Sushi 611 Napisano 8 Lipiec 2013 Ja już kupiłem truskawki do zrobienia alkoholowej zupy na wieczór! Kto będzie się zajmował organizowaniem całości? Tzn. komu mam wysłać invite'a na PSNie żeby mnie dodał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 8 Lipiec 2013 Do zduna albo Kornicka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) Też odpadam mam dziś (zapomniałem totalnie) "firmowe spotkanie kierowników" mówiące o pdzyszłości firmy w wielkim skrócie - najpierw: :rtfm: :fie: od dyrektora aby potem :drinks: do samego rana z innymi mi podobnymi ... Edytowane 8 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 8 Lipiec 2013 Mnie też dzisiaj nie będzie. Miłego grania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) To widzę, że mocno na dziś ekipa się wykrusza. :P Z mojej strony zapowiada się, że będę albo krótko, albo wcale. Wtorek u mnie też odpada na granie nocne. Co do reszty dni to jeszcze nie wiem. Edytowane 8 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 8 Lipiec 2013 wtf?! to ja proszę o powtórkę z RDR w jakimś innym dniu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 8 Lipiec 2013 @Sushi, będzie powtórka na pewno. Ja niestety mimo, że bym bardzo chciał, to nie dam rady być ani dziś, ani jutro, aż do piątku... Dlatego wszystkich chętnych zapraszam do zgłaszania się do ludzi z listy z pierwszego posta i sobie jakoś poradzicie :). Wracam w piątek i lecimy z grubej rury. Battlefield 3? Możliwe, jeszcze ustalimy wszystko za dnia. Dziś życzę wszystkim miłej zabawy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) Też bym pograł ale jednak wole się zniszczyc i nawypierdalać za kasę prezesa (chyba rozumiecie ;) ) Edytowane 8 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 8 Lipiec 2013 To gramy dzisiaj w RDR, czy odkładamy w czasoprzestrzeni? W RDR nawet nie ruszyłem singla jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 8 Lipiec 2013 Mówiłem żeby zrobić RDR w sobotę :/ Ktoś się orientuje, ilu graczy wchodzi do 1 pokoju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 8 Lipiec 2013 Mówiłem żeby zrobić RDR w sobotę :/ Ktoś się orientuje, ilu graczy wchodzi do 1 pokoju? Od jednego do szesnastu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 8 Lipiec 2013 Cisza w eterze, w takim razie i ja pasuję. Do następnego na prerii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 9 Lipiec 2013 Dzisiaj coś jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 9 Lipiec 2013 (edytowane) ja bym dziś pograł w doa5 ktoś chętny?? Ostatecznie w TLoU całkiem w multi mi się sympatycznie grało ;) dzis pije oczywiście więc w temat sie strzelam jak najbardziej :) Edytowane 9 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 9 Lipiec 2013 (edytowane) No fak ju! Miał być RDR, albo dajcie chociaż Mortala jak koniecznie chcecie się naparzać. Edytowane 9 Lipiec 2013 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 11 Lipiec 2013 ja już jestem wolny jak coś, także jak coś organizujecie to będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 11 Lipiec 2013 Panowie, kiedy DoA planujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Lipiec 2013 hehe fajnie sie w doa 5 po pijaku gra co??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 11 Lipiec 2013 Co polecacie pod mojito? Hmmm...GTAIV? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 11 Lipiec 2013 ja w gta 4 mogę grac, chyba ze wymienię na RDR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 12 Lipiec 2013 A co powiecie na bf3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 12 Lipiec 2013 Panowie, oświadczam, że od dziś oficjalnie rozpoczynają się moje wakacje (no chyba, że znajde jakąs fajną prace sezonową) :D. Wracamy do wieczornego grania. Piszcie na co macie ochotę i dziś wieczorem pora na pwrót w wielkim stylu. Osobiście chętnie bym się potłukł w DoA, ale jak zwykle jestem otwarty na Wasze propozycje. Będę wieczorem, mam nadzieję, że zbierze sie fajna paka. PS. Zdun, Kornick, Bansai - nawet nie próbujcie mi się wykręcać dzisiaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) Chetnie zrobie sobie przerwe od wegetacji przy Civilization V: BNW na rzecz DoA 5. Ale dlugo nie pogram bo jutro o 10 mam ostatni egzamin i tez oficjalnie rozpoczynam wakacje :) Edytowane 12 Lipiec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 12 Lipiec 2013 Może rdr dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 12 Lipiec 2013 mnie dziś nie ma bo Szeregowiec Ryan leci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach