.oLo. 1 Napisano 12 Maj 2013 (edytowane) Szanowni Państwo,Jestem studentką Zarządzania na Politechnice Wrocławskiej. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, której celem jest poznanie opinii osób odnośnie wiedzy na temat systemu podatku VAT w Polsce.Niniejsza ankieta jest anonimowa, a Państwa uwagi będą cennymi wskazówkami, które zostaną wykorzystane w ramach pisania pracy magisterskiej. Wypełnienie jej nie zajmie Wam nawet minuty :) Z góry dziękuje :thanks: i pozdrawiam. http://www.ankietka.pl/ankieta/111193/podatek-vat.html Edytowane 12 Maj 2013 przez .oLo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 12 Maj 2013 +1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 12 Maj 2013 Proszę bardzo wypełniona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Maj 2013 Pokaż zdjęcie - jak to mówią na PCLolu... ;) Wypełnione... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Maj 2013 Jestem studentką A w profilu płeć mężczyzny :) Ktoś tu się zdecydować nie może :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.oLo. 1 Napisano 12 Maj 2013 Dziękuje, ale na zdjecie nie ma co liczyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Maj 2013 A w profilu płeć mężczyzny :) Ktoś tu się zdecydować nie może :) Tits or gtfo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.oLo. 1 Napisano 12 Maj 2013 Jak wypełnicie z 300 ankiet to się zastanowię nad zdjęciem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2013 lol leave noob 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Maj 2013 No to chłopaki do roboty. A ta ankieta to troche jakby ktoś od Tuska robił rozeznanie ile jeszcze nasz przywódca może wycisnąć % od swoich poddanych. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2013 toz to jakis brodacz w okularach troluje, ze jest studentka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 12 Maj 2013 tego się prawdpodobnie nigdy nie dowiemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2013 tego się prawdpodobnie nigdy nie dowiemy...27 letni chlop w profilu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.oLo. 1 Napisano 12 Maj 2013 Taa, troluje od razu...I brody nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 12 Maj 2013 27 letnia studentko, pisząca pracę magisterską... Wypełnienie jej nie zajmnie Wam nawet minuty :) "zajmnij" się czymś innym ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.oLo. 1 Napisano 12 Maj 2013 Czepiasz się, zwykła literówka. Proszę nie marudzić tylko wypełniać ankietę ;) ( bez zamieszczania w niej ynteligentych komentarzy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Maj 2013 Dziewczyny nie platynują god of łoróf i modern łorferóf. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2013 dawajcie wpisuejmy glupoty w ta ankietke 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Maj 2013 Chronologicznie to Commodore C64, Amiga 1200( leży gdzieś na strychu jeszcze:), jakis klon pegasusa o chwytliwej nazwie terminator ;). Pamietam do dzis jak wujek zabrał mnie na jakieś targi(?) czy co to dokładnie było to nie wiem, ale zobaczyłem tam coś, co na zawsze odmieniło moje życie (no może trochę przesadzam ;) Było to w 96r i tam po raz pierwszy zobaczyłem PSX'a i Crasha. Po roku konsola stała juz(dopiero) u mnie pod TV:) Pózniej juz poszło PS2, X-box, Gamecube, PS3 i niedługo PS4 Problem z identyfikacją płci czy zwykłe trololo? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Maj 2013 dobra rozpracowalim trolla 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 12 Maj 2013 O nie zdecyduj się kim lub czym jesteś mężczyzna kobieta czy jeszcze coś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Maj 2013 Żeby lepszym być cwaniakiem, raz dziewczyną raz chłopakiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach