Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

Ja i tak czekam na kolekcjonerkę. Pre-order mam w razie czego zrobiony gdzie indziej, gdyby coś się złego miało podziać i żebym mógł spać spokojnie :D O jakość produktu się nie martwię :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PSS'e też już jest dostepny pre na Destiny. Cena jest zadziwiająco niska jak na sklep Sony - 239zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PSS'e też już jest dostepny pre na Destiny. Cena jest zadziwiająco niska jak na sklep Sony - 239zł

Ano jest od kilku dni;p

Ja preorder mam na zwykla kopie , ale rowniez czekam na kolekcjonerke. Zobaczymy co dadza. Oni juz mnie kupili, wiem ze bede w Destiny grac do momentu wydania Destiny 2. Kupie kazdy dodatek lub lepiej tu na konsoli powiedziec kazde DLC, spedze przy tej grze wiele wiele wiele godzin;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze spojrzenie na klanowe tagi? Czy jak to się tam zwie :P

46MNtM5.jpg

Będzie można rozwalać bronie, z których będą materiały do upgrade'u nowych broni :)

OkPGofb.png

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patricko  u made my day ( or night)! A do bety jeszcze tak daleko, na szczescie od wczoraj czas troche umila Wildstar.

Oni tego nie nazywaja mmo, ale jak ja sie ciesze ze bedzie jakis crafting i typowy salvage/disenchant ;ppp

@down ja bym podszedl do tego jako konceptu miejscowki bardziej niz co innego, ale kto wie , kto wie ;pp

Ty stracisz resztki zycia, a ja przez Ciebie zwariuje ....;p

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracę resztki swojego życia przez tą grę :sad:

PS.

Jeszcze taką grafikę trafiłem :)

Tib9pRDl.jpg

Czy będzie można nawet robić swoje "gęby"? Byłoby fajnie.

No i sam fakt, że można sobie przycupnąć na trawce i odprężyć się ze znajomymi :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pre order z psn można anulować bez ponoszenia żadnych kosztów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już niebawem E3, więc powoli możemy przygotować się na masę nowych informacji. Bungie już potwierdziło, że pierwszy raz pokaże tryb multiplayer pvp, mam nadzieje, że właśnie ten tryb dane nam będzie sprawdzić w becie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez czekam na pokaz PvP bo dotychczasowe materaly wcale mnie do Destiny nie przekonuja, a wrecz przeciwnie, strasznie wieje nuda, mam nadzieje ze PvP bedzie nastawione na mase akcji i niekonczaca sie wymiane ognia.

Edytowane przez Żywy
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błąd PSS'a - nie fapuj zbytnio ;)

Kurde, ale dałeś... już byłem gotowy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram sie unikac wiadomosci nt gry jak ognia zeby tym wieksze pyerdolniecie bylo jak juz odfoliuje swoja kopie, jednak musze spytac o jedna rzecz, bedzie w tej grze craft ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako takiego nie będzie. Coś czuje, że te części tylko do upgradu broni będą.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy trafiłem na ciemnego konsultanta czy wręcz odwrotnie, ale pytając o kod do bety na angielskim Amazonie, dostałem odpowiedź, że otrzymam go na tydzień przed startem owej bety.

No to spytałem gościa czy nie posiada jakiegoś wstępnego przedziału czasu kiedy może się tak stać, to mi napisał po chwili, że w połowie sierpnia dopiero.

Czyżby Bungie przełożyło betę na później? Albo tak jak mówię, konsultant nie ogarniał i zasłonił się byle jaką datą, byle tylko była przed premierą gry.

Zobaczymy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o_O Nie moga tego zrobic. Tzn ja mam nadzieje ze to bedzie Beta. a nie demo gry + stress test. Jesli mieli by zrobic w polowie sierpnia to dupa blada i zbita. Miejmy nadzieje ze gosc na ktorego trafiles to zwykly ignorant i tyle;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może chodziło mu o wersję na x0. Gdzieś mi się obiło o uszy, że ps dostanie dostęp do bety wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, rozmowa była stricte o wersji PS4, bo na taką mam zamówienie zrobione :)
Ja osobiście stawiam, że po prostu trafiłem ciemniaka, bo samo Bungie mówiło, że beta startuje w okolicach lipca.

No, ale właśnie..."okolice lipca" można potraktować nawet jako wczesny sierpień :)

Nie ma co biadolić, pożyjemy zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko daty bety nie zmienili. ...wtedy niech sobie przesuwają do woli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo wypuszczą "pełną wersję" a to będzie beta i 75% ukończenia gry i z 2 lata będą dochodzić do finalnej wersji

Na PC coraz częściej widać takie konstrukcje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno będą jakieś problemy, ale nie takie jak w Bugfieldzie 4. Bungie robi tą grę już prawie 7 roków, to bez przesady.

Jakieś drobne rzeczy wymagające poprawki pewnie będą, zresztą jak w większości tytułach stricte online, ale o jakieś "game-breakery" bym się nie martwił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No już kilka dni na gdybania , na końcu tego co pokażą na E3 pewnie rzucą datą.

W sumie Destiny jednyna z większych gier na placu boju która nie była przesuwana, ale z drugiej strony to online wiec mogą wydać coś nieukończonego, bez wszystkich opcji, map i klas bez większej  szkody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi