ossa97 0 Posted May 18, 2013 Witam posiadam ps3 ktróy jest podłaczony kablem hdmi pod telewizoro-monitor Lg Flatron M2262D służy mi również jako monitor do PC mam również dość starą wierze Sony CMT-NEZ5 ona ma z tyłu takie wejscie jak na jacka 3,5mm z napisaem audo in i pytanie moje brzy czy da sie podłaczyc to ze sobą chodzi mi o to ze jak np oglądam sb. Trudne sprawy aby dziwęk wydobywał się z głośników od wierzy lub jerzeli gram na PS3 to aby dzwięk wydobywał się równiez z głosników i do czego jest te wejscie w ps3 Dightal out (optical) Pozdrawiam :) Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted May 18, 2013 http://www.ps3site.pl/forum/topic/33984-jaki-kabel-czym-co-do-czego-ps3-do-vga-1-post/ ossa97 zostales mianowany na forumowego mistrza ortografii ... 16 Share this post Link to post
monsteradam 0 Posted June 28, 2013 (edited) Witam Wiem że temam był poruszany wielokrotnie. Mój problem to że mam odwczoraj internet z neti i ruter NETIASPOT i che sie połazyć z ps3 przez WiFi wykrywa mi sieć lecz przy teście nie umi znaleść IP niemam zielonego pojeia dlaczego, miałem net z PLEY i udostępniałem na WiFi i działał. Prosił bym o konkretna odpowieć jak to zrobic żeby działało. Ruterm mam na 1 pietrze zaś konsole na 2 i nie chciałbym ciągnąć kabla(jedynie w ostateczności). Z góry dzieki za odpowiedz Edited June 29, 2013 by monsteradam Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted June 29, 2013 (edited) Delikatny update. I zmiana nazwy tematu słuchaj nie potrzebuje takich rad a uwagi zachowaj do siebie jak niemasz zamiaru pomuc to sie lepiej nie odzywaj Edited July 27, 2013 by kakaroto 10 Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted July 27, 2013 kolejny update Kata PSN nie znikaja sam rok nie używałem po roku sie zalogowalem i kato dziala 8 Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted October 30, 2013 i nic to nie pomogło to formatowanie z narzedzie do formatowania dalej gry mi sie nie zapisujom w narzedzie danych gier tylko w narzedzie zapisanych danych nie wiem co z tym zrobic moze zrobic formatowanie z przywruceniem ustawien domyslnych ps3 nie wiem a co do pamieci dysku to myslałam ze te smieci z dysku zniknom i pamiec wruci wieksza a jest taka jaka jest z 500 gb to jest 412 gb i tak zostało a przed miałam wiecej giga i te gry ze sie tam nie zapisujom nie mam pojecia czemu co z tym zrobic czekam na odpowiedź. 13 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted November 25, 2013 Ortography Killers Squad ogłasza rekrutację :wallbash: WSPULNA GRA W BATTLEFIELDA 4 NA PS3 Szukam ludzi ktrzurzy mają ochote pograc w zespole na PS3 w BATTELFIELDA 4. Muj nick na psn to : FcBarcelonaaadiPL.Jesli ktos chetny prosze o napisanie swoego nicku z psn w komentarzach. :) 16 Share this post Link to post
kill 10044 Posted December 1, 2013 Badum, badum? Witam czy jest mozliwe zeby gra sie zepsuła jak ją kupiłam i normalnie mi sie instalowała na ps3 i zapisywała w narzedzie danych gier i usuwałam jom i znów instalowałem i wszystko ok było a teraz jak chce jom zainstalowac to nie idzie nie zapisuje sie wogule ona w narzedzie danych gier ale grac w nią idzie tak mam problem z 5 grami czemu tak jest wie ktos 25 Share this post Link to post
kill 10044 Posted December 11, 2013 up.normalnie sie laczysz przez blautacza. a na bezprzewodowych to musi byc nadajnik usb. istnieje headset lub sluchawka ktora bedzie wylapyeac jakies dzwieki z otoczenia np jak brat puszcza muyke albo jak ktos mowi dalej troszke? A bubźda ene klupcio fąfę? 9 Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted January 7, 2014 Pany coś dzisiaj dzwinie się dzeje konsola mi upada w grze i w menu ( wcześniej też z raz tak miała ale jej przeszło ) objaw jest taki że się włącza startuje gierę i pyk jak by kto kabel z zsailania odpiąła bez wyjścia do dasza czy zgłoszenie błędu po włączenu przechodzi do testowania systemu ( leci pasek ) potem komunikat że zostałą nieprawidłowo wyłączona. wcześniej targałem na BFie ja całą noc i nic się nie działo - jakieś pomysły ???? 7 Share this post Link to post
Patricko 8082 Posted February 6, 2014 Moja flustracja z tym umówmy się PSEUDO NEXT GENEM sięga zenitu. Bf4 może i zbudowany ale z patcha na patch chodzi coraz gorzej dzisiaj nie mogę grać na żadnej mapie żadnym serwerze bo mam lag jak nie wiem co. Po updajcie Pseudo NEXT gena do 1.60 mną 2k14 stało się niegrywalne wow zostal mi killzone chociaż boję się wlaczyc bo moze po updajcie od sony zamiast killzona odpali mi się minecraft patrzac na 2k wszystko mozliwe. Przepraszam ale to jest kurwa NEXT gen? Szajs nic więcej na Ps3 GRY lepiej działają a przykład 2k14 wygląda jak to by był kres konsoli i maks co można wycisnąć bo zacinki dzwieku wystepuja w trakcie dużej ilosci akcji w szczegolnosci Porażka i żal na maksa najgorzej wydana kasa w moim życiu na konsole na bf4 i na 2k14 Jak kupiłem ps3 i Xboxa 360 byłem w niebowziety bo wszystko hulalo że hej a tutaj? Nikt tego nie widzi? Czy zbyt wiele ludzi. Nie chce się przyznać że wydali hajs w błoto bo sorry ale tak jest Sony go Home!!! Flustracja lustracja! 11 Share this post Link to post