ExVitallin_PL 165 Napisano 16 Grudzień 2012 kurde!!! myślałem że dłużej wam to zajmie xDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 16 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Grudzień 2012 Red Dead Redemption ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 17 Grudzień 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Grudzień 2012 Ok, w takim razie od tej zagadki zaczynam naliczac punkty, i robie TOP10 nerdow :D, pierwsze wyniki beda miedzy piatkiem-poniedzialkiem w 1szym poscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 to gra na PS3? do pierwszego obraza pasuje mi kilka gier,ale do drugiego już 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Grudzień 2012 (edytowane) Hitman 2 albo 3 ? Tam była scena gdzie agent w ogrodach koło kościoła pielęgnował kwiatki xD Edytowane 17 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 wiesz że o tym samym pomyślałem xD ale nie wiem czemu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Grudzień 2012 (edytowane) Nie i nie :) Gra jest do kupienia na PS3, ale nie powstala z mysla o PS3. Edytowane 17 Grudzień 2012 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Grudzień 2012 (edytowane) Chyba jedyne co znam takiego i jestem tego świadom to No More Heroes Paradise i Okami XD Edytowane 17 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 a co to ma do zdjęć? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Grudzień 2012 Nope ;) Podpowiedz, gra z PSX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 gra z psx na ps3 i nie była przeznaczona na ps3? xD może dodatkowa fota? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 17 Grudzień 2012 No właśnie, o to chodzi. Jest do kupienia na PS3 na PSS, ale jako klasyk z PSX, więc nie jest na tą konsolę przeznaczona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 driver? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 17 Grudzień 2012 Harvest Moon Back To Nature Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Grudzień 2012 No właśnie, o to chodzi. Jest do kupienia na PS3 na PSS, ale jako klasyk z PSX, więc nie jest na tą konsolę przeznaczona dokladnie. I nie, wasze odpowiedzi dalej sa bledne ;). Mala podpowiedz, powstal rowniez film kontynuujacy wydarzenia z tejze gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 17 Grudzień 2012 Silent Hill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Grudzień 2012 Nie. Moze dodam jeszcze ze kosciol to jedna z bardziej charakterystycznych miejscowek w tej grze gdzie spotykamy kogos bardzo waznego, co wiaze sie rowniez z kwiatkami ;) Jak po tym nie zgadniecie to beton panowie, beton :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmurowaty 47 Napisano 17 Grudzień 2012 Final Fantasy VII (Kościół + Kwiaciarka Aeris/Aerith, zwijcie jak chcecie). Jako że jestem tu przelotem a nie mogłem patrzeć jak się męczycie nad takimi prostymi zagadkami, to "kto pierwszy ten lepszy", oczywiście jeśli odpowiedź poprawna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Grudzień 2012 Zgadza sie :). Kto pierwszy ten lepszy zgodnie z tym co chmurowaty napisal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 17 Grudzień 2012 Mirror's Edge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Grudzień 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 17 Grudzień 2012 (edytowane) Mirror's Edge ? Za późno, hehe. Edytowane 17 Grudzień 2012 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach