Raja 94 Posted August 16, 2013 Panie niemiec płakał jak sprzedawał. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted August 16, 2013 Panowie, było świetnie. Bardzo Wam dziękuje :) Jak Wam pasuje dzisiaj (tj. sobota) około 20 to jestem chętny. Ale, żeby nie było tak słodko to dostałem bonusa od kochanej gry... Wywaliło mi całego save'a :/ Na szczęście save obejmuje tylko fury i znajdźki, cała reszta na serwerach. Także zamiast 2.5 mln będę miał 5mln punktów albo i więcej, bo gra mi je non-stop liczy, mimo wywalenia save'a. Na szczęście czasy też zostały. Gra ma tego farta jest zajebista i gra mi się w nią zajebiście. Już mi chodziło po głowie co będę robił jak ukończę, bo się zbliżałem do końca...to mi gra ułatwiła życie Od premiery konsoli jest to pierwszy przypadek kiedy mi wywaliło save'a... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Raja 94 Posted August 16, 2013 Patrickosan płakał jak mu wywaliło sejwa :/ Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted August 16, 2013 Spoko, z multi wszystko zostało, także tyle dobrze :P Czyli rzeczy z multi są trzymane na serwerze, a singiel w save na konsoli. A na początku nie powiem...już myślałem, że jepne i wyjdę z siebie... Ale potem pograłem i mi przeszło :) Szybko to machnę. Skupie się na autach MW, potem znajdźki, a wyścigi szrotem na sam koniec. Share this post Link to post Share on other sites
Moriu 0 Posted August 17, 2013 Psn:MoriuPL Dodawać do znajomych gram przeważnie pomiedzy 20 a 3-4 . Share this post Link to post Share on other sites
matispidi 237 Posted August 17, 2013 Dzięki panowie za wczoraj. Mimo, że częściej dostawałem baty to i tak mi się podobało :) z ogarniętymi ludźmi całkiem inaczej wygląda ta gra w mp Share this post Link to post Share on other sites
Raja 94 Posted August 17, 2013 z ogarniętymi ludźmi całkiem inaczej wygląda ta gra w mp To chyba wciąż nie wiesz jak wygląda ta inna gra :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
KOWI 165 Posted August 17, 2013 Mati ty baty dostawałeś? To co ja mam powiedzieć :P Fajnie było tylko ten autoblog... i żebym jeszcze wiedział co się dzieje i gdzie mam jechać to byłoby dobrze :P Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted August 17, 2013 Bez HUDa nie ma jazdy :D Gramy dzisiaj coś Panowie? :D Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted August 17, 2013 Ja jestem chętny jeśli można się dopisać ;) Share this post Link to post Share on other sites
KOWI 165 Posted August 17, 2013 Stary nie moja wina ze huda nie mialem :P Ja moge grac, tylko nie wiem czy sie na 20 wyrobie ale jak cos to dolacze pozniej i tyle. Chyba ze znowu huda nie bede mial to bedzie lipa ;P Share this post Link to post Share on other sites
Raja 94 Posted August 17, 2013 GRAJCIE NA WAWRZYNIAKA ON JEST CIENKI ! Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted August 17, 2013 Umawiamy się na jutro na 20? To znaczy niedziela 20:00? Tylko, żeby się odzywały osoby, które na pewno przyjdą, a nie tak jak ostatnio, że chyba z 2 albo 3 osób nie było ze zgłaszających się :) Share this post Link to post Share on other sites
matii26 3 Posted August 17, 2013 Jak coś jutro na 20 się piszę :) Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted August 18, 2013 Ja też mogę jeśli bym nie mógł to wcześniej dam znać. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted August 18, 2013 robotyk, tenisista, matispidi, lukasz, a Wy? Czy odpadacie? Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted August 18, 2013 Ja jestem chętny dodam cie Patricko do znajomych jak wrócę. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted August 18, 2013 No dodaj, tylko jak będą 3 osoby znowu na krzyż, to nawet zaproszeń nie wysyłam :) Także jak ktoś nie otrzyma zapro to po prostu nie gramy online i tyle. Share this post Link to post Share on other sites
xenophobic 0 Posted August 24, 2013 (edited) Post do usunięcia Podziękowania dla Acerosa za pomoc przy trofeach :) Edited August 25, 2013 by xenophobic Share this post Link to post Share on other sites
hsv 3 Posted August 30, 2013 Też jestem chętny na wspólne granie chodź dopiero zaczyna przygodę z NFS:MW W razie czego pisac. PSN: lord-war_zoe Share this post Link to post Share on other sites
PrzemekLP 0 Posted October 11, 2013 (edited) Potrzebuję pomocy w trofeach "To nic osobistego" i "Niestandardowe wyposażenie". Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam, również pomogę wbić trofiki online. PSNid: PrzemekLP Edit: Platyna wbita, dziękuję za pomoc graczowi Lord-war_zoe Edited October 13, 2013 by PrzemekLP Share this post Link to post Share on other sites
macgyverowski 27 Posted December 27, 2013 Zapraszam chętnych do wymiany trofeami z multi. Share this post Link to post Share on other sites