Patricko 8082 Napisano 28 Październik 2012 All Star Legend - You've Only Done Everything You have successfully earned all other trophies in the game. Congratulations! Trial Combatant Complete a Combat Trial The Legend Complete Arcade Mode on Legend Fundamentals Complete the Basic Tutorial Character Mastery Complete a Combo Tutorial Showing Off Show off your Minion during a game Triple Kill! Earn a Triple Kill in a match-made online game Team Sweeper Earn a Double Kill in a 2v2 match-made online game We have Overtime! - Working Weekends? Enter Overtime! 3x OVERTIME!! Enter 3x AP Overtime! Champion Win a Versus Match against a team of three AI opponents Combo King Land a 50+ AP Combo in Practice Mode Combo Virtuoso Land a 70+ AP Combo in Practice Mode Ultimate Power Perform a Level 3 Super Attack Two for One Earn a Double Kill with a Level 1 Super Attack Three for One Earn a Triple Kill with a Level 1 Super Attack Friendly Competition Complete a Versus Match against an online player Tournament Fighter Complete an online Ranked Match First Blood Earn a Kill in a match-made online game Victorious! Win a match-made online game The God of War Complete Arcade Mode with Kratos I Gotta Believe! Complete Arcade Mode with PaRappa Cake, please! Complete Arcade Mode with Fat Princess Oh Boys and Girls Complete Arcade Mode with Sweet Tooth Helghast Commander Complete Arcade Mode with Radec Thievius Raccoonus Complete Arcade Mode with Sly Cooper Treasure Hunter Complete Arcade Mode with Nathan Drake Greatest Conduit Complete Arcade Mode with Cole Friend of the People Complete Arcade Mode with Toro Monkey Catcher Complete Arcade Mode with Spike Intergalactic Heroes Complete Arcade Mode with Ratchet Eco Master Complete Arcade Mode with Jak Let's Make a Scene Complete Arcade Mode with Sackboy Revengeance Complete Arcade Mode with Raiden The Iron Fist Complete Arcade Mode with Heihachi Mr. Bubbles Complete Arcade Mode with Big Daddy Demon Hunter Complete Arcade Mode with Dante Demon of Empire City Complete Arcade Mode with Evil Cole Heavenly Warrior Complete Arcade Mode with Nariko Hero of Gallowmere Complete Arcade Mode with Sir Daniel This is Living Win a match-made online game without dying I Chose The Impossible Perform a Level 3 Super with Big Daddy on 'Columbia' Master of the Ray Sphere Perform a Level 3 Super with Cole or Evil Cole on 'Alden's Tower' Interpol HQ Break-In Perform a Level 3 Super with Sly Cooper on 'Paris' Kerwan's Capital City Perform a Level 3 Super with Ratchet on 'Metropolis' Ally of Larry Da Vinci Perform a Level 3 Super with Sackboy on 'Dreamscape' Calypso's Wishes Perform a Level 3 Super with Sweet Tooth on 'Black Rock Stadium' The Doctor Is In... Perform a Level 3 Super with Ratchet on 'San Francisco' Student Becomes the Master Perform a Level 3 Super with PaRappa on 'Dojo' REX versus RAY Perform a Level 3 Super with Raiden on 'Franzea' The Peak Point Helmet Blues Perform a Level 3 Super with Spike on 'Time Station' Samos' Sacred Site Perform a Level 3 Super with Jak on 'Sandover Village' Sic Parvis Magna Perform a Level 3 Super with Nathan Drake on 'Stowaways' Autarch of Helghan Perform a Level 3 Super with Radec on 'Invasion' Palace of the Underworl Perform a Level 3 Super with Kratos on 'Hades' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 11 Grudzień 2012 Platyna w tej grze jest banalna. Wszystkie trofea które nie wymagają przejścia gry zdobyłem w 3 godziny (również te online). Jedynym zestawem trofeów wymagających czasu jest przejście gry każdą z postaci... (30min * 20 postaci, ok. 10h). Platynę można spokojnie zdobyć poniżej 15h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mGROSIKm 0 Napisano 27 Wrzesień 2014 Witam mam problem wbiciu tego trofeum Champion Win a Versus Match against a team of three AI opponents czy mogl by mi ktos to rozjasnic z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velsu 0 Napisano 27 Wrzesień 2014 Co tu rozjasniac? Musisz wygrac mecz przeciwko 3 botom w trybie versus. Zwroc uwage zeby wszyscy trzej byli w tym samym teamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Wrzesień 2014 i najlepiej ustawic na najnizszy poziom trudnosci botów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 29 Wrzesień 2014 jak ja nie nawidze ludzi co na 5 sec przed koncem meczy uciekaja z gry ... a juz mialo wpasc trofeum za gre online bez zgonu... a tak na marginesie jak ktos chce zrobic trofik Friendly Competition na vicie to dajcie inv :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 29 Wrzesień 2014 MaTeO_44 ten trofik z dodatku ... to kupowales czy z + ? a jesli chodzi o ten trofik to jutro zrobimy bo ja chcialem na vicie a Ty mi slales inv na ps3 :P sciagne dzisiaj to jutro zrobimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 30 Wrzesień 2014 Kupilem za 8 zł (to crossbuy i dziala na vicie i ps3). Wysylalem Ci zaproszenie z ps3 bo można grać multi