Kamil1987pro 3 Napisano 18 Marzec 2014 Ok platyna wpadla jakies pytania to pisac prosze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 18 Marzec 2014 Jak zaliczyles 100 gwiazdek w ulicznej inteligencji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 18 Marzec 2014 Albo dużo podróżował albo użył Skyhook :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1987pro 3 Napisano 18 Marzec 2014 (edytowane) Skyhook wieksze miasta polski robilem wystarczy ustawic miasto na stronce reset konsolki i wskakuje (jakims prosem nie jestem po 6-7 gwiazdek w kazdym miescie robilem) Edytowane 18 Marzec 2014 przez Kamil1987pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 18 Marzec 2014 Ja nawet w ten online nie wchodzilem, na ten moment w dziennym walnalem dzisiaj najwiecej ile do tej pory 83% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 18 Marzec 2014 O co biega z tym skyhookiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Marzec 2014 Jak mogłeś platyne wbić? Przecież tam trzeba 100 dziennych sesji czy coś zagrać. :Q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 18 Marzec 2014 (edytowane) Jak mogłeś platyne wbić? Przecież tam trzeba 100 dziennych sesji czy coś zagrać. :Q Działa zmiana daty w ustawieniach. A ze skyhookiem chodzi o to że można zmienić lokalizacje routera, przez co odblokują się nam wyzwania dla innego miasta. Podobno działa tylko z konsolką wifi bo wersja z 3g/gps sama szuka swojego położenia. Edytowane 18 Marzec 2014 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1987pro 3 Napisano 19 Marzec 2014 O co biega z tym skyhookiem? http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php wpisujesz mac routera i jakie chcesz miasto reset vity near i wyskakuje np ze jestes w gdansku:P a i mi skyhook dzialal tylko z polskimi miastami 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 19 Marzec 2014 Wielkie dzieki. Mam wersję 3g więc zweryfikuje czy i na niej działa ten trick. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 19 Marzec 2014 Ja próbowałem dziś w pracy, ale mam modem DSL a za nim jeszcze dwa routery i z moją 3G nie działało, nie chciało uzyskać lokalizacji i cały czas mówiło żeby włączył usługi lokalizacji, wieczorem sprawdzę w domu i dam znać również Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 21 Marzec 2014 Sprawdziłem ten myk ze skyhookiem i okazuje się, że działa również z Vitą 3G 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Maj 2014 Gra jest świetna i zamierzam ją uczciwie splantować, choć mam świadomość że zajmie mi to z pół roku. Przestawianie daty i routera to psucie całej zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 5 Maj 2014 Gra fajna na krótkie sesje. Ja mam 56 gwiazdek ulicznej inteligencji i chyba 57 dni rozgrywki więc jeszcze prawie 2 miesiące :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Maj 2014 Ja mam codziennie kibelkowa sesje - zaliczamy codzienny trening (100 dni wypadnie jakoś w połowie czerwca), i jeśli jest dostępne to wyzwanie ulicznej inteligencji (co prawda myk z routerem działa, ale wole po rywalizować z ludźmi z mojej okolicy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 5 Maj 2014 No ale do pucharku potrzebujesz tylko 30x codzienny trening a 100x wystarczy zagrać w jakąś grę, ja biorę zawsze turbostukanie na poz. łatwym od 30 dnia ;) i tak do 100 + wyzwania tygodniowe uliczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 5 Maj 2014 Zrobiliscie juz trofka wszystko na poziomie geniusz? Niezła masakra:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 7 Maj 2014 Zrobiliscie juz trofka wszystko na poziomie geniusz? Niezła masakra:D Nie doczytałeś opisu. Wystarczy tylko ZAGRAĆ we wszystkie gry na poziomie geniusz, możesz mieć nawet 0 gwiazdek. Osobny trofik jest za osiągnięcie 3 gwiazdek na poziomie geniusz, ale tylko w jednej dowolnej wybranej grze. Więc nie jest to takie trudne. A trudności geniusz nie trzeba koniecznie odkrywać zdobywając 3 gwiazdki w poprzednich trudnościach. Wystarczy np. na poziomie łatwym zagrać w pięć różnych dni i odsłania się następny poziom trudności itd. Dochodzimy w każdej grze tym sposobem, aby odsłonić poziom geniusz, gramy po razie w każdą z gier na tym poziomie i trofik wpada. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 7 Maj 2014 Dzięki, też myślałem, że trzeba zaliczyć wyzwanie na 3 gwiazdki aby odkryć następny poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 7 Maj 2014 A to faktycznie proste w takim razie. Moja opcja by byla trudniejsza zdecydowanie bo niektore gierki mnie irytuja dosc te banki np. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 7 Maj 2014 To w takim razie platynka jest tylko kwestią czasu. Dzięki Vulcan za rozjaśnienie, bo już ten trofik miałem odpuścić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 7 Maj 2014 ano, to teraz wyłącznie kwestia czasu. ja też jadę na legalu bez przestawiania daty, bo nigdzie mi sie nie spieszy, do odkrycia wszedzie poziomu geniusz też mi nieco brakuje, bo gram maks. 1-2 gierki dziennie, ale gra całkiem sympatyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 7 Maj 2014 Ja sie teraz na everybody golf przerzucilem i troche zaniedbaldm smarta ale najlepszy wynik do tej pory 89procent w dziennym a wy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kore 22 Napisano 11 Maj 2014 Mi się ostatnio udało 90%, ale w tej grze o wyniku często decyduje przypadek i dobry dobór gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 11 Maj 2014 Zdarza się Wam, że podczas wyszukiwania wyzwań ulicznych wywala komunikat o potrzebie włączenia lokalizacji w ustawieniach? Czasem u mnie to działa, a czasem nie. Ktoś, coś jakiś pomysł :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach