tata_arek 79 Napisano 11 Czerwiec 2013 Trials po raz pierwszy zmierza na konsolę Sony! http://www.youtube.com/watch?v=dIq4oip5CAk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Kwiecień 2014 (edytowane) Premiera juz za kilka dni, jedynka oceniana byla bardzo wysoko. PS. Moze jakis dzial dla gier indie na PS4? Gra już jest na PSS, ale Ubi przesadziło z ceną, 79zl. Teraz bije się z myślami czy kupić, bo jedynka to była genialna gra. Edytowane 16 Kwiecień 2014 przez Patricko :) pomyślimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 16 Kwiecień 2014 (edytowane) Jak masz konto na USA,to jest demko.Dziwi mnie bardzo czemu u nas nie ma.Co do gierki to zapowiada się nieźle i wcale nie jest łatwa.Myślałem że to będzie gas,brake i do przodu :P Jednak trzeba się trochę powyginać ;) Edytowane 16 Kwiecień 2014 przez piotrekoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Kwiecień 2014 CVG – 8/10 Digital Spy – 4/5 Edge – 8/10 EGM – 8/10 Eurogamer – 8/10 GamesBeat – 90/100 Gamespot – 8/10 Gamesradar – 4/5 God is a Geek – 8/10 IGN - 82/100 Joystiq – 4/5 NowGamer – 7.5/10 OXM – 8/10 Polygon – 6.5/10 TheSixthAxis - 9/10 Videogamer – 9/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 16 Kwiecień 2014 (edytowane) Ja już zasysam ;) Ograłem demko.Naprawdę zapowiada się zajebiasta gierka! Ci tutaj się nieźle bawią,tyle że na klocu :P Edytowane 16 Kwiecień 2014 przez piotrekoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 16 Kwiecień 2014 Pytanie, czy warto brać wersje Delux? Czy jednak olać i poczekać na trasy od społeczności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 16 Kwiecień 2014 Mialem ten sam dylemat, chcialem pudelkowe deluxe, bo w razie W mozna odsprzedac i jakos wole pudelka, ale informacja o tym, ze pudelko wychodzi dopiero 25.04 postawila mnie przed dylematem, bo w koncu nie ma w co grac. Deluxe ma season pass oraz jakies pierdoly (stroje chyba) i dzis po pracy lyknalem zdrapke z Alle za 91zl i nabylem ta gierke. Jedyna moja stycznosc z crossami to exhibitions na pegazusie, jakies crossy na psx oraz urban trial na ps3. Urban mi podpasowal, ale wiedzialem, ze to klon slynnego trials z Xa. Po 5h szarpania sie z kumplem o wyniki stwierdzamy, ze gierka jest warta tej kasy (79zl), a season passa mozna wyrwac za drugie tyle lub brac dlc na raty. Mapki/gry od uzytkownikow juz sie namnazaja np. latanie, gra w kosza czy baseball :) wariacji pewnie bedzie sporo, bo kreator daje olbrzymie mozliwosci przez co ciagle mozemy odkrywac co nowego. Nic jednak nie przebije skill game pt. Big Air, czyli malyszomania :) dobre 3h tluklismy ten etap rownolegle konwersujac na imprezce; moj aktualny personal best to 154,7m :D Grafa/animacja.muzyka bez zastrzezen, jest bardzo ladnie. Spodziewalem sie jakis upgradow maszyn na wzor urban trial, ale tego tu chyba nie ma, po prostu odkrywasz maszyny, ktore mozesz pomalowac lub zakupic felunek; moze pozniej cos sie zmieni, poki co skoki ala Malysz nas pochlonely. PS pisane na szybko dla niezdecydowanych, ogolem polecam i ide spac pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 17 Kwiecień 2014 Jak zobaczyłem cenę to mój entuzjazm trochę zmalał, ale po pograniu kilka godzin stwierdziłem, że warto było wydać te 80 zł :D Dobrze, że seria trafiła na PS4 i czekam na multiplayer (online póki co niedostępny, bo pracują nad jakimś nowym, świeżym i ma dojść w patchu, narazie tylko lokalny) Także ja również polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark24 8 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Świetny bugfest. Pograłem, wywaliło mnie racząc errorem, przy powtórnym uruchomieniu dowiedziałem się, że mój save jest corrupted i zostanie skasowany i... muszę zaczynać od początku. Parodia. Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez mark24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 20 Kwiecień 2014 U mnie jak na razie nie ma żadnych problemów z grą.Śmiga póki co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
literat 10 Napisano 20 Kwiecień 2014 Mieliśmy Trials HD,Trials Evolution i teraz Trials Fusion.Każda jest inna inne podejście. Fusion jest bardziej arcadowe, bardziej przystępne dla większości graczy co nie zmienia faktu że daje frajdę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Kwiecień 2014 ...elastomania z nową grafiką za 80 zł? Można ograć jak będzie w Plusie za darmo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Kwiecień 2014 Mi też bardzo się podoba, idealna gra żeby pograć 30 minut jak ktoś ma mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Kwiecień 2014 Gra sama w sobie spoko ...ale chyba nie za tą cenę? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Kwiecień 2014 Grałem 2h wczoraj przeszedłem 2 pierwsze światy (z 8 dostępnych) na złoto. Jednak na każdej trasie są 3 wyzwania i to będzie pewnie miejsce na którym ludzie będą niszczyć pady :) Dodatkowo jest masa tras tworzonych przez użytkowników więc jest w czym wybierać. Czekałem na tą grę od dawna dlatego bez żalu wydałem 80zł na grę. Gra jest odskocznią i przerywnikiem dla mnie, nie chcę zaczynać żadnego dużego tytułu bo się wciągnę za bardzo :) Na pewno pojawi się w plusie dlatego jak ktoś nie ma ciśnienia to nie ma sensu kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 24 Kwiecień 2014 Huh to zależy, mi osobiście nie było nigdy dane zagrać na Xboxie, więc z miłą chęcią zapłaciłem tyle ile chcieli. Więc jedni kupią inni poczekają na przecenę, a jeszcze inni nie kupią w ogóle :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 24 Kwiecień 2014 Ja jestem na expercie i wątpię żebym zrobił wszystko na złoto. Gruba sprawa, ale grunt to dobra zabawa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 25 Kwiecień 2014 Łączy się wam gra z UPLAY ?? bo u mnie nie chce cos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 25 Kwiecień 2014 Na początku nie chciało mi się łączyć, na drugi dzień zalogowałem się na kompie i widziałem że już kilka rzeczy mam zrobione z Trialsów, więc sprawdziłem na PS4 i jakoś poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 25 Kwiecień 2014 Mowisz o UPLAY na kompie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 27 Kwiecień 2014 Tak, normalnie przez www. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Kwiecień 2014 No ja się logowałem i nic to nie dało... daj link gdzie się logowałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Kwiecień 2014 http://uplay.ubi.com/ ...nawet grając tylko w demo wyświetla się Trials Fusion jako ostania gra od Ubi w jaka grałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 29 Kwiecień 2014 No ja się logowałem i nic to nie dało... daj link gdzie się logowałeś...Hmm dziwne. Mu teraz działa wszystko normalnie. Nawet w Child of light też wszystko ładnie wskakuje do UPlay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 29 Kwiecień 2014 No jawna kpina, na stronie uplay nie ma trials fusion, mam tylko gry co sa na pc u mnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach