rad3kb81 0 Napisano 23 Luty 2013 Choć portal często odwiedzam, na forum jestem nowy. W takim razie przede wszystkim witam! Pytanie moje dotyczy stanów gier zapisanych w chmurze: czy kasując save z HDD znika on także z dysku PS+? Jeśli nie, to jak go przywrócić? Błądzę po systemie i chyba ślepy jestem... Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Luty 2013 sam nie zniknie- bo to byłoby zaprzeczenie idei kopii na serwerze... przywracanie- z menu gra w XMB wchodzisz do zapisane dane gier ps3 i u góry masz dysk PS+ - wchodzisz w to i na wybranym zapisie trójkąt-> pobierz czy jakoś tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rad3kb81 0 Napisano 24 Luty 2013 Tak, tak. Wszystko już ogarnięte. Skutki piątkowego melanżu. Defekt. Dzięki za odpowiedź, tym samym proszę o usunięcie tematu lub jego zamknięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaurusPL 2 Napisano 17 Kwiecień 2013 Witam, niestety nie znalazłem podobnego problemu dlatego zakładam ten temat. Kiedy jesteśmy plusowiczami i mamy do dyspozycji dysk internetowy przy pierwszym uruchamianiu gry wyskoczy nam komunikat czy pragniemy aby dane gry automatycznie zapisywały się w chmurze. I tu tkwi mój problem: Co gdy klikniemy Nie, a potem chcielibyśmy, aby zapisy były jednak automatycznie przenoszone w chmurę? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Kwiecień 2013 Zawsze mozesz zmienic to w ustawieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaurusPL 2 Napisano 24 Kwiecień 2013 Okej dzięki ziomuś, wcześniej tego nie zauważyłem bo nie klikałem :triangle: na grze :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kriskus 0 Napisano 22 Maj 2013 A co zrobić jeśli wymieniłem dysk, nie zrobiłem Backup'u, a z chmurki nie mogę zgrać save'ów - brak dostępnej funkcji kopiuj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Maj 2013 Krotko piszac jestes w czarnej du..e! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rimmel87 0 Napisano 24 Listopad 2015 Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pozwolę sobie odkopać temat. Czy jest to w ogóle możliwe, że mam save z gry w chmurze, a nie mam go na dysku? Na 99% jestem przekonany, że nie usunąłem save'a z dysku, natomiast sprawdzałem i w chmurze jest on obecny. Jest jakiś sposób by móc z niego skorzystać? Czy jest możliwym, aby savy z gier po jakimś czasie same się usuwały? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Listopad 2015 Czy jest to w ogóle możliwe, że mam save z gry w chmurze, a nie mam go na dysku? Na 99% jestem przekonany, że nie usunąłem save'a z dysku, natomiast sprawdzałem i w chmurze jest on obecny. Jest jakiś sposób by móc z niego skorzystać? Czy jest możliwym, aby savy z gier po jakimś czasie same się usuwały? 1. tak w wypadku usuniecia save z dysku, zostaje on jako kopia zapasowa w chmurze. 2. Skorzystac z save tak - mozna go skopiowac z chmury na dysk 3. Nie wiem. Rozwiajac odpowiedz na pytanie 2gie, tutaj masz jak zrobic to dla PS4 http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/data_online.html Wwypadku PS3 - http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/current/game/3savedata.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach