Skocz do zawartości
suchy262

Zakup PS3 - Czyli co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzis sie zaskoczylem. Bylem dzis w empiku w moim miescie, az tu patrze na stojaczku z grami jest napisane, że ''playstation 3 +2 pady+2 gry'' cena 1699 zł. Mówie sobie kurde nie możliwe podchodze do kolesia pytam czy to jest naprawde 60 gb czy sie pomylili i to jest jednak 40 gb po czym koles mi mowi, że to 60 gb:| Nie wiem skąd oni to jescze mają i to po takiej cenie... ale jak do poniedziałku nikt nie kupi to być może sobie wciągne:)

''

A co to za miasto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co to za miasto?

hehe zapomnij że Ci poda ja sam bym tak nie oddał łatwej kaski

albo walnie jakąś ścieme że np. w Słupsku :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściemy nie bede walił^^ , ale nie powiem gdze bo w poniedzialek ide i go kupuje ale znajac zycie to pewnie ktos ją kupi przedemna:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to czasem nie jest konsola po renowacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojęcia nie mam. W poniedzialek pojade i zapytam co i jak;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś, kiedyś, słyszałem coś na temat przyszłości forum... zmian nie widać vide ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dokładnie, kiedys takie starter paki z 60GB od 2200-2499zł chodziły.

po 2499 z jednym padem i bez gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem zestaw 40gb 2 six-y , uncharted drakers fortune i ratchet & clank za 1899

pewnie przxeplacilem stówe ale nie zaluje i czekam na ufc 2009

pozdrawiam

chce ktos moze kupic ratchet-a ????

no i gwarancje na 5 lat dostałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem taki sam zestaw w empiku tylko ze bez sixsaxisow , 25.02.08 ;/ niestety w ten sam dzien zginal moj pies ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak sprawdzic w sklepie czy lcd nie smuży??? bo z normalnych kanałów jakie tam wyświetlają to nie widać tego smużenia. i jakie gry fpp poleciacie na czarnulke?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A jak sprawdzic w sklepie czy lcd nie smuży??? bo z normalnych kanałów jakie tam wyświetlają to nie widać tego smużenia. i jakie gry fpp poleciacie na czarnulke?

oni nie puszczają żadnych niezwykłych programów - jak np. w MM nie widać smużenia, to u Ciebie będzie tak samo. Możesz zawsze poprosić, aby podłączyli jakieś źródło HD, albo przełączyli na kanał sportowy bo w szybkich scenach zazwyczaj smuży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech ma czas reakcji ponizej 9ms i to wystarczy. A jak juz bedzie mialo odswiezanie 100 mhz to juz jest miodzio. Ew mozesz ich poprosic zeby Ci podlaczyli jakas dynamiczna prezentacje, ale w nowych tv watpie zeby byl z tym problem. Roznice w smuzeniu zobaczysz miedzy telewizorem 100hz i bez jak oba porownasz. Czyli postawisz kolo siebie i bedziesz obserwowal obraz w miejscach gdzie np woda za motorowka sie zalamuje. Ale normalnie watpie zebys na to zwrocil uwage grajac.

Na ftp sie nie znam niestety,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej sluchajcie mam takie zapytanie...

mam okazje kupic PS3 60gb z grudnia (PAL) za 1450zl stan idealny... i teraz takie pytanie czy lepiej kupic PS3 40gb noweczke "nie rozdziewiczona" czy moze poczekac do konca wakacji az moze wejdzie jakims cudem (nie wierze w to za bardzo) PS3 80gb. Zalezy mi na tym aby konsola miala czytniki kart pamieci i 4 usb i nie wyjezdzajcie z czyms takim zebym se kupil HUB'a i do tego przystawke MC ja chce miec te 2 rzeczy w ladnej oprawie To jak ktora opcje wybierac ;> ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie lepiej te 40Gb, zawsze masz dłuższą gwarancje, a pozatym wsteczna kompatybilność jest do bani ponieważ nie poto kupuje się ps3 by grać w gry z ps2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Peps

LCD chyba każde smuży, są jakieś TV z opcjami "redukcja smużenia" ale nie wiem jak to wygląda. Mój TV smuży ale tylko gdy przystawie gały do niego z bliska bo tak to nie widać, ofkorz mocno nie smuży ale smużenia z daleka nie zobaczysz więc nie wiem o co się martwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ej sluchajcie mam takie zapytanie...

mam okazje kupic PS3 60gb z grudnia (PAL) za 1450zl stan idealny... i teraz takie pytanie czy lepiej kupic PS3 40gb noweczke "nie rozdziewiczona" czy moze poczekac do konca wakacji az moze wejdzie jakims cudem (nie wierze w to za bardzo) PS3 80gb. Zalezy mi na tym aby konsola miala czytniki kart pamieci i 4 usb i nie wyjezdzajcie z czyms takim zebym se kupil HUB'a i do tego przystawke MC ja chce miec te 2 rzeczy w ladnej oprawie To jak ktora opcje wybierac ;> ???

A ja bym wzial 60

ladniejsza jest panel nie jest matowy tylko ladny chromik i napis na przodzie jest tloczony

ale ze wzgledow technicznich tez bym bral 60 - mniej awaryjna no i inne wczesniej wspomniane bajerki ktorych brak w 40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę ci poradzić ze 60 GB bym bral ale z uwagi ze to jest używane a używanej elektroniki z zasady sie nie kupuje bo różnie moze byc to radze ci nowa 40GB no chyba ze cchesz poczekac na 80GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja Ci wytłumacze ja dokładnie 7 dni temu sprzedałem swoją 60GB która została wymieniona na nową w lutym br. I zrobiłem to w celu kupienia nowej 40-stki,moja była 3 miesięczna został na niej rok gwarancji sklepowej bo od Sony masz na rok ,poszła za równe 2k z 9 grami , GTA4 , Golf , GT5:P i pare innych z PSS PL jak i US, ja czekam tylko na pieniążki i kupuje nową bo wolę mieć gwarancje od nowa a gier z PS2 jak i z czytnika kart nie korzystałem,nawet takowych nie mam i tu mam do was pytanko. Brać z allegro za 1320zł gość mówi że daje gwarancje na 2 lata tylko nie wystawia paragonu bo nie prowadzi działalności gospodarczej w razie czego wysyłam mu ją na własny koszt i on się zajmuje jej naprawieniem pare osób już kupiło ,czy lepiej iść do empiku bo MM mam w drugim mieście? Wcześniej brałem PS3 na raty więć chcem kupić w innym sklepie za gotówke ,pozatym w takim którym nie trzeba czekać aż ją sprowadzą.Sam bym z chęcią poczekał na 80GB ale kiedy ona będzie to nikt nie wie a jakby już była to wyliczyłem że w USA na PLN daje sie 1020 zł za tą wersje a jak ona będzie u nas za 1699 to już tragedia i zakup pewnie by odpadł bo z taką świadomością nie mogłbym żyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i dupa PS3 60gb uciakla mi sprzed nosa... ;/ no nic to teraz czekam do sierpnia poniewaz za tydz wyjezdzam za granice... moze 80gb przywita mnie w polsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To może ja Ci wytłumacze ja dokładnie 7 dni temu sprzedałem swoją 60GB która została wymieniona na nową w lutym br. I zrobiłem to w celu kupienia nowej 40-stki,moja była 3 miesięczna został na niej rok gwarancji sklepowej bo od Sony masz na rok ,poszła za równe 2k z 9 grami , GTA4 , Golf , GT5:P i pare innych z PSS PL jak i US, ja czekam tylko na pieniążki i kupuje nową bo wolę mieć gwarancje od nowa a gier z PS2 jak i z czytnika kart nie korzystałem,nawet takowych nie mam i tu mam do was pytanko. Brać z allegro za 1320zł gość mówi że daje gwarancje na 2 lata tylko nie wystawia paragonu bo nie prowadzi działalności gospodarczej w razie czego wysyłam mu ją na własny koszt i on się zajmuje jej naprawieniem pare osób już kupiło ,czy lepiej iść do empiku bo MM mam w drugim mieście? Wcześniej brałem PS3 na raty więć chcem kupić w innym sklepie za gotówke ,pozatym w takim którym nie trzeba czekać aż ją sprowadzą.Sam bym z chęcią poczekał na 80GB ale kiedy ona będzie to nikt nie wie a jakby już była to wyliczyłem że w USA na PLN daje sie 1020 zł za tą wersje a jak ona będzie u nas za 1699 to już tragedia i zakup pewnie by odpadł bo z taką świadomością nie mogłbym żyć

Kup w MM lub Saturnie, daja 2 lata gwarancji, masz pewnosc ze nie zrobią Cie w konia a poza tym cop jakis czas sa promocje. Ostatnio byla ps3 z dwoma mikrofonami i singstar za 1,3 tyś zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok to kupie w MM dzięki za info czeka mnie podróż 30km do Legnicy bo do Wrocka mam aż 80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xbox360 ma Achievementy a SONY ma cos podobnego ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Xbox360 ma Achievementy a SONY ma cos podobnego ???

narazie nie, podobno w kolejnym FW mają wprowadzić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
narazie nie, podobno w kolejnym FW mają wprowadzić...

Nie podobno tylko napewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi