marcin_d24 0 Posted January 6, 2013 Jeszcze jedno pytanie, trofeum ( Towarzysz broni ) wygrano rundę ze znajomym jako partner z sekcji ogniowej. Musimy to zrobić w jakimś konkretnym trybie typu misja bojowa czy np DM ? Pytam, bo wygrałem w sekcji bojowej i nie wpadło, no chyba że trza wygrać dwa razy gdy bronimy a potem atakujemy ? Share this post Link to post Share on other sites
pchylin 11 Posted January 7, 2013 Nie chodzi o wygranie z partnerem w sekcji ogniowej. Chodzi o to by twoja sekcja była na pierwszym miejscu po zwycięskiej stronie. Mi to wpadło w misji bojowej lub w punkcie zapalnym. Share this post Link to post Share on other sites
marcin_d24 0 Posted January 7, 2013 Czyli musimy być oboje na pierwszym miejscu i pokazani na końcu ( scenka ) jako dwóch najlepszych ? Share this post Link to post Share on other sites
marcin_d24 0 Posted January 7, 2013 No i dwa razy w dwoch roznych sesjach bylem na pierwszym miejscu i nie wpadlo. Moze trza byc liderem grupy, bo do tej pory to ja dolanczalem do kolesia. Share this post Link to post Share on other sites
MANIUS860 1 Posted January 10, 2013 Siema jakby byl ktos chetny do wspolnej gry w sekcji to pisac na psn. PSid MANIUS860 HS jest dlc poki co jeszcze nie bo podobno po zakupie na pss sa jakies problemy z wbiciem na serwery pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
golas83 1 Posted February 3, 2013 (edited) Znalazloby sie kilki chetnych do trofikow z Apachem i Brothers in Arms Edited February 3, 2013 by golas83 Share this post Link to post Share on other sites
adek66 2 Posted April 1, 2013 witam, jeżeli jest ktoś chętny do wspólnej gry online lub do zrobienia trofków to pisać, albo wysłać zaproszenie. psn id: adek66 dodam, że wyjadaczem nie jestem. Share this post Link to post Share on other sites
sakosusz 169 Posted April 5, 2013 Gra ktos jeszcze? zamierzam kupic i nie wiem czy warto... :P Share this post Link to post Share on other sites
kloose 1500 Posted April 5, 2013 Coraz mniej ludzi gra... Ja czasami odpalę i rozegram parę meczy, ale ogólnie gra umiera - BF3 będzie lepszym wyborem... Share this post Link to post Share on other sites
Miro0412 4 Posted April 27, 2013 Coraz mniej ludzi gra... Ja czasami odpalę i rozegram parę meczy, ale ogólnie gra umiera - BF3 będzie lepszym wyborem... Ja po dłuższej przerwie odpaliłem i także zauważyłem, że jest zdecydowanie mniej graczy, w sumie można było się tego spodziewać. Share this post Link to post Share on other sites
zyla1231 21 Posted July 6, 2013 Ktoś chętny na meczyk. ? Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted October 16, 2013 Szukam chętnego do gry w sekcji na kontroli sektorów najczęściej w weekend. PSN:PLasgoogle DLC:Jest Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted November 20, 2014 Ktoś chętny na multi? Z headsetem? psn id: erwines15 headset jest dlc brak Share this post Link to post Share on other sites
kinius26 5 Posted December 2, 2014 wie ktos o co kaman z graniem online w medala tzn niby EA znioslo kody na granie online , ja gralem 3 dni pozniej wlacza mi sie informacja iz za 2 dni wygasnie mi granie online i trzeba bedzie wprowadzic kod lub wykupic przepustke , to co jest za free ta EA czy o co kaman? Share this post Link to post Share on other sites
Nath_147 267 Posted December 2, 2014 W pss jest kod do pobrania za free, poszukaj. Share this post Link to post Share on other sites
Ghost_girL 9 Posted December 29, 2014 Ogarnia ktoś to multi? Ja wgl nie wiem jak tu się dołącza bo wszędzie mi coś wyskakuje że nie znaleziono serwera :/ Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 5, 2016 Witam. Jako, że Gierka w + to mam pytanko - bedzie ktoś w to grał, o ile serwery dalej działają? Wysłane z Meizu M2 Share this post Link to post Share on other sites
kes 22 Posted January 5, 2016 Ej no ja chętnie zagram ;) Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 5, 2016 Zaproś na PSN :) Mam nadzieję, że będzie nas więcej! Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted January 9, 2016 Możecie potwierdzić że tryb online działa? :) Share this post Link to post Share on other sites
danken000 352 Posted January 9, 2016 Online dziala, ale nikt w to nie gra. Aktualnie jest az 350 osob. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted January 9, 2016 (edited) Staram się zagrać w singla ale gram w misję pod tytułem: jeden wielki piksel i gówno widać, i nie mogę jej przejść Edited January 10, 2016 by okoni Share this post Link to post Share on other sites