Kaisus 208 Napisano 7 Grudzień 2012 Cześć, możecie mi powiedzieć gdzie i o której można obejrzeć dzisiejsze VGA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Grudzień 2012 http://www.gametrailers.com/video-game-awards Sobota 02:00 czasu polskiego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 7 Grudzień 2012 A oglądnąć możesz poprzez Xbox Live, kanał telewizyjny Spike TV lub jakiś internetowy stream. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 7 Grudzień 2012 Dzięki chłopacy, na was zawsze można liczyć. :) Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Recrevision 1 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Cześć , jak sądzicie co zostanie zaprezentowane na tegorocznym VGA? Według mnie nowy Trailer Lary , The last of us i może coś z GTA V. A według was co pokażą ? I cicho licze na pokaz next genów <3 Edytowane 7 Grudzień 2012 przez Recrevision Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Grudzień 2012 Ja oglądać będę bo mnie ciekawią następujace rzeczy: -to coś związanego z nextgenami -trailer gry generacji -Destinity(może będzie) -może nowy Batman Bedzie ciekawie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Grudzień 2012 Ja też mam zamiar w nocy oglądać...oglądacie na spike czy gt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Recrevision 1 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Jak sądzicie jest szansa na zajawke next genów ? Wg. mnie z 30%.Ale to się zobaczy. Edytowane 7 Grudzień 2012 przez Recrevision Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Grudzień 2012 Pewnie coś tam wspomną o nowej generacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 7 Grudzień 2012 Jak sądzicie jest szansa na zajawke next genów ? Wg. mnie z 30%.Ale to się zobaczy. Nie szansa, a pewność :happy: Informacja widnieje na stronie Spike już od jakiegoś czasu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Grudzień 2012 Patcher wywróżył już że jedynym nextem w 2013 będzie Ps4 xD tak czy siak jeszcze 2h30min i wszystko się zacznie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 7 Grudzień 2012 zajawka, kolejne techdemo odpalone na pc i powiedziane - tak to bedzie wygladalo.. sranie w banie, choc moglbym sie milo rozczarowac.. to tylko na spike.tv i gametrailers te transmisje? gdzie lepiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) http://www.stream2wa...-tv-live-stream Właściwie już działa... Edytowane 7 Grudzień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 7 Grudzień 2012 a cos "hd" :P? czy za duzo wymagam :P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Co to za program o tatuażach ?XD @up: HD będzie na GT Edytowane 7 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Raczej to będzie taka sama jakość, tylko z dopiskiem HD. Tak było przynajmniej rok temu, na dodatek wszystko cięło jak cholera (chociaż to może była wina blokad). EDIT: Nawet ciekawy ten program, który teraz tam leci ;) Edytowane 7 Grudzień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 7 Grudzień 2012 Podziwiam Was, serio. Tak jak pisałem w innym miejscu (w statusach). Mam za sobą nocne oglądanie gali Oskarów, Złotych Globów czy Emmy. To jest katorga - mnóstwo reklam, praktycznie co kategorię, co zwiastun reklama. Może na GT będzie jakieś studio, które tą transmisję urozmaici. Szalenie jestem ciekaw, co ujawnią, co zapowiedzą. Bo w sumie VGA z tego słynie. Poza tym czego możemy się spodziewać (jak np. nowy zwiastun Tomb Raidera czy The Last of Us), jest też ten element totalnego zaskoczenia. Oby podobnie było tej nocy! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 7 Grudzień 2012 A ja sobie zaraz odpale, jeśli odpali ma na tym zajebistym internecie w robocie ;-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 7 Grudzień 2012 Dobrze, że jestem zaprawiony po tygodniu nocnej zmiany to nie zasnę podczas VBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Oskarów, Złotych Globów czy Emmy Tak, także staram się oglądać. Nawet kiedyś mnie naszło na archiwa :happy: EDIT: Na streamie, którego link zapodałem pokazuje że pozostało 1h:52min, a więc wychodzi na to, iż gala startuje o 3. Edytowane 8 Grudzień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Ciekawe czemu mają opóźnienie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 Ciekawe czemu mają opóźnienie... Nie mają, od początku miało być o trzeciej. Godzinę wcześniej jest Pre-Show, dokładnie tak jak rok temu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 No to ja chce obejrzeć Pre-Show ! XD czy nie da rady w ogóle tego obejrzeć i jeszcze godzinę muszę czekać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Na tym linku co podałem :) http://www.stream2wa...-tv-live-stream EDIT: WTF?! Cały czas o tatuażach... Edytowane 8 Grudzień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Tam dalej lecą programy o tatuowaniu XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach