Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jeden z twórców powiedział, że każdy kto się zapisał dostanie kod. BTW. Jak będziecie mieć zbędne kody to dajcie je komuś z obecnych tutaj, którzy jakimś cudem by nie dostali. Lepiej, żeby pograł sobie ktoś komu zależy, a nie jakiś śmierdzący random bez konta nawet. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sejfo 30 Napisano 12 Czerwiec 2014 Powiem szczerze, że przegapiłem zapisy na alphe. Jeśli ktoś z Kolegów będzie miał zbędny kod, dajcie na PW. Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Powiem szczerze, że przegapiłem zapisy na alphe. Jeśli ktoś z Kolegów będzie miał zbędny kod, dajcie na PW. Z góry dziękuję. Zarejestrowałem 4 konta więc luźno rozdam w razie czego, oczywiście osobom którym zależy i nie dostali Też rozważam taką opcję (oczywiście jeśli nie będzie żadnych bonusów z Alfy) to wpisze kod na jakieś konto które utworze, i pogram sobie parę h i dam je komu tam by zabrakło. Ponieważ szkoda mi alfy która się będzie marnować piątek/sob/niedz. bo mnie już nie będzie w te dni bym grał :/ Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Fuviks 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ja jestem nawet w stanie zapłacić, jak ktoś będzie miał jeden za dużo to pisać na pw. Na alphe zapisałem się z dwóch kont więc jeżeli dostanę dwa, to też komuś oddam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Baj de łej, część potencjalnych graczy odpadnie juz na starcie: http://www.playstation.com/en-us/legal/destiny-alpha-faq Do I need PS+ to play the First Look Alpha?Yes. Tak, wymagany jest Plus. Do wersji BETA też. Polska jest na liście krajów uczestniczących w testach Alpha. Kod przyjdzie 2 osobnymi wiadomościami: -e-mailem - jako wiadomość na konsolę. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez SephiroT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) O i to są konkretne informację. '12 Noon PST'? noon od czego to skrót? jak to mam zrozumieć? Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Południe :P Czyli u nich jest teraz 4/5 rano, więc pewnie za około 5 - 6 godzin? Też mi coś nie pasowało, że kody nie przychodzą jeszcze, teraz przynajmniej wiadomo czemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Noon to jest południe. 12 w południe Pacific Standard Time. czyli -9 godzin od naszego czasu. Konwerter stref czasowych: http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?iso=20140612T12&p1=137&p2=262 U nas będzie to dzisiaj 21:00 Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Niestety też przegapiłem zapisy do alphy. Jeżeli ktoś będzie miał jeden kodzik na zbyciu, to także prosiłbym na PW. Z góry dzięki. :) Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Garru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 ...a ja bym prosił też na PW ale trzy kody. Jeden dla mnie a na 2 już mam na Allegro kupców. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 To nie beta tylko alpha i to tylko na ten weekend, więc za wiele się nie nagramy, ale dobre i to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Poza tym to jest Alpha a nie Beta. Na Bete jeszcze można ię zapisać kupując grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Chodziło mi oczywiście o alphe. Pomyliłem się. Gry na razie nie mam zamiaru kupować, pierw muszę ją przetestować. :) Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Garru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Nikt nie każe ci kupować gry. Zrób preorder w Amazon.de lub Amazon.com. Kod dostaniesz z automatu, wykorzystasz i anulujesz preorder ;) Amazon pobiera kasę dopiero pryz wysyłce więc nic cię to nie kosztuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ok dzięki ale teraz chodzi mi głównie o kod do alphy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Bleh dostalem kod do battla a do mojej "ukochanej" nic;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Przeczytaj kosciarz ostatnią stronę, to będziesz wiedział czemu :P Dopiero późnym wieczorem powinny być kody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Uhm wlasnie widze, obudzilem sie dopiero przegapilem w ogole jedna cala strone tekstu;p To ide spac dalej. Anyway ja przestaje sledzic jakiekolwiek info na temat D. Bo chyba zwariuje;/ Oh ile bym dal zeby plotka byla prawdziwa;/ Byloby wyjebiscie gdybysmy mogli pograc w forumowym gronie, wszyscy razem. Btw prawdopodobnie do pvp bedzie mozna sie quetowac jako fire team 6 osob, a nie tylko 3. Widzialem taka opcje w menu podczas wyszukiwania gry, obok bylo fire team 1/6. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolny92 13 Napisano 12 Czerwiec 2014 https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/a.214096465324519.52993.205010466233119/693431460724348/?type=1&permPage=1 Jak ktoś nie zdążył się zapisać :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 12 Czerwiec 2014 Pewnie wieczorem będą kody. Mam na luzie jeden kod do bety. Oddam jak zadziała pierwszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) To go wklep, ps juz go powinien przyjac, ja z checia przygarne jeden;p @down do bety na bank, aczkolwiek wydawalomi sie ze do przy alphie bylo napisane ze to jest kod do psn;p Pozatym ma to sens bo przy alpha faq - " jesli nie zadziala Ci kod skontaktuj sie z oddzialem sony" wiec dlatego moje podejrzenie ze do samej alphy dostajemy kod do psn. ok ja w tej chwili zyje aplha nie zauwazylem ze Twin napisal ze ma kod od bety. No do bety mamy wszyscy,a teraz walka o alhpe;pp ale kod do bety nie zadziala przed 17 lipca wiec po co nam wtedy kod do alphy? jesli mu chodzi tylko i wylacznie o bete to ...;p Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Czerwiec 2014 Kod od Bety nie wklepuje się w PS tylko na koncie Bungie. Wybór konsoli i kody do pobrania gry będą generowane automatycznie później. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) Zamawiał ktoś z was w EURO-RTV? Bo nie wiem czy wysyłają kod na betę automatycznie czy z jakimś opóźnieniem. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ja dostałem kod z euro jakieś 4 tygodnie po zamówieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 12 Czerwiec 2014 Zamawiał ktoś z was w EURO-RTV? Bo nie wiem czy wysyłają kod na betę automatycznie czy z jakimś opóźnieniem. Zamow na amazonie kod dostaniesz do 5 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach