pack 698 Napisano 23 Luty 2013 Nowa gra od twórców Flatouta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Luty 2013 BugBear to studio. Projekt na razie nazywa się "NextCarGame", także zmieniam nazwę tematu. Mam nadzieję, że zrobią grę na PS4 już, bo Flatout w wersji PS4 to będzie miazga po prostu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 24 Luty 2013 Wydaje mi się że to jeszcze na ps3 będzie. A tak w ogóle to nie było jeszcze ani jednego flatouta na ps3 nie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Luty 2013 Nie było Flatout na PS3 niestety. Jak będzie ta fizyka, albo i lepsza to będzie gites. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Wrzesień 2013 Jest materiał video z gry: Czyli potwierdza się, gra która czerpie garściami z FlatOut w końcu pojawi się na next-genach :) Na chwilę obecną gra wychodzi tylko na PC, jeśli chodzi o PS4/XO to twórcy mówią, że jak zbiorą odpowiednią ilość kasy to nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Wrzesień 2013 Przedstawiony model zniszczeń, wygląda bardzo obiecująco: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Listopad 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Listopad 2013 Gra wygląda podobnie co Dirt Showdown tzn wraki na torach itp :)) Nie wiem jakie jeszcze inne gry były podobne bo sorry ale nie grałem w inne :))Ogólnie to gra strasznie mi sie podoba i na bank ją kupie/ dostane i pobiore w PS+ hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Listopad 2013 Zagraj we Flatouta, bo to poprzednia gra studia BugBear, która zyskała ogromną popularność, ale niestety tylko na PC. Z tego co widzę to tutaj obierają tą samą drogę co we Flatoutcie, także wprawę mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 22 Listopad 2013 Hoho Flatout... moim zdaniem najlepsza sciganka na ps2... taka destrukcyjna. :) Kiiedy to ma wyjsc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Listopad 2013 Najgorsze jest to, że póki co gra nie jest oficjalnie zapowiedziana na konsolę, tylko PC póki co. Jednak sami autorzy mówią, że nie widzą problemu w przeniesieniu gry na konsole. A kiedy ma wyjść to nie wiadomo chyba jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 25 Listopad 2013 Mam demko technologiczne z preordera i powiem wam, że jest ok, ale Beam NG po prostu jest 100 poziomów wyżej jeśli chodzi o zniszczenia, tylko, że tam nie da rady tylu pojazdów wysymulować. Oczywiście to dopiero demko i niecierpliwe czekam na pełną wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 25 Listopad 2013 To jeszcze nie demko, na razie to tylko demo technologiczne które wymaga wiele pracy jeżeli chodzi o prowadzenie aut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach