erwines 95 Napisano 21 Listopad 2012 http://www.ps3site.pl/uncharted-fight-for-fortune-juz-oficjalnie/133826#more-133826 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 9 Marzec 2015 Mam mały problem.Niektóre karty dają premie za posiadane przedmioty ale pokazuje mi że nie mam go chociaż w U:Złota Otchłań mam na 100%.Czy Złota Odchłań ma jakieś DLC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 9 Marzec 2015 Nie ma do tego dlc niestety ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 9 Marzec 2015 To skąd przedmioty które są na kartach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 9 Marzec 2015 Mam mały problem. Niektóre karty dają premie za posiadane przedmioty ale pokazuje mi że nie mam go chociaż w U:Złota Otchłań mam na 100%. Czy Złota Odchłań ma jakieś DLC? To skąd przedmioty które są na kartach? A zsynchronizowałeś Złotą Otchłań z Pogonią za Fortuną? Jak wchodzisz w menu Pogoni za Fortuną musisz kliknąć w taką niebieską walizkę. I tak platyna w Złotej Otchłani odblokowuje tylko część kart w Pogoni za Fortuną, co i tak jest dużym ułatwieniem w grze. Większość kart odblokujesz wraz z postępem w Pogoni za Fortuną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 15 Marzec 2015 A zsynchronizowałeś Złotą Otchłań z Pogonią za Fortuną? Jak wchodzisz w menu Pogoni za Fortuną musisz kliknąć w taką niebieską walizkę. I tak platyna w Złotej Otchłani odblokowuje tylko część kart w Pogoni za Fortuną, co i tak jest dużym ułatwieniem w grze. Większość kart odblokujesz wraz z postępem w Pogoni za Fortuną. Ale w czasie gry nie zdobywasz żadnych "Fetyszy", podobno wpadają jak wymieniasz się itemkami na czarnym rynku. ps. Ktoś chętny na partyjkę on-line? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 16 Marzec 2015 Ale w czasie gry nie zdobywasz żadnych "Fetyszy", podobno wpadają jak wymieniasz się itemkami na czarnym rynku. ps. Ktoś chętny na partyjkę on-line? Fetysze, tak jak inne Łupy pochodzą w całości ze Złotej Otchłani, podobnie w całości Skarby. Trzecia kategoria z kart fortuny, czyli Artefakty zdobywasz w miarę postępów w Pogoni za Fortuną. Wszędzie tam gdzie na karcie jest info "Jeśli posiadasz dany przedmiot w Uncharted Złota Otchłań...." oznacza, że karta tam właśnie się odblokowuje, a reszta w Pogoni za Fortuną, tak przynajmniej ja to rozumiem. Podobnie w kartach zasobów. Jak masz platynę w Złotej Otchłani to nie musisz wymieniać sie na czarnym rynku, bo powinieneś mieć wszystko odblokowane z tej gry. Ja jak wchodziłem na czarny rynek po zdobyciu platyny, to w każdej kategorii był max. Dodaj mnie, to mogę pomóc z tym trofikiem za wygranie meczu. Jak będę online na PS3 to Vitę mam zawsze pod ręką więc mogę w każdej chwili odpalić, a i pograć dla zabawy też bardzo chętnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach