MiX_Type 0 Napisano 3 Marzec 2013 Witam mam bład z call of duty elite mianowicie.http://imageshack.us/photo/my-images/577/debugvy.png/ probowalem reinstall strony odswiezanie ale nic nie dalo prosze o pomoc . A i jeszcze jedno pytanie dlaczego jak wpisuje swoj nick na elite to go nie widac !! prosze o pomoc z góry dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 4 Marzec 2013 nie działa nie tylko tb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiX_Type 0 Napisano 4 Marzec 2013 (edytowane) Ciekawe dlaczego hmm ma ktos jakies pomysły? :) Może dlatego nie działa ze cos robią z cod mw3 elite moze jakie update czy cos było by zajebiscie :)) Edytowane 4 Marzec 2013 przez MiX_Type Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 4 Marzec 2013 Napiszcie o błędzie na forum mw3 i tam wam odpowiedzą ja powiem tyle, że jeżeli nie macie premy to jest wam to nie potrzebna aplikacja. Jeśli nie macie premy to tak naprawdę gówno na tym sprawdzicie jedynie co to kalkulator lvli, klasy i wyzwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiX_Type 0 Napisano 4 Marzec 2013 A ja mam pytanko mógłby mi ktos powiedziec jak kupic coda elite? bo nie wiem zabardzo jak . z góry dzieki i pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel18sw 0 Napisano 5 Marzec 2013 Nie kupisz premium na elite mw3 tylko na bo2 jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Oni nie robią żadnych updatów po prostu activision ma nasze problemy z elite w dupie teraz liczy sie TYLKO bo2 ;) Edytowane 5 Marzec 2013 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 7 Marzec 2013 Jak chcesz dodatki to tylko kolekcje, które nie są aż tak drogie a jest w nich kilka super map i zajebiste spec-ops'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach