kovacs 367 Napisano 17 Wrzesień 2013 Nie można się zamykać 7/10 Nie wiem, czy było, ale będzie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) Nie można się zamykać 7/10 Nie wiem, czy było, ale będzie ;) Nie bylo tu mniej znane rzeczy zazwyczaj leca - 9/10 AIC to byla i w sumie dalej jest dobra kapela - a bylbym zapomnial ocena 9/10 :) Musze przyznac ze bylem zaskoczony ze AIC mial dwoch wokalistow gitarzyta ponoc spiewal razem z Layne'm. Koncert w tym roku uwazam ze udany :) polecam kazdemu a teraz cos z innej beczki :-) rzeczy malo znanych i gdyby nie internet pewnie ludzie by szybko zapomnieli. Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Wrzesień 2013 o całkiem git: 7/10 tu cos zadziornie życiowego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 23 Wrzesień 2013 Damn 7/10 Ode mnie Glaca: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PVL55 4 Napisano 23 Wrzesień 2013 7= (na szynach)/10Miało być God's Gonna Cut You Down, ale zdun już raz wrzucił więc niech będzie coś innego.Niby tylko cover ale za to jaki(pomijając już czyj)!!! https://www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 23 Wrzesień 2013 (edytowane) Dobry cover, znany i lubiany :D 10/10 Co do coverów, ze swojej strony wrzucę coś, co miałem okazję w Jego wykonaniu słyszeć live wielokrotnie. W różnych składach, zawsze przyprawiało mnie o gęsią skórkę. Jakość nie najlepsza ale może odda chociaż trochę klimat tych koncertów. To se ne wrati... https://www.youtube.com/watch?v=dTy3ENE0Wbw Edytowane 23 Wrzesień 2013 przez korwin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Październik 2013 (edytowane) wejszło ambitnie 9/10 dobry numer... Aby zbyt ambitnie nie było : eh te koncerty i patrzenie na szczebatego (bez obu jedynek) wokalisty skina (nie mylić z naziolem)/zakapiora/ pijaka :P :P :P Edytowane 5 Październik 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 5 Październik 2013 @zdun - dobre 7+/10 ten kawalek posrod wielu innych zawsze dodaje mi troche energii (np w pracy) Niestety nie moglem wygmerac niczego co by nie bylo blokowane po krajach w YT wiec inny servis - prosze nie zrazac sie wykonawca i posluchac. http://bequarel.wrzuta.pl/audio/94ibi1EnwwP/vanilla_ice_-_scars :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Październik 2013 9/10 za kawałek z jednej z lepszych płyt rap core'owych jakie słyszałem.... Kupiłem lata temu za sprawą polecenia sprzedawcy... Płytę hard to swallow uwielbiam :) kiedyś to dałem w temacie czego słuchasz ale wielbie każdą wersje tego kawałka :) http://www.youtube.com/watch?v=orNpH6iyokI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 14 Październik 2013 Heh, fajne ! Daje 8/10. Na pewno fajnie się słucha głośno :D! Cóż ostatnio mój ulubiony wykonawca ze względu na muzykę i wygląd :D. Oceń sam ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 14 Październik 2013 Cóż ostatnio mój ulubiony wykonawca ze względu na muzykę i wygląd . 10/10... oj tak... Ghost mnie porwał bez reszty ;) obie płyty zakupione, teraz jestem w trakcie zakupu maski ;) dobry klimat na koncertach ;) Jako, że Luxtorpeda wydaje nie bawem nową płyte i ktoś jeszcze ich nie zna to polecam: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 17 Październik 2013 To ja może zapodam Johnem ;) Była gitara RHCP ;) Świetne muzycznie, można wchłonąć w twórczość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 17 Październik 2013 8/10 dobry kawałek gitarowej muzyki :thumbsup: A teraz jeden z tysiąca zajebistych utworów z płyt Two Steps From HellPolecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 18 Październik 2013 Ja może w takim razie pocisnę całkiem czymś innym niż ostatnio, aczkolwiek tak samo zacnym. Sunsay, wokal wywodzi się z 5'nizza gdzie głownie akustycznie grali chłopacy (http://www.youtube.com/watch?v=n8ukBgJX2tw) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jaskierro Napisano 18 Październik 2013 Jak dla mnie, to dupy nie urywa, ale tragedi teżn ie ma - 6/10. Jeden z moich ulubionych utworów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 18 Październik 2013 (edytowane) 8/10 Zajefajne ! Ma w sobie to coś :). A teraz się przeżegnajcie i rozkoszujcie się piosenką i teledyskiem :). Edytowane 18 Październik 2013 przez PapaEmeritus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyla1231 21 Napisano 19 Październik 2013 7/10 Da się przesłuchać ale wole rytmy spokoine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Listopad 2013 (edytowane) @zyla1231 - to jest dobry utwor ocena 7/10 - jesli czlek w nastroju na takie rytmy nic tylko sluchac. A tutaj cos odemnie chcialem wrzucac cos malo popularnego ale co mi tam. Polecam poszukac innych piosenek krote uzyly tej linii basu nawet jesli skrajnie odmienne gatunkowo czesto doprawdy dobre. Edytowane 2 Listopad 2013 przez MagEllan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Listopad 2013 clash - gunsi pokojowo 9/10 :D to ja teraz coś bardziej hallołinowo ;) tekst strasznie ryje banie ;) http://www.youtube.com/watch?v=FX2xLuk1SlI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Listopad 2013 (edytowane) 5/10 Edytowane 11 Listopad 2013 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 22 Listopad 2013 7/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Listopad 2013 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 21 Grudzień 2013 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadeSik 0 Napisano 2 Styczeń 2014 5/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach