Banan91PL 287 Napisano 22 Styczeń 2016 Poprawili ekrany ładowania są krótsze i naprawili wyszukiwarkę na dungeon teraz znajduje graczy dosyć szybko. Mam pytanie tylko mam 12 lvl czemu te dungeony są takie trudne? Jeszcze żadnego nie ukończyłem bo Bossowie rozbrajaja czasami to i zwykle moby są bardzo silne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 22 Styczeń 2016 Jest szansa na przyjęcie do gildii? Gram na Daggerfall, nick: Almarcinno :) Tak samo zapraszam na współne granie. Miodzio! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 23 Styczeń 2016 Mam pytanie - ograłem grę na piecu, zastanawiam się czy warto na PS4 zacząć? Cena w miarę przystępną, szkoda że konta przenieść nie można... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 23 Styczeń 2016 Była mozlitwosc przy premierze :) Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 23 Styczeń 2016 Możliwość była ale za 20 usd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Styczeń 2016 Jest szansa na przyjęcie do gildii? Gram na Daggerfall, nick: Almarcinno :) Tak samo zapraszam na współne granie. Miodzio! Oczywiście, zaraz wyślę zaproszenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 24 Styczeń 2016 Pierwsze spojrzenie na DLC z Gildią Złodzei :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 24 Styczeń 2016 Oczywiście, zaraz wyślę zaproszenie :) Hmm, zaakceptowałem i wczesniej bylo okej. Teraz wszedłem do gry i już mnie wywaliło, raczej nie kliknalem aby wyjść. Możesz ponowić zapro? Generalnie gre wszystkim polecam, ludzi na serwerach jest na prawde sporo - praktycznie cały czas kogoś spotykam :) Dziwie się, że o tej grze tak mało sie mówi bo to jedno z lepszych mmo, zwłaszcza, ze jest na KONSOLI. Jeszcze kilka lat temu nigdy bym nie pomyślał, że pogram w mmo na konsoli, a przyznam, że na PC mam obeznanego WoWa, GW, SW i kilka innych. Gra się nadzwyczaj przyjemnie, a póki co wale same questy bez pvp i pve :) Zadania są zróżnicowane, muzyka po prostu wspaniała, graficznie niestety jest to zeszła epoka, ale nie to się liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 25 Styczeń 2016 Czy po zaakceptowaniu zaproszenia logowałeś się jakąś postacią z Aldemeri, lub Ebonheart?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 25 Styczeń 2016 Nie, mam tylko Almarcinno na Daggerfall :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 25 Styczeń 2016 Spoko, zaraz to wyjaśnię i puszczę ci zapkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 27 Styczeń 2016 Już chyba wiem dlaczego anarom1 nie chciałeś dołączyć do mojej gildii :). Moim zdaniem gildie to tylko dodatek do gry. Myśle, że nie można stawiać na pierwszym miejscu tego by jak najlepiej dopasować się do gry zamiast zawarcia nowych znajomości czyli nowych członków. A trochę bardziej surowiej podchodząc do tematu ktoś chyba za bardzo próbuje wczuć się w grę ;]. Proszę nie zrozumieć tego źle :). Ale wyraziłem trochę mojego zdania na powyższą konwersację ;d. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 28 Styczeń 2016 (edytowane) Drogi przyjacielu, nie chciałem do twojej gildii bo cały czas siedzę na czacie w swojej. Generalnie w ogóle nie miałbyś zemną kontaktu a to raczej jest bezsensu. "Ktoś chyba za bardzo próbuje wczuć się w grę" !!!, gdybym cię nie znał to pomyślałbym że dopiero wczoraj zacząłeś w to grać. Jeżeli chodzi o gildie to mam inne zdanie. Uważam że są bardzo ważne i nie wyobrażam sobie bez nich gry. Wspólne grupowe wypady na pvp (z randomami bywa ciężko). Zbieranie ekipy na dungi vet, z przygodnymi graczami wiesz jak jest. Do tego dochodzi wspólna wymiana doświadczeń, pomoc w craftingu itd. Gildijny bank , sklep.itd. Generalnie nie wyobrażam sobie bez tego gry i jest to nie tylko moje zdanie :). Pozdrawiam Edytowane 28 Styczeń 2016 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 28 Styczeń 2016 MMO bez zorganizowanej gildii jest jak demo... Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 28 Styczeń 2016 Anarom1 proszę nie unoś się bo napisałem, że proszę mnie nie zrozumieć źle :). Przede wszystkim nie napisałem, że gildie nie są potrzebne ale, że są dodatkiem do całej gry :). A po drugie ja nic złego nie zrobiłem, podzieliłem tylko się swoim zdaniem na tą konwersację ;). By the way napisałeś mi tutaj na forum, że możesz dołączyć do mojej gildii i mam czekać na kontakt a po paru tygodniach otrzymałem wiadomość, że jednak podziękujesz :). To mi się wydaję nie ładne, bo ja już byłem happy i czekałem z nadzieją ;d. Więc proszę przyjąć krytykę z innej strony godnie :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 28 Styczeń 2016 Praca administratorów/moderatorów danego forum to chyba najwyższa klasa :). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 28 Styczeń 2016 Anarom wyslij inva Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 29 Styczeń 2016 Z największą przyjemnością. Tylko pamiętaj że będąc w gildii, loguj się tylko postaciami z Daggerfall. Innych frakcji w gildii nie tolerujemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 29 Styczeń 2016 Ja mam dwie postaci i obydwoe w tej frakcji ;) Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 3 Luty 2016 Od którego lvla pojawiają się dungeony i pvp? :) Anarom - dzięki, już jestem w gildii :) Trochę ludzi jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaf 9 Napisano 3 Luty 2016 Od którego lvla pojawiają się dungeony i pvp? :) Anarom - dzięki, już jestem w gildii :) Trochę ludzi jest. PvP od 10 lvla a dungi też jakoś takWysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akukuk 0 Napisano 20 Luty 2016 Ogarnia ktoś może ile ważą patche do tej gry ? Bo się zastanawiam nad kupnem ale internet może nie wyrobić z pobieraniem. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 20 Luty 2016 Całość z patchami zajmuje 75 gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 20 Luty 2016 Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem gry, w mmo gralem sporo dawno temu, wow, ragnarok, warhammer itd, w mmo preferuje pvp i dobre pve z bossami, odnajde sie w tej grze? Duzo ludzi biega po mapach? Tap tap ymkey? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 20 Luty 2016 PVE jest ciekawsze niż w większości mmo, sporo ciekawych i długich questów - podstawa angielskiego wymagana, bo niestety w naszym nawet napisów ni mo. PVP jeszcze nie ogarniam, ale po świecie biega bardzo dużo ludzi - cały czas kogoś spotykam. Brakuje mi jedynie czatu tekstowego, ten głosowy działa dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach