vasyndrom 56 Napisano 29 Grudzień 2012 (edytowane) W zasadzie kazdy uzytkownik iOS czy tez Androida wie co to za gierka. Od jakiegos czasu jest tez dostepna na Playstation 3 i to w dodatku za darmo (niestety nie wiem jak dlugo gdyz do wczoraj kosztowala £3.49). Oficjalna strona: Jetpack Joyride Pare Screen'ow Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 29 Grudzień 2012 przez vasyndrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Grudzień 2012 super gierka na Ifona :D ale nie mam zamiaru kupować ją na PS3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Grudzień 2012 Przeciez w chwili onecnej jest za darmo. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Grudzień 2012 za free? nie wiedziałem,już szukam :D gdzie za free? 16zł kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Grudzień 2012 Za free wersja ps3. Wersja mini 16zl. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 29 Grudzień 2012 Chyba nie ma na polskim PS Store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 29 Grudzień 2012 Chyba nie ma trophy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 29 Grudzień 2012 Owszem sa trofea, jest ich dokladnie 12. Mozliwe ze na polskim PS Store gierka nie jest darmowa, lecz na brytyjskim jak najbardziej. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Styczeń 2013 na us jest za free. Za to cała masa płatnych dlc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 1 Styczeń 2013 DLC to głównie time savery, czyli nie są potrzebne do gry i można bez nich zdobyć wszystkie trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 1 Styczeń 2013 Dzięki za cynk o darmowej gierce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Luty 2013 Jetpack Joyride ogromnym sukcesem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Luty 2013 taa ogromny sukces tyle pobrań darmowej gry Też pobrałem, zainstalowałem, pograłem 30 s i wyłączyłem, ale liczę się do statystyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Marzec 2013 Jetpack Joyride - to idealny przerywnik. To zabawna gra ale mnie po lacznie paru godzinach znudzila nieco. do tego jest to typowa gra na dotykowce. Telefon, tablet - tutaj sie sprawdza. Moim zdaniem PS to sprzet na nieco bardziej zaawansowane tytuly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoDah123 1 Napisano 4 Marzec 2013 A mi się tam podoba wbiłem 36 lvl i jest git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 5 Marzec 2013 hehe na fonie mam juz 99 level :D i dalej gram, gra jest idealna na posiedzenie na tronie. Brakuje mi tylko jednego achievmentu z telefonu, czyli wyladowania dokladnie na 200m. Trofea z vity sa za proste i za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 6 Marzec 2013 Jaki masz sposób na przelecenie 5km ? Jakaś tajna technika? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 6 Marzec 2013 jak kurwa na vicie zmienić sterowanie z panelu dotykowego tylnego na ten z przodu?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati91 23 Napisano 6 Marzec 2013 Z tego co wyczytałem nie ma takiej opcji żeby zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 6 Marzec 2013 Z tego co wyczytałem nie ma takiej opcji żeby zmienić jak nie ma skoro gralem tak u znajomego na jego vicie ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 10 Marzec 2013 W opcjach zaznaczasz front a nie rear i jest ok 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 14 Marzec 2013 Ogólnie jest taki fajny myk lekki cheat aby ułatwić sobie zdobycie trofika za 5km. Kupujecie sobie super head start, drugie życie, oraz bombe I gracie jak nie osiagniecie 5 km wylaczacie gre na Vicie i odpalacie z powrotem i znow sa te rzeczy można do skutku próbować aż trofik wpadnie:) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 14 Marzec 2013 Ogólnie jest taki fajny myk lekki cheat aby ułatwić sobie zdobycie trofika za 5km. Kupujecie sobie super head start, drugie życie, oraz bombe I gracie jak nie osiagniecie 5 km wylaczacie gre na Vicie i odpalacie z powrotem i znow sa te rzeczy można do skutku próbować aż trofik wpadnie:) na pewno sproboje jutro :) , ja mam pytanie jest jakis szybki sposob na zdobycie tych 650 tysiecy coinsow zeby wykupic wszystkie itemy? oczywiscie oprocz kupowania :P w ps storze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 15 Marzec 2013 Powiem Ci że chyba nie ma takiego sposobu jedynym to może dobra kombinacja gadżetów, ja używam latającej świnki + czerwone coinsy. Porady: Nie używać head startów Zbierać wszystkie spiny Wykonywać misje za którę są dodatkowe coinsy oraz urozmaicają rozgrywkę Ogólnie to zbierać zbierać i jeszcze raz zbierać ja niebawem powinienem ukończyć gierkę i zabiorę się za wersje na ps3:) Miłego zbierania:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 15 Marzec 2013 To powiedz czy działa ten "myk" na PS3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach