Jump to content
Sign in to follow this  
Hubcio-com

Medal Of Honor Warfighter Online

Recommended Posts

Jeszcze 19 dni do premiery :P ale chyba można już stworzyć taki temat :)

Grę będę miał w dniu premiery więc chętni dodawać do friendsów :)

PSNID Hubcio26x
Mikro mam :)

Edited by kakaroto

PSN_ID : jodzio

Również będe miał gre w dniu premiery , dodawać mnie na psn, mam nadzieje że zbierze się jakaś fajna grupka do gry :)

Edited by jodzio

Niektórzy zachowują się,jakby grali na atari w latach 80 ,po czym poddali się hibernacji i obudzili się teraz,będąc w szoku po tym jak technologia poszła do przodu.Ludzie ta gra będzie taka sama ,jak wiele innych Fps ,które są dostępne na rynku..Teksty typu ,, czekam z niecierpliwością ''są kuzwa śmieszne. A po premierze rozczarowanie:)hehe

Edited by Rafal76

Teksty typu ,, czekam z niecierpliwością ''są kuzwa śmieszne. A po premierze rozczarowanie:)hehe

Dobre :laugh:

mi już nie podchodzi kolejny gniot EA tak zwana zapchaj dziura - konkurencja dla COD.Szkoda że nie ma bety na PS3,tak to praktycznie kupujecie kota w worku.Ja za to będę miał nie całe 200 w portfelu :biggrin:

mi już nie podchodzi kolejny gniot EA tak zwana zapchaj dziura - konkurencja dla COD.Szkoda że nie ma bety na PS3,tak to praktycznie kupujecie kota w worku.Ja za to będę miał nie całe 200 w portfelu :biggrin:

Na battlelog... wyczytałem,że posiadacze Xbox ,testowali bete i nie są zachwyceni.Twierdzą,że i tak wszyscy wrócą do B3.

Edited by Rafal76

Ja również będę miał grę w dniu premiery ( liczę na kilka dni wcześniej ;) ) także przyda się ogarnięty partner ;)

człowieku jaki gniot !!!ty piszesz tylko swoje opinie ...w tier 1 singiel powalił mnie na nogi ( ale to jest to tylko moja opinia )a przy multi też troche godzin posiedziałem i wogóle nie uważam żeby był to czas stracony jak ty to piszesz gniot ...i coś mi sie wydaję że dużo ludzi potwierdzi moje słowa...pozdr

PSNid: SharpPLaying

Mikro: tak

Grę będę miał w dniu premiery. Więc zapraszajcie.

PRZYJMUJĘ TYLKO OSOBY Z MIKROFONAMI/HEADSETAMI !

Edited by Sharp

Dość juz mam tego pier.... tfu! słuchania o tym że to nie będzie nic nowego itd..... i tak kupi to masa ludzi ponieważ to NOWA gra -,-

Pre-order złożony, nie mogę się doczekać pierwszych godzin gry :)

Jakby co możecie dodawać.

PSN: FreakyRusher

HS: Jest ( nie trzeszczy i dobrze słychać) :D

No zobaczymy zobaczymy :) czwartek to 25? ;D

Tylko ja również planuje zakup BO II Więc może to być również ale postaram się mieć tą grę w dzień premiery

Edited by Hubcio-com

Ej możliwość kupna premium ma jakieś ograniczenia czasowe np za miesiąc kupie grę premium . Pisze bo nie wiem czy kupić zwyklol gre czy premium narazie kasę mam na zwyklol.Wybaczcie ale nie mam polskich znaków

czy ktoś ma też problem z połączeniem się do multi, nawet po zrealizowaniu kodu? wciąż wyświetla -

" Przepustka sieciowa. Aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji siecioweych, musisz aktywować przepustkę sieciową"

taki komunikat za każdym razem

Edited by raffaello_pl