miedzy platformami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) no tylko jak gralem na vicie to nie widzialem Twoich zaproszen dopiero jak sie na ps3 zalogowalem to mialem 6 wiadomosci btw. macie tez tak ze baaardzo czesto wyskakuje wam jakis blad w polaczeniu jak chcecie zagrac online... obojetnie jaki tryb :) dajcie znac :) Edytowane 1 Październik 2014 przez TaMLiN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lookero 5 Napisano 1 Październik 2014 Gdyby ktoś chciał zaliczycz pucharek Friendly Competition wysyłajcie zaproszenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 2 Październik 2014 Jest banalny sposob na zrobienie tego na Vicie :) Mianowicie odpalacie swoje PS3 jesli ktos ma tam ta gre oczywiscie :) ... robicie drugiego uzytkownika... odpalacie na nim Playstation Battle zapraszacie do znajomych siebie z ps vity :) i gracie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 16 Październik 2014 Odswieże troche.... dalej potrzebuje Friendly Competition wiecc jak ktos chetny to piszcie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 17 Październik 2014 Napisz mi zaproszenie. Wejdę kole 21 i ci pomogę. juza_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 18 Październik 2014 wyslalem moze juto jak bedziesz to zrobimy :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 21 Październik 2014 mam pytanie czy mieliscie problemy z polaczeniem z kims z friendlisty... bo ja probowalem chyba z 6 osobami i za kazdym razem mi pisalo ze nie moge sie polaczyc ...czy to wina tego ze mam neta typu nat2 czy co bo nie wiem.... moze ktos wie jak temu zaradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 21 Październik 2014 (edytowane) NAT2 jest jak najbardziej prawidłowym połączeniem konsoli i na tym ustawieniu wszystko powinno śmigać jak należy (Też mam NAT2 i żadnych problemów, z jakąkolwiek grą, miałem jedynie problem z Borderlands 2, bo nie chciało mnie z nikim łączyć, ale usunąłem grę pobrałem jeszcze raz i śmiga idealnie). Ja sobie dla własnej wygody, aby uniknąć konfliktów przydzieliłem każdemu urządzeniu w domu stały adres, ale nie jest to konieczne więc można korzystać spokojnie z DHCP. Ew. jak masz ochotę to zapraszam do dodatkowej lektury: http://www.playstationing.com/ps4/how-to-change-your-nat-type-on-ps4-and-ps3/839 Edytowane 21 Październik 2014 przez Vulcan_Genom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 21 Październik 2014 @Tamlin, w takim razie problem musi leżeć po Twojej stronie. Ja kilka minut po naszej nieudanej próbie zagrałem ze znajomym i poszło od razu. Później pomagałem innemu znajomemu i też bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 22 Październik 2014 no właśnie ja próbowałem z 7-8 osobami i z nikim mi sie nie udało połączyć ... i nie wiem co może być przyczyną :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Październik 2014 Ostatnio tak miałem gdy chciałem ze znajomym boostować multi w Tomb Raiderze. Co chwila go wywalało aż podpiął konsolę kablem do routera. I przeszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 22 Październik 2014 zrobie test ... najpierw reisntal gry.. jak to nie pomoze zobacze kablem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 25 Październik 2014 Ale na vicie zrobiłeś...to jak zrobiłeś na jednej, a na drugiej nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) hehe na Vicie to zrobilem tak ze na swojej konsoli odpalilem drugie konto i zaprosilem siebie z vity :) i poszlo ale w druga strone sie nie da bo musialbym resetowac vite i nowego usera robic a to za duzo zabawy E: wogole jak graliscie w te gre przez neta to szybko wam wyszukiwalo graczy czy raczej nie... bo mnie np czasami 5 min nikogo nie znajduje... a 2 sprawa jak juz znajdzie... jest nas 4 i zaczyna wgrywac... to po chwili dostaje jakis blad i pisze ze nie moze sie polaczyc z hostem Edytowane 26 Październik 2014 przez TaMLiN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Październik 2014 W dniu 26.10.2014 o 08:26, TaMLiN napisał: E: wogole jak graliscie w te gre przez neta to szybko wam wyszukiwalo graczy czy raczej nie... bo mnie np czasami 5 min nikogo nie znajduje... a 2 sprawa jak juz znajdzie... jest nas 4 i zaczyna wgrywac... to po chwili dostaje jakis blad i pisze ze nie moze sie polaczyc z hostem Na Vicie miałem problemy z wyszukiwaniem graczy, a jak już wyszukało i dołączyłem do rozgrywki to potrafiło mnie t trakcie wywalić. Na PS3 nie miałem tego typu problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 29 Październik 2014 udalo sie w koncu :) nie wiem czy to przez to ze wlaczylem w ustawieniach polacznia internetowego upnp czy czysty przypadek... ale prob polaczenia mialem grubo ponad 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 1 Listopad 2014 Pomógłby ktoś z wbiciem trofika online na PSV. Jestem dzisiaj dostępny prawie cały czas. PSNid: gruszek91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach