Hubcio-com 17 Posted October 6, 2012 (edited) Jeszcze 19 dni do premiery :P ale chyba można już stworzyć taki temat :)Grę będę miał w dniu premiery więc chętni dodawać do friendsów :)PSNID Hubcio26xMikro mam :) Edited April 4, 2015 by kakaroto Share this post Link to post Share on other sites
jodzio 197 Posted October 6, 2012 (edited) PSN_ID : jodzio Również będe miał gre w dniu premiery , dodawać mnie na psn, mam nadzieje że zbierze się jakaś fajna grupka do gry :) Edited October 6, 2012 by jodzio Share this post Link to post Share on other sites
Rafal76 20 Posted October 6, 2012 (edited) Niektórzy zachowują się,jakby grali na atari w latach 80 ,po czym poddali się hibernacji i obudzili się teraz,będąc w szoku po tym jak technologia poszła do przodu.Ludzie ta gra będzie taka sama ,jak wiele innych Fps ,które są dostępne na rynku..Teksty typu ,, czekam z niecierpliwością ''są kuzwa śmieszne. A po premierze rozczarowanie:)hehe Edited October 6, 2012 by Rafal76 Share this post Link to post Share on other sites
portek 142 Posted October 6, 2012 Teksty typu ,, czekam z niecierpliwością ''są kuzwa śmieszne. A po premierze rozczarowanie:)hehe Dobre :laugh: mi już nie podchodzi kolejny gniot EA tak zwana zapchaj dziura - konkurencja dla COD.Szkoda że nie ma bety na PS3,tak to praktycznie kupujecie kota w worku.Ja za to będę miał nie całe 200 w portfelu Share this post Link to post Share on other sites
Rafal76 20 Posted October 6, 2012 (edited) Dobre :laugh: mi już nie podchodzi kolejny gniot EA tak zwana zapchaj dziura - konkurencja dla COD.Szkoda że nie ma bety na PS3,tak to praktycznie kupujecie kota w worku.Ja za to będę miał nie całe 200 w portfelu Na battlelog... wyczytałem,że posiadacze Xbox ,testowali bete i nie są zachwyceni.Twierdzą,że i tak wszyscy wrócą do B3. Edited October 6, 2012 by Rafal76 Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted October 6, 2012 Hmmm no cóż zobaczymy jednak zastanowię się nad kupnem tego premium ;) Share this post Link to post Share on other sites
KJN86 211 Posted October 12, 2012 Ja również będę miał grę w dniu premiery ( liczę na kilka dni wcześniej ;) ) także przyda się ogarnięty partner ;) Share this post Link to post Share on other sites
pg5frankie 13 Posted October 13, 2012 moje psn id: pg5frankie grę będę miał w dniu premiery, pre order opłacony :) Share this post Link to post Share on other sites
skwapa 5 Posted October 13, 2012 Dobre :laugh: mi już nie podchodzi kolejny gniot EA tak zwana zapchaj dziura - konkurencja dla COD.Szkoda że nie ma bety na PS3,tak to praktycznie kupujecie kota w worku.Ja za to będę miał nie całe 200 w portfelu człowieku jaki gniot !!!ty piszesz tylko swoje opinie ...w tier 1 singiel powalił mnie na nogi ( ale to jest to tylko moja opinia )a przy multi też troche godzin posiedziałem i wogóle nie uważam żeby był to czas stracony jak ty to piszesz gniot ...i coś mi sie wydaję że dużo ludzi potwierdzi moje słowa...pozdr Share this post Link to post Share on other sites
Augiash 15 Posted October 13, 2012 ...i coś mi sie wydaję że dużo ludzi potwierdzi moje słowa...pozdr Potwierdzam :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sharp 2 Posted October 13, 2012 (edited) PSNid: SharpPLaying Mikro: tak Grę będę miał w dniu premiery. Więc zapraszajcie. PRZYJMUJĘ TYLKO OSOBY Z MIKROFONAMI/HEADSETAMI ! Edited October 13, 2012 by Sharp Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted October 16, 2012 Dość juz mam tego pier.... tfu! słuchania o tym że to nie będzie nic nowego itd..... i tak kupi to masa ludzi ponieważ to NOWA gra -,- Share this post Link to post Share on other sites
sebo191919 0 Posted October 17, 2012 Też bede mial gre w dniu premiery ;P PSN: kerios1000 Share this post Link to post Share on other sites
Sharp 2 Posted October 17, 2012 Też bede mial gre w dniu premiery ;P PSN: kerios1000 Masz mikro ? Share this post Link to post Share on other sites
sebo191919 0 Posted October 18, 2012 Masz mikro ? Nie mam mikrofonu Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted October 18, 2012 Pre-order złożony, nie mogę się doczekać pierwszych godzin gry :) Jakby co możecie dodawać. PSN: FreakyRusher HS: Jest ( nie trzeszczy i dobrze słychać) :D Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted October 18, 2012 No to freaky na którą się umawiamy ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Sharp 2 Posted October 18, 2012 16-20 w czwartek ? ;D Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted October 18, 2012 (edited) No zobaczymy zobaczymy :) czwartek to 25? ;D Tylko ja również planuje zakup BO II Więc może to być również ale postaram się mieć tą grę w dzień premiery Edited October 18, 2012 by Hubcio-com Share this post Link to post Share on other sites
strike5 1 Posted October 23, 2012 tez czekam na kuriera z gra psn id stiven87pl hs=jest Share this post Link to post Share on other sites
BartasDBC 5 Posted October 23, 2012 mam kopie na sprzedaz jak ktos chce to dział sprzedam!! Share this post Link to post Share on other sites
LotNick 1 Posted October 24, 2012 Czekam na dostarczenie gry do sklepu, powinna być jutro. HS posiadam. PSN ID: MrLotNick Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Czucha 0 Posted October 24, 2012 Ej możliwość kupna premium ma jakieś ograniczenia czasowe np za miesiąc kupie grę premium . Pisze bo nie wiem czy kupić zwyklol gre czy premium narazie kasę mam na zwyklol.Wybaczcie ale nie mam polskich znaków Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted October 24, 2012 kurcze zamówiłem limitke i miała byc przed pemierą a okazało się że pewnie dopiero jutro mi wysla -,- Share this post Link to post Share on other sites
raffaello_pl 0 Posted October 24, 2012 (edited) czy ktoś ma też problem z połączeniem się do multi, nawet po zrealizowaniu kodu? wciąż wyświetla - " Przepustka sieciowa. Aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji siecioweych, musisz aktywować przepustkę sieciową" taki komunikat za każdym razem Edited October 24, 2012 by raffaello_pl Share this post Link to post Share on other sites