beardo0 236 Napisano 19 Maj 2013 Grał ktoś? Warta jest coś ta giera? http://www.youtube.com/watch?v=2mQtvaqM5ao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 19 Maj 2013 Jest teraz "za darmo" w Plusie. Myślałem, że to pierdoła niewarta grania ale nawet wciąga. Jestem już w połowie (nie masteruje na złote medale). Trzeba mieć dużą zręczność zwłaszcza przy dalszych planszach. Idealnie nadaje się na konsolę przenośną, krótkie etapy. Miło mi się grało dziś w pociągu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 6 Czerwiec 2013 w 7,5h przeszedłem cała grę :) o platyne jednak sie chyba nie pokusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Czerwiec 2013 Heh, ściągnąłem jako zapychacz bo się jeszcze zmieściło, a całą delegację w to ciorałem :) Fajna gierka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 30 Czerwiec 2013 Zdobył ktoś platynę ? Gra jest na tyle genialna, więc się chyba skuszę a samo masterowania na złote medale daje sporo frajdy. Polecam każdemu zwłaszcza ze jest za darmo w plusie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Lipiec 2013 Mi zostało jeszcze 14 map do wymaksowania. Te późniejsze speedruny są dosyć trudne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) Najgorsze są chyba te krótkie. Mi zostało jakieś 10 jeszcze. Został ostatni 50 i jak na razie to cienko to widzę. Mega hardkor no ale nie poddam się :) Udało mi się wbić 50 perfekcyjnych goldów, w sumie nie było tak ciężko, może poza paroma wyjątkami. Teraz jakieś pomniejsze trofea i będzie platyna. Edytowane 3 Lipiec 2013 przez pio_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 3 Lipiec 2013 ja mam 36% trophy przeszedłem grę i na tym pozostanę chociaż większość poziomów mam na gold Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 5 Lipiec 2013 Szacun pio :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 5 Lipiec 2013 A masz jakieś porady na te szybkie mapki? Czy po prostu speed i dużo teleportu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Lipiec 2013 Kutwa, na 38 mapce non-stop brakuje mi 1 sekundy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) I jak udało się ? Porady, hmm. Cały czas speed, nie możesz puszczać ani przy teleporcie ani przy strzelaniu. W sumie to jest najtrudniejsze ale jeśli całą mapę przelecisz na speedzie to czasu starcza. Edytowane 12 Lipiec 2013 przez robotyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 13 Lipiec 2013 Od tygodnia nie grałem, mapkę znam na pamięć ale na koniec jest sekcja z teleportacją i tam tracę czas. W zasadzie nie wiem jak się teleportować, :square: jest szybciej i bez odrywania palców od konsoli, ale skuteczne przy teleportacji na wprost lub na duże, wolne przestrzenie. Przy ciasnych zakrętacach trudno trafić. Natomiast palcem łatwiej trafić w takich miejscach, ale trudno to szybko zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 13 Lipiec 2013 Ja ani razu się nie teleportowałem za pomocą palca, zawsze :square:. Najważniejsze żeby nie zwalniać. Dla mnie najgorszy był ostatni etap, bo tam było kilkanaście tych barier w które trzeba było trafić w locie jedna po drugiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 13 Lipiec 2013 (edytowane) Mastah! Jeszcze tylko 6(w tym ten nieszczęsny nr 50) E: 5! E: 4! E: 3! E: 2! E: 1! E: Masakra z tym ostatnim. :( Edytowane 13 Lipiec 2013 przez Darayavahus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 14 Lipiec 2013 No masakra, chociaż jak włączyłem na drugi dzień to chyba poszło po jakiś 15 minutach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Lipiec 2013 Jakieś rady? :P Dziś wieczorem będę w pracy to znowu zaatakuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 15 Lipiec 2013 A ja teraz gram w te minigry i ostatnia 20 też daje popalić. Dochodzę tam do 4 poziomu i przegrywam, a samo dojście trwa kilka min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
udalosie 0 Napisano 15 Lipiec 2013 Heh to ja mam takie małe pytanie, jak grasz misje w których nie można dotykać ścian, też używasz tylko :square: do teleportów ? Tyle godzin przyzwyczajania się do lizania ścian zrobiło ze mnie eunucha w tych wyzwaniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 15 Lipiec 2013 Tak, ani razu jeszcze nie użyłem palca do teleportowania, przyznam szczerze że nawet nie wiem jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 17 Lipiec 2013 Zrobione, prościzna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 17 Lipiec 2013 Wiadomo, a ja się pochwalę, że dobiłem resztę pucharków i platyna jest moja ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 18 Lipiec 2013 Te misje bonusowe są jakieś chore. Kampania była fajna i coraz bardziej wymagajaca(jeśli się perfectowało), ale te misje jakieś bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 18 Lipiec 2013 Najgorsza jest ostatnia 20 misja, pozostałe w sumie są przyjemne tylko wymagają precyzji. 4 poziom 20 misji jest dość mocno pogięty i irtytujący a na dodatek wymaga kilku min żeby do niego w ogóle dojść a przegrać można w pare sek. Jakbyś miał tam problemy to pisz bo mi pomogła taktyka którą obrałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 20 Lipiec 2013 No jasne, dawaj co masz. Już mi została tylko jedna trofka. A jak robiłeś te teleporty? Wszedłeś na jakąś mapkę i napiżdżałeś w tą i z powrotem 1000 razy? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach