu wesoly wlaczasz a tu taki crap ze szkoda gadac xD lub fajna gra ale na jeden raz ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel to opatentowal jeszcze w czasach PS2 :-). Dziala ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe, w Polsce też tak się da zrobić Wystarczy podejść (np. do Saturna lub MM) i powiedzieć np. że gra ci nie chodzi na konsoli,a oni wymieniają ją tobie na inną (tylko że za taką samą kwotę) lub kaskę zwracają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tyle co okradanie, a znajomość prawa ^^ Ja jednak wole mieć jedną nową grę na 3 miesiące i trzymać ją na półeczce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dla mnie to okradanie sklepu.

Dokładnie to w jaki sposób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta okradanie ?? dla mnie jestm to po prostu darmowa wypożyczalnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to ciulostwo. Ciekawe jak bys sie czul gdyby Twoja prace ktos tak traktowal.

To nie jest okradanie sklepu, to okradanie tworcow gier. Sranie we wlasne gniazdo, tak samo jak piractwo.

A, ze kupiles crapa to Twoja wina, jest tyle materialow promocyjnych i recenzji, ze mozna sie tego ustrzec i nie kupowac gowna.

Wlasnie przez takie cwaniactwo nie lubia wszedzie polaczkow. Wstyd mi za Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no oczywiscie tylko ze nie tylko ja tak robie ale anglicy i to od nich zapozyczylem ten pomysl a jak sie nie podoba to nikt ciebie nie zmusza, kupuj sobie wszystkie gry w tym wszystkie crapy, a tworcy gier w ogole nie oszukuja klienta w ogole ;/ tak bylo z kilkoma grami naogladalem sie gameplayow trailerow najarany poszedlem kupic gre wracam do domu pogralem 10 min wylaczylem bo okazalo sie wielkie G ;/ wiec przez to ze kupilem to ma ta gra lezec u mnie w domu i sie kurzyc jak moge isc i ja wymienic na inna :/ spoko skoro ciebie stac zeby wydac 200 zl za 10 minut ch*jowej to gratuluje ja niestety wole skorzystac z prawa wymiany towaru i nie chce aby jacys spece od marketingu robili mnie w konia i wciskali jakies g**no Tyle

peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, mie to ch.. obchodzi co robisz, ze swoim zyciem i jakie masz zasady. Wyrazam tylko swoja opinie. Najwazniejsze to byc w zgodzie z samym soba. Zycze Ci tylko, zeby nikt nie potraktowal Twojej pracy w ten sposob... Szkoda, ze tak malo jest uczciwych ludzi.

A i jest takie stare polskie powiedzenie: Jeśli stać mnie na psa, to stać mnie na łancuch...

Fayabusa.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdy ty kupujesz jakas gre i nie spelnia twoich oczekiwan ani zapewnien tworcow to zadowolony jestes ze swojego zakupu ?

chyba po cos ustanowili ta zasade w sklepach i jak cos to nie okradam tworcow bo nie od nich kupuje, od nich kupuja sklepy i czy ja kupie czy nie to tworcy i tak maja zaplacone

peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem dlaczego argumentujesz to działanie tym, że gra nie spełnia Twoich oczekiwań.. przecież wszyscy wiemy że chodzi tylko o te tytuły do których po przejściu już nie wrócisz, sam piszesz że "przychodzimy do domu i nawalamy ile się da.." więc po co potem piszesz o gniotach w które grasz niby tylko 10 minut ? Ja myślę że grasz w nie przez 6 dni i 23 godziny, wysysasz je na maxa i gdy już więcej wyssać się nie da - oddajesz ("czyli rachunek prosty za 50 funtow przeszedlem 7 gier). Twoja sprawa, nie oceniam tylko nie pisz proszę że robisz to dlatego że gry te nie spełniają Twoich oczekiwań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdybyś ty miał sklep i by ci oddawali odfoliowane gry i żądali zwrotu kasy? cieszyłbyś się? i co taki sklep ma później z tą grą odfoliowaną zrobić? może tylko 2 razy taniej na necie sprzedać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps360ii widze ze nie masz pojecia jak to wszystko sie odbywa w UK tam odfoliowane gry sprzedaja za 4-5 funtow taniej a skupuja za 30 ;/ oni i tak robia tyle kazy na Trade In ze szkoda gadac ;/ trudno

napisalem ten watek dla wzgledow informacyjnych ale widze ze nie pasuje wiec prosze o zamkniecie lub usuniecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo... niektórzy już od razu obróńców praw zwierząt grają...

Przecież sami wiecie, że:

1. MM czy inne sklepy czsami taką prowizję dla SIEBIE biorą, że szkoda gadać - oszustwo, żerowanie na kilentach...

2. Czasami i twórcy gry reklamuja grę samymi filmikami bez gameplayu, polepszonymi screenami itp. - to też oszustwo...

Więc co niektórzy bardziej cwani ludzie odpłacają się pięknym za nadobne jak np. pawlos26

Jego sprawa, jego interes...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi