ExVitallin_PL 165 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) soldier of fortune Edytowane 21 Grudzień 2012 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 21 Grudzień 2012 zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 21 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Nie wiem czy jest taka gra , ale z obrazków widzę , że to Down of War :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 21 Grudzień 2012 źle dobrałem foty xD zgadza się chodziło mi o warhammera dawn of war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Teraz to tak wymyśliłem , że będziecie trzy dni zgadywać , a później zaczniecie błagać o podpowiedź na kolanach :D Edytowane 21 Grudzień 2012 przez LukaszWro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 21 Grudzień 2012 NBA JAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Niet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 21 Grudzień 2012 street homecourt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 21 Grudzień 2012 nba 2k13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Nie nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 21 Grudzień 2012 Dragon Ball Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Nie :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 21 Grudzień 2012 NBA Ballers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Chcecie wymienić wszystkie części Nba czy mogę wam powiedzieć , że to nie jest gra sportowa ? Nie ma nic wspólnego z Nba , równie dobrze mogłaby to być piłka Nike'i czy And1 czy jakakolwiek inna , ale wrzuciłem Spaldinga Heritage dlatego , że sam taką gram , a Spalding jest oficjalną piłką Nba i stąd logo na niej , natomiast nie ma to nic wspólnego z nazwą gry :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 21 Grudzień 2012 assassin's creed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 21 Grudzień 2012 to jeśli piłka i tylko piłka to jedyna gra nazywająca się piłka to: The Ball bo nie widzę tutaj innych możliwości aby ten obrazek miał na naprowadzić na właściwą nazwę gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Tytuł w oryginale angielski , polski odpowiednik dosłownie widnieje na obrazku :) Na Ps3 mamy dwie części tej gry , niestety niezbyt popularna , specyficzny klimat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 21 Grudzień 2012 ZEN Pinball Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Mam nadzieję , że się nie irytujecie , wydawało mi się , że obrazek dosyć trafny , a na pewno bardziej niż jakieś trolle czy tytany , a tytuł zupełnie z innej mańki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Kula World Edit, nie zauważyłem, że są 2 czesci na PS3, sry :P Edytowane 21 Grudzień 2012 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 Dobra , tak jak wspomniałem chodzi o polski tytuł , bo do niego odnosi się obrazek , oryginalny angielski też może być jeżeli ktoś jest jasnowidzem :) , nie jest to gra sportowa , ani flipery czy podobne , w sumie nie mam już czego podpowiedzieć , bo musiałbym po prostu podać nazwę :) , nawet jeżeli nikt nie słyszał o grze , to tytuł naprawdę jest na obrazku , jedno słowo :) , chyba że tylko do mnie trafia ta zagadka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Może dorzuć pomocniczy screen? Edytowane 21 Grudzień 2012 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 21 Grudzień 2012 I w oryginale i w polskim tłumaczeniu tytuł zamyka się w jednym słowie i naprawdę polecam rozważanie obrazka pod kątem polskiej nazwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 21 Grudzień 2012 Dobra ostatnie co mi przyszło namyśl to The Saw czyli po polsku Piła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach