Patricko 8082 Napisano 13 Listopad 2012 Top of Your Game Collect all trophies Grand Master Complete 100 challenges Reach for the Stars Complete 50 challenges The Russian Hare 47 precision headshots using a sniper rifle A Taste for the Game Complete 10 challenges Heavy Burden Assassinate Diana Burnwood Kingslayer Assassinate the King of Chinatown Chamber of Secrets Locate room 899 Catch a Ride Enter the train in the train station Forepost Assassinate Wade's men All Bark and no Bite Assassinate Wade The Bartender Always Knows Approach the bartender Signature Weapons Acquire the Silverballers Like Stealing Candy From a Baby Pacify Lenny the Limp Not Worth It Leave Lenny in the desert Step Into the Light Exit the mines A Heavy Blow Assassinate facility leaders Faith Can Move Mountains Defeat Sanchez with your bare hands The Killing Fields Eliminate the Saints Jailbird Gain access to the jail Hour of Reckoning Approach the church True Form Acquire suit & gloves Destroying Something Beautiful Assassinate Layla The Final Countdown Assassinate Blake Dexter A Personal Contract Assassinate Travis Absolution Complete Hitman: Absolution on any professional difficulty Jack of All Trades Collect all play styles It's All in the Wrist Achieve a lethal throw kill Information is Power Collect all evidence Thumbs Up Like a contract Damage Control Contain a situation gone bad Set for Life Earn 1 million contract dollars Self-improvement Buy an upgrade First Contract Complete the Create Contract Tutorial Blood Money Complete the Play Contract Tutorial True Potential Unlock a technique Partners in Crime Play a contract created by a friend Competitive Spirit Create a contract competition Contender Participate in a contract competition One With the Shadows Escape attention from crimes Silent Assassin Achieve the rating: Silent Assassin Inconspicuous Remain undetected in a whole checkpoint Whoops Achieve your first accident kill One of the Guys Blend in successfully Rocksteady Execute a point shooting with 3 kills Under Wraps Hide a body Sandman Subdue a person Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Maj 2013 Mam mały problem jeśli chodzi o trofeum za zdobycie wszystkich 20 tytułów, wykonałem co trzeba, ale trofeum mi nie wpadło. Czy ktos juz miał to samo ?? Można temu jakoś zaradzić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 9 Maj 2013 Czytałem że jest lekko zbugowane, i że należy odblokować ponownie (czyli spełnić warunki do odblokowania jednego już zdobytego) powtarzając misję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Maj 2013 Czytałem że jest lekko zbugowane, i że należy odblokować ponownie (czyli spełnić warunki do odblokowania jednego już zdobytego) powtarzając misję. Czyli zrobić jeszcze raz jedno wyzwanie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 9 Maj 2013 Ja dziś miałem kłopot z tytułem miotacz, robiłem w chinatown (misja z królem chinatown) i za cholerę nie chciało wpaść. Ale wpadło w misji w tej rezydencji co przebywa Diana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 10 Maj 2013 Czyli zrobić jeszcze raz jedno wyzwanie tak? Dokładnie, nie wyzwanie a wymagania do zdobycia dowolnego tytułu. Ponoć buguje się jak w pierwszej misji treningowej zdobędziemy tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 15 Maj 2013 Mam pytanie. Kiedy/gdzie zdobywa się te 'wyzwania'? Wczoraj przeszedłem całą grę i nie zdobyłem ani jednego. A za to przecież są 3 trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 15 Maj 2013 Mam pytanie. Kiedy/gdzie zdobywa się te 'wyzwania'? Wczoraj przeszedłem całą grę i nie zdobyłem ani jednego. A za to przecież są 3 trofea. WYZWANIA mozesz zdobywac tylko na poziomie NORMAL, badz wyzszym. Na easy sa zablokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 15 Maj 2013 WYZWANIA mozesz zdobywac tylko na poziomie NORMAL, badz wyzszym. Na easy sa zablokowane. Dzięki. Właśnie się pokapowałem. Idę sobie misje od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 19 Maj 2013 potrzebuje kogoś do zdobycia trofeów za kontrakty. Pomoże ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 19 Maj 2013 Dodaj mnie jak chcesz lub utwórz drugie konto na konsoli i dodaj je do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 19 Maj 2013 Stworzyłem nowe konto. Dzięki za chęci i informacje o tym drugim koncie. Nie pomyślałem o tym zupełnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 20 Maj 2013 ja kzrobić trofeum: Cichy zabójca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 21 Maj 2013 Mam takie pytanko, może głupie ale wolę się upewnić. Zrobiłem prawie wszystkie pucharki zostało mi tylko przejście gry na profesjonalnym poziomie. Czy pucharek wpadnie też jak przejdę na trudnym? Bo nie będzie mi się chciało po raz trzeci rozpoczynać gry a jestem tak blisko platynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 21 Maj 2013 Mam takie pytanko, może głupie ale wolę się upewnić. Zrobiłem prawie wszystkie pucharki zostało mi tylko przejście gry na profesjonalnym poziomie. Czy pucharek wpadnie też jak przejdę na trudnym? Bo nie będzie mi się chciało po raz trzeci rozpoczynać gry a jestem tak blisko platynki. Tak, masz 3 profesjonalne poziomy i hard jest jednym z nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 22 Maj 2013 (edytowane) ja kzrobić trofeum: Cichy zabójca? Rozpocznij misje, zabij cel, zakończ niezauważony, pamiętaj, że nie chodzi o samo zabójstwo, ale cały fragment rozdziału, jeżeli wzbudzisz podejrzenia (pojawi się napis: zauważono) to już nici z trofika. Osobiście pierwszy raz weszło mi grając na hardzie od razu w drugiej misji. Zatrułem prochy, król padł, wyszedłem niezuważony i po probemie. Warto to robić w miarę możliwości w każdej misji, bo za status cichego zabójcy są extra punkty w dużej ilości. Edytowane 22 Maj 2013 przez Vulcan_Genom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Maj 2013 ContenderParticipate in a contract competition Za co konkretnie wpada ten pucharek? Założyłem zawody i wpadł mi Competitive Spirit Create a contract competition, ale Contender mi nie zaliczyło; którym momencie ten pucharek wpada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 26 Maj 2013 musisz zagrać jakąś misję w tym competition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 26 Maj 2013 Contender Participate in a contract competition Za co konkretnie wpada ten pucharek? Założyłem zawody i wpadł mi Competitive Spirit Create a contract competition, ale Contender mi nie zaliczyło; którym momencie ten pucharek wpada? musisz przystąpić do zawodów kontraktowych stworzonych przez znajoomego i zrobiłem platynkę, pierwszą w mojej historii grania na czarnulce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarno719 2 Napisano 30 Maj 2013 Właśnie ogarnąłem, że można odpalić zawody stworzone przez siebie i pucharek też wpadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar19831 0 Napisano 6 Czerwiec 2013 mam pytanie by zrobić pucharek za zebranie dowodów czy trzeba iść od początku i zbierać czy moge tylko wybrac lokalizację gdzie nie zebrałem?? zapraszam rownież na kontrakty kto chce mniech podsyła zapro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 7 Czerwiec 2013 (edytowane) mam pytanie by zrobić pucharek za zebranie dowodów czy trzeba iść od początku i zbierać czy moge tylko wybrac lokalizację gdzie nie zebrałem?? zapraszam rownież na kontrakty kto chce mniech podsyła zapro tak wystarczy włączyć odpowiednią lokalizację, po znalezieniu dowodu nie musisz kończyć misji tylko możesz od razu wyjść. Edytowane 7 Czerwiec 2013 przez AXA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar19831 0 Napisano 7 Czerwiec 2013 dzięki za szybką odpowiedz to dziś wieczorem jest dziewicza zdobyta PLATYNKA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek20 0 Napisano 22 Czerwiec 2013 Hej. Pomoże mi ktoś wbić trofeum "Wspólnicy" ? potrzebuje znajomego z kontraktem. mój id. roman8708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 22 Czerwiec 2013 Załóż sobie drugie konto na ps3, na nim odpal hitmana i stwórz kontrakt po czym dodaj do znajomego i pucharek wpada :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach