crix15 62 Napisano 27 Maj 2013 Mam pytanie dotyczące właśnie tych słuchawek. Dobre są, inni nie będą słyszeć, czego słucham? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Maj 2013 Nie miałem nigdy tego modelu ale miałem już 5 par słuchawek Skullcandy i nie polecam tej firmy nikomu. I nie, nie jestem masochistą, to były 2 różne modele, jeden wymieniony 2 razy drugi 1 raz, razem 5 par słuchawek. Wszystkie 5 zepsute w ten czy inny sposób. Jakość dźwięku jest ok, w przypadku modelu Skullcrusher nawet rewelacja, wygląd też super ale jakość wykonania i wytrzymałość woła o pomstę do nieba. Najpierw w jednych Skullcrusherach po miesiącu przestała działać jedna słuchawka, tak po prostu, bez powodu. A używałem ich przy biurku i w pociągu. Wymienili mi w sklepie po długim wykłocaniu się. Nowa para wytrzymała 2 miesiące, urwał się zawias od składania słuchawek i jedna słuchawka przez to wisi... Leżą do tej pory gdzieś w pudle z kablami. Drugi model słuchawek to Skullcandy Rasta, które wyglądały genialnie. Dźwięk taki sobie, bez szału ale uszedł. Po 2 miesiącach urwał się zawias do składania. Wymieniłem w sklepie, po miesiącu (bez kitu) znowu się urwał, w nowym modelu. A ja naprawdę dbam o swój sprzęt i nie robiłem nic nadzwyczajnego z nimi, po prostu używałem jak każdy by używał. Znowu wymieniłem wściekły (nie chcieli mi oddać kasy tylko wymienić), poużywałem z 3 miesiące, coś się zjebało i dźwięk był w nich tak cichy że stały się bezużyteczne. Czasem jak pokręciłem kablem to cośtam poprawiało ale generalnie było coraz gorzej z dnia na dzień aż w końcu jak szedłem ulicą tak ściągnąłem je z głowy i wrzuciłem do kosza. Nigdy więcej Skullcandy nie kupię choćby je nie wiem kto polecał. Kupiłem Monster Beats by Dre i dziękuję. Mam je 3 lata, działają i wyglądają perfekcyjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 27 Maj 2013 (edytowane) A może jeszcze wypowie się ktoś, kto ma ten model? Albo poradźcie mi słuchawki w podobnej cenie (70-90 zł) . Najlepiej z tym nieplączącym się kablem, i dość cieńkim wtykiem Jack żebym zrobił coś takiego :http://www.centrum-mobile.pl/poradniki/9989-jak-zabezpieczyc-kablel-od-lamania-sie-przy-jack-i-nie-tylko.html'>KLIK! I bez żadnych obracanych słuchawek jak w Sony :D Edytowane 27 Maj 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach