Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Dzięki Bogu COD nie wygrał:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) cale szczescie nie wygral black ops hahaha tobi w tym samym momencie :D Edytowane 8 Grudzień 2012 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Border 2 najlepszym fps'em ;D tak akurat głosowałem xD ! Kur#$ chce Phantom Pain *_* Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Co to za nowy tytuł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Grudzień 2012 co to kuzwa bylo, jaka psychodeliczna gra.. Cos dla zduna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 8 Grudzień 2012 Bardzo ciekawie zapowiada się ta gra. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Phantom Pain *_* ja to chce...i czuje ze to będzie dopiero na next geny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Zapowiada się bardzo oryginalnie :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Future Niel Patrick Harris XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 Świetny tytuł, jeśli na Next Geny to tym bardziej mnie to cieszy :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Czemu ci idioci machają rękami jak gra orkiestra ?XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Czemu ci idioci machają rękami jak gra orkiestra ?XD To i tak dobrze, że jeszcze zapalniczek nie wyciągnęli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Grudzień 2012 To i tak dobrze, że jeszcze zapalniczek nie wyciągnęli. nie badz staromodny... teraz sie macha smartfonami :D irytuja mnie te reklamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 nie badz staromodny... teraz sie macha smartfonami irytuja mnie te reklamy Zapomniałem, że to nie polska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 Za bardzo mi ten dźwięk z obrazem skaczą, więc jutro sobie nadrobię. Szkoda sobie odbierać przyjemność z oglądania klatkującymi trailerami. Miłego wszystkim życzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) I tak przegrał asasynek więc po co się produkuje XD TLOU i Castlevania nie były jakoś zachęcające na tych zwiastunach... Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 8 Grudzień 2012 TRaCeGuitar - nie zgadzam się, ale masz prawo tak myśleć. :) Co do tych reklam, to wkurza także to, że one mają podobną kolejność ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 8 Grudzień 2012 ooo cos dla Daraya:P ale ona sliczna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 DARK SOULS 2 ! ! ! !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 8 Grudzień 2012 I dzięki wam nie trzeba oglądać :P Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Po to tu jesteśmy XD to już wiadomo że PP i DkS2 ściągną wszystkim gacie i zgwałcą jak tylko wyjdą, ponieważ takie będą zarąbiste pewnie ...a teraz pokazówka nowej Lary nas czeka xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 8 Grudzień 2012 I co jeszcze coś ciekawego pokazują :-D Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 8 Grudzień 2012 Już zaraz mają pokazać Bioshock: Infinite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Iiiii leci...niezła rozwałka...FUCK YEAH TWD Grą Roku ;D Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 8 Grudzień 2012 Wielcy wydawcy dysponujący kupą kasy mogą się schować. Nadmuchane bańki marketingowe pękają, w tle słuchać zgrzytanie zębów ludzi, którzy za nie odpowiadają. Można zdobyć uznanie pomysłem, opowieścią, atmosferą, umożliwieniem odbiorcy wejścia w historię i zżycia się z bohaterami. Można zdobyć uznanie jakością, nie tylko kasą. Gratulacje dla Telltale, aż 4 nagrody w tym ta najważniejsza, która przerywa dominację trendu AAA. TWD - jak najbardziej zasłużona nagroda. Następny rok dla BioShock Infinite, GTA na dno. Nie oglądałem całej gali, ktoś może powiedzieć mi, co wygrało Assassin's Creed 3 i Mass Effect 3 (poza RPG roku)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach