Skocz do zawartości
pack

Destiny

Rekomendowane odpowiedzi

Obstawiam, że Trzeci Świat ta przyjemność ominie. Ale jak ktoś ma konto USA, to może się udać...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy sa jeszcze osoby bez ps plus, ale ten filmik pokazuje ze w destiny bedzie mozna grac bez subskrypcji. Tzn zeby nie bylo misje typu Strike Raidy PvP oczywiscie beda wymagaly ps+, aczkolwiek beda misje i chyba free roam ktore nie beda wymagac.

np w 0:41 przy wyborze "Explore Cosmodrome" przy opisie nie ma dodanego *Req ps+ , tak jak to jest np w w 0:43 Devil lair.

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Omówienie każdej z klas.

Jak nie dostanę klucza do alphy to chyba się rozpłaczę. ;)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie dostanę klucza do alphy to chyba się rozpłaczę. ;)

Jesli dostaniesz, a ja nie dostane to nie wazne ze sie nie znamy , nie wazne ze nie wiem gdzie mieszkasz, kupie piwka i przyjade zobacyzc jak to wyglada;p

Ja osobiscie bede grac Hunterem (triple jump FTWWWWW) , ale  szybka regeneracja warlocka w pvp moze byc kluczowa;p

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli dostaniesz, a ja nie dostane to nie wazne ze sie nie znamy , nie wazne ze nie wiem gdzie mieszkasz, znajde cie, zabije i spedze weekend w twoim domu.

Poprawilem Twoj post uzewnetrzniajac twoje prawdziwe intencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

true story ;p

Tworzenie postaci.

W ogole to polecam kanal utube goscia z halo NinjasHyper·oraz  Destiny Updates

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleś z Bungie opowiada o pvp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grupa TTL robi Devils Lair na Legend. Jak Ktos dalej twierdzi ze "wieje nuda" to gz.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dzisiaj od 00:01 odświeżanie maila co 5 sekund :P

Fu;p Nie no ja niestety w tym tygodniu mam nocki , wiec sprawdze sobie jutro.W pracy nie bede tykac maila bo  "REGISTRATION ENDS JUNE 11

11:59PM PST" 

Wiec odswiezanie od 00;01 naszego czasu nie ma najmniejszego sensu;p

Polecam http://www.worldtimebuddy.com/pst-to-cet-converter .

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dzisiaj od 00:01 odświeżanie maila co 5 sekund :P

Nocne czuwanie :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli dzisiaj do północy klucze będą rozdane ? :biggrin:

Edit/ 

timelapse *.* Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od północy ;)

polnoc PST...nie nasza..4 posty wyzej;p

Plotki donosza ze kazdy kto sie zapisal dostanie. Pytanie czy to pobozne zgadywanie pana ktory podzielil sie ta informacja, czy moze prawda. 

Jakby ktos sie zastanawial. Jesli nie podniesiemy jakiegos itemku w czasie wykonywania misji/gdziekolwiek z jakich kolwiek powodow zostanie on nam przeslany na maila, wiec bez goraczki ze nasz loot przepadnie. 

Encrypted items sa to niezidentyfikowane itemki , ktore identyfikujemy w wiezy. Za pvp zdobywamy weekly punkty. Cos ala system Valorow czy w tym przypadku Conquestow z wowa. 100/cap per week. Kupujemy pvp itemki tak samo jak w wowie od vendora . 

Prawdopodbnie mozemy zlvl nasza postac robiac tylko pvp (oczywiscie po zrobieniu "misji tutorialowych pve" bo inaczej nie mamy dostepu do pvp)

Do kazdej aktywnosci bedzie system looking for party, wiec nie ma obawy ze nie zrobimy jakiegos strike bo naszi znajomi sa offline.

Btw jako ze alpha ( no nie wazne czy sie dostaniemy czy nie) oraz beta coraz blizej zapraszam wszystkich chetnych na wspolne granie  i dodawanie mnie do grona przyjaciol na ps4 psnid Kosciarz

Edit next info: mozemy upgradowac tez armor co moze miec wplyw na dzialanie najszej broni, a nie tylko na nasz defense. np

-rekawice upgrade "scout rifle loader" - increase reload speed of scout rifle.

-zbroja "Auto rifle ammo" - increases the amount of auto rifle ammunition u can carry. 

plotka: Dmg naszych broni w pvp jest taki sam dla wszystkich(tzn wiadomo ze sniperka ma wiekszy dmg od assualt rifle, ale chodzi o bron tego samego typu), jednakze nie oznacza to ze nie warto uzywac i miec jak najlpeszyej broni. Dlaczego? Dlatego ze wlasnie te wszystkie bonusy z broni/zbroi juz w pvp beda dzialac normlanie.

Zwiekszyc dmg broni typowo na arenach/mapach pvp mozemy przez podnoszenie dodatkowej amunicji:

- zielona kilka puktow na mapie , dosc czesty respawn.

-fioletowa - spawn co x czasu (chyba 2 ammo boxy na plansze na raz) poprzedzone komentarzem (iditycznego pana z kijkiem z tylu;p) uzywana do naszej super broni - jak np rocket launcher, heavy machine gun itp.

Ciekawe  gdy podnosimy special ammo z ammo box , automatycznie reloaduje sie do naszej broni. Jesli zabijemy gracza ktory mial special ammo, wyrzuci je na ziemie i wtedy bedziemy musieli juz przeladowac manualnie.

Po skonczonej arenie rowniez mamy szanse na wylosowanie jakiegos itemku.

Wiem ze wiekszosc z Was juz to wszsytko wie, aczkolwiek nic nie zaszkodzi napisac;p Cale info pochodzi z twitcha/utuba gameplaye ftw;p Pamietajmy ze to "alpha" i choc nie powinno, wiele sie moze zmienic.

Edytowane przez kosciarz
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plany na kolejne miesiace: weekend alfa, potem miesiąc na mistrzostwa świata, 3 dni przerwy na wyspanie się i 17 lipca beta ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktos sie zastanawial. Jesli nie podniesiemy jakiegos itemku w czasie wykonywania misji/gdziekolwiek z jakich kolwiek powodow zostanie on nam przeslany na maila, wiec bez goraczki ze nasz loot przepadnie. 

Trochę dziwne rozwiązanie. W tym wypadku w ogóle nie trzeba się będzie wysilać na jakiekolwiek zbieranie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę dziwne rozwiązanie. W tym wypadku w ogóle nie trzeba się będzie wysilać na jakiekolwiek zbieranie.

NIe?;] A gdzie ekscytacja. To jest zaimplementowane np w wowie. Jak robisz inste/raid wygrasz item ale masz full inventory...przeoczysz ten fakt i lecisz dalej. Po jakims czasie dostaniesz "Time lost item" na skrzynke. Moim zdaniem bardzo dobre rozwiazanie.

Patricko pamietasz jak rozmawialismy o "metalowych lisciach" ?;] Wyszlo po co one sa. Jak juz pisalem wczesniej - za pvp dostaje sie punkty cos w rodzaju conquestow wowoskich, za ktore tutaj rowniez mozemy kupic sprzet. Jednakze jesli nie chcemy robic pvp bo nie lubimy i w ogole. To te spin meatal listki mozemy wymieniac na te punkty z pvp. Prawdopodobnie zrobienie tygodniowego capa w ten sposob nie bedzie  mozliwe, ze wzgledu na ilosc ktora znajdziesz, jednakze no zawsze jakas alternatywa.

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe?;] A gdzie ekscytacja. To jest zaimplementowane np w wowie. Jak robisz inste/raid wygrasz item ale masz full inventory...przeoczysz ten fakt i lecisz dalej. Po jakims czasie dostaniesz "Time lost item" na skrzynke. Moim zdaniem bardzo dobre rozwiazanie.

Według mnie będzie to zbyt duże ułatwienie - to gracz powinien się martwić o miejsce w plecaku na ewentualne znajdźki a nie gra. Masz miejsce to zbierasz, nie masz miejsca, to wywalasz zbędne śmieci albo item przepada...

A WoW skończył się dla mnie po 30 dniowym okresie od zakupu podstawki ;)

@down: 9 lat? :shok:  :shok:

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie będzie to zbyt duże ułatwienie - to gracz powinien się martwić o miejsce w plecaku na ewentualne znajdźki a nie gra. Masz miejsce to zbierasz, nie masz miejsca, to wywalasz zbędne śmieci albo item przepada...

A WoW skończył się dla mnie po 30 dniowym okresie od zakupu podstawki ;)

Moim zdaniem zajebiscie ze wlasnie tak zrobili, mi sie to bardzo podoba.

offtop no ja po 9 latach grania w wowa wrescie sie od niego uwolnie dzieki Destiny;p

@UP Tak;p Mam aktywna subskrypcje od day 1 launch ( najdluzsza przerwa 3 miesiace)

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przy WoWie też straciłem zbyt dużo życia i dzięki Bogu uwolniłem się od niego :)

Te punkty i sprzęt stricte PVP to wypas sprawa. Czyli jednak będzie coś na wzór aren.

Alternatywa to zbieranie chwastów w PVE, które można wymienić.

Dla mnie bomba! I've got a boner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak było to sorki :P

@Kosciarz - Wybacz :biggrin: taki hype train mode on że siedzę pochłaniam wszystko jak leci :biggrin: Edytowane przez Fuviks
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi