Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2012 For Honor For Country Collected all other Medal of Honor™ Warfighter Trophies Warfighter Completed the campaign Tier 1 Completed the campaign on Tier 1 difficulty Rain of Terror Completed Changing Tides Monsoon Lagoon Completed Rip Current Unexpected Cargo Completed Unintended Consequences One Shot, Three Kills Completed Hat Trick Hit the Beach Completed Shore Leave Know the Enemy Completed Through the Eyes of Evil Non-Official Cover Completed Finding Faraz Class Dismissed Completed Connect the Dots Pedal to the Medal Completed Hello and Dubai Closing Ceremony Completed Old Friends One Man Mutiny Completed Bump in the Night Pit and Pin Completed Hot Pursuit Let Him Rot Completed Shut It Down Preacher's Path Finished all the Preacher Missions Stump's No Chump Finished all the Stump Missions Double Header Killed two enemies with one bullet in the Changing Tides mission Release the Kraken! Killed 20 enemies during the boat exfil in Rip Current Hardcore Completed the campaign on Hardcore difficulty Tag, You're It Caught Faraz within 15 minutes in Finding Faraz Leftover Lead Completed the sniping section in Shore Leave without missing a shot On the Clock Completed the training in Through the Eyes of Evil in under 18 seconds Target Practice Shot down the targets in the training camp caves in Connect the Dots Storm Watch Got through the sandstorm without hitting any vehicles in Hello and Dubai Vender Bender Destroyed 90 market stalls in Hot Pursuit Dirty Laundry Found the grenades in the laundry room in Bump in the Night Room Service Unlocked all door breach options Master Locksmith Used each breaching option at least once Extreme Realism Recovered from near-death 5 times without dying Tier 1 Imports Got 50 kills while holding enemy weapons Peek-a-Boo Killed an enemy while using peek and lean in the Campaign Lean With It Killed 25 enemies while using peek and lean during the Campaign It's Dangerous to go Alone! Requested ammo from an Ally in the Campaign Lead Farmer Requested ammo from an Ally 25 times in Campaign Tactical Toggler Killed 25 enemies while using Combat Toggle Unstoppable Completed a combat mission on Hardest difficulty setting without dying The Axeman Killed 25 enemies with melee during the Campaign MVP MVP in a ranked match All In Called in Apache support There IS an I in Fire Team Finished a round as part of the top Fire Team Brothers in Arms Won a round with a friend as a Fire Team Buddy Warchief Unlocked all soldiers in multiplayer Jack of all Guns Earn the Marksman Badge for all Weapons Back in the Fight Completed one tour with all classes. Honey Badger Used your Fire Team buddy to re-arm or heal Squad Leader Unlocked a soldier of each class Downrange Played online for 15 minutes Job done Complete 3 Combat Mission objectives Global Warfighters Unlocked a soldier from each unit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 6 Listopad 2012 Dwa pytania: czy trofkę za hardcore można robić wybierając sobie losowo misję robiąc ją na tym właśnie poziomie trudności (np. zacząć od trzeciej, potem siódmą, pierwszą itd), czy też trzeba odpalić na nowo całą kampanię w tym trybie? drugie: dotyczy forsowania drzwi, a zwłaszcza tego czy muszę rozpocząć całą kampanię żeby poprawić staty tej umiejętności, a konkretnie: czy wchodząc losowo np. do misji 3 poprawię statystyki forsowania drzwi w całej kampanii? Myślę, że nie zadziała, ale spytam? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 6 Listopad 2012 Musisz przejść całą kampanię od pierwszej do ostatniej misji na tym poziomie...nie możesz używać chapter select czy jakoś tak...czyli musisz grać od nowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo25 0 Napisano 6 Listopad 2012 witam mam problem , już w pierwszej misji przy wyjściu z wody zabijaja mnie moi żołnierze, co z tym zrobić? jak to przejść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 7 Listopad 2012 (edytowane) jakby co to forsowanie drzwi można dokończyć poprzez wejście w którąś z ukończonych misji, osiągnięcia w tym zakresie pozostają nawet przy wyborze misji wcześniejszej edit: jakie było moje zdziwienie gdy mnie zabili na hardcorze w 4 misji i się okazało, że zgon na hardcor cofa do początku kampanii, na szczęście działa możliwość wyjścia do menu w czasie robienia hardcoru i zgrania zapisu na dysk zewnętrzny :thumbsup:, byle nie na inne konto w konsoli bo zblokuje się zapis Edytowane 10 Listopad 2012 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 3 Grudzień 2012 kris pora mogł bys rozwinac mysl ??znaczy jak to zrobc z ty hc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 10 Grudzień 2012 Ja gram od poczatku na hc i jak gine to moge respic sie na poprzednim checkpointcie . Nagrywam to rowniez ale dodaje co 2 dni aktualnie jestem na misji w Dubaju ;) http://www.youtube.com/playlist?list=PLExchASOnCcYyzVtHN9XZZHyBXHOCmxeP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) KJN86, grasz na "hard", a poziom trudności tier 1 i hardcore odblokowuje się po przejściu kampanii. Nie wiem czy na niższym niż hard jak się przejdzie to odblokowuje te 2 dodatkowe poziomy trudności, bo ja przeszedłem na hard. Btw. Na hardcore serio cofa do początku kampanii? Trochę bezsensu, w MOHu 2010 zaczynało się tylko daną misję od początku ale nie całą kampanię. Załóżmy że ktoś nie robi kopii save'ów i za jednym podejściem dojdzie do ostatniej misji bez zgonu i tam dopiero zginie i cofnie go aż na początek kampanii? W takim razie rzeczywiście hardcore :] Edytowane 10 Grudzień 2012 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 31 Grudzień 2012 Ja gram od poczatku na hc i jak gine to moge respic sie na poprzednim checkpointcie . Nagrywam to rowniez ale dodaje co 2 dni aktualnie jestem na misji w Dubaju ;) http://www.youtube.c...9XZZHyBXHOCmxeP to jest hard, a nie hc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 24 Luty 2013 Ma już ktos trofeum za hardcore? To jest jakaś masakra bo kopiowanie savów działa tylko jak się ma PS+... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyla1231 21 Napisano 3 Sierpień 2013 Co mam zrobić aby dostać trofeum za misje bojowe ? PS. Hardcore to banał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach