alfik 206 Napisano 6 Lipiec 2013 No tak, dlatego chciałem napisać, że NIE zagramy jak będzie więcej ludzi, napisałem "na" cholera wie czemu :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 6 Lipiec 2013 Cyc to klan w bf'ie ? Dodacie mnie może ;p tylko wyjdę ze swojego. (miałem być z znajomymi ale oni bl nie ogarniają). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 6 Lipiec 2013 Czyli Zdun piątek na B3 Ci nie pasuje ? : ( Szkoda, bo fajnie byłoby posłuchać Ciebie i Momanka. ;D No, ale jak napisał Alfik. Zobaczymy w praniu na co będzie ochota i ile osób będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 Niestety sobota jak dziś czyli 12 godzin w pracy... Ale spokojnie liste zrobiłem przykładową.. ty się lepiej zepnij i dziś wpadaj zobaczysz co znaczy agresja/hejt czyli alfik vs ja w bijatyce ;) ps. alfik -nie waż mi mi sie mendo trenować jak jestem w pracy :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Spokojnie, już z Wami grałem w DoA5, więc wiem co znaczy wygrywać w tej grze. ... hehe Edytowane 6 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Naprawdę... tyle osób w plusie i tak mało chętnych na wspólne granie?? A słyszałem że "multik" w grach na 1 miejscu... ja nie gryzę tylko pierdzę i bekam to drugie to jedynie bansai ;) ... ps. a nie myśleliście o salwiku ciekawe jakby choleryk to przetrzymał ps2. pod koniec miesiąca chyba gatz wpada do mnie na weekend wiec wtedy prosimy o jakąś bijatykę - to wspólnie razem pogramy ;) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 6 Lipiec 2013 Wczoraj było z 8 osób, przedwczoraj około 14. Myślę, że powolutku będą dochodziły kolejne osoby, aby wspólnie pograć. :) Salwik chyba nie ma plusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Lipiec 2013 Wszystko jak widać zależy od gry. Szkoda, bo ta i tak jest tutaj tylko... żeby być ;). I tak, Salwik nie ma plusa. W DoA robie dzisiaj turniej co by ten alkoholik ciągle nie walczył :D. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 ja od razu mówię ze z bornouta odpadam bo ni mom. a doa wlasnie instaluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Lipiec 2013 Dobra ludziska, w związku z dużym zainteresowaniem RDR, otwieram zapisy już teraz. Przy okazji możecie się wpisać do F1 jak i do dzisiejszego DoA. Zapraszam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 do DoA 5 się juz wpisałem, i raczej będę, wpisuję się do F1, z najbliższego RDR odpadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 sie jaram dzisiejszym doa... musze sobie z 15 minut w practice posiedzieć gdyż ostatni raz grałem z tobą jakieś 3 miesiące temu... Oby zatkać dziś uszy żonie i nie wpadła z krzykiem że "znowu gram z tą dzieciarnią"... Na poczatku jak zawsze będę wam na chacie pisał i z czasem zacznę coś burkać ;) sytuacja z kiedyś: gram z gatzem i innymi... ja: ale ci wyebałem gatz: co ty tam pleciesz zdun ja: no że dostałeś ostro gatz: nie słyszę.. co?? ja: gówno gatz: jeszcze raz... ja: !!!NOSZ KUTWA! MAM CIE W DUPIE, UMYJ KUTWA USZY CIENIASIE!!!! sekunda potem... Magda w drzwiach, w oczach chęć mordu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Ja mogę iść na RDR (tylko chcę wiedzieć, która godzina). Niestety hs'a dziś nie będę miał. ;_; @up XD piękna historia. ;p Edytowane 6 Lipiec 2013 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Ja też z Burnouta odpadam ;) A na pozostałe może być Edytowane 6 Lipiec 2013 przez robotyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 na rdr mnie wpisz na f1 też (chociaż raczej za długo nie pogram) potem sie obada jak z czasem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 ej, w undead nightmare jest multi? jak tak to gracie też w multi undead? nie wiem czy zamówić podstawkę czy goty, nie chcę grać w dodatek, ale jak gracie to mogę kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 bierz goty.. fale w ud są spoko jak i w goty masz wsio dodatki do multi: w tym poker itp.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Ja z Burnouta także odpadam, ale spoko - tej gry jeszcze na liście nie ma. :) Zapisy na gry będą z około trzydniowym wyprzedzeniem aby już każdy wiedział w co planujemy grać. Ostatnio planowany start był na godzinę 23, ale wcześniej już było sporo osób i rozpoczynaliśmy około 22:30. Myślę, że tak pomiędzy 22, a 23 możemy się spotykać. Kto nie może o tej godzinie, to po prostu dojdzie za jakiś czas. Edytowane 6 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Lipiec 2013 @seba, Dziś będziesz? Zaczniemy tak jak jutro, kolo 22-23. Wcześniej nie dam rady, chyba, że ktoś inny sie podejmie organizacji i bedzie mogł wpaść wcześniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 6 Lipiec 2013 RDR chętny ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) a mam nadzieje że dziś będzie mocna ekipa do późnych godzin nocnych i na marne 8pack żywca właśnie przed sekundą zakupiony nie pójdzie ja mogę być dziś już wcześniej ale jeżeli do was nie dołączę znaczy się że dziecko usypiam udając że siedzę w practice doa ;) Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 6 Lipiec 2013 Doa pobrane, 8miopak kasztelana kupiony, pół godziny w trybie treningu zaliczone, ja gotów, oby do 22-23 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) o to kosa666 też ma dziś w ryja (pomszcze me zgony w bf3 :P ) ;) - proszę o wpisanie go na listę... chyba powoli zamykamy bo nie pamietam 8-10 maks liczba w lobby... Edytowane 6 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 6 Lipiec 2013 @alfik Pogadam z domownikami ;) uprzedzam tylko, że mam samą podstawkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 6 Lipiec 2013 ja mam takie szczęście, że mam pokoj na piętrze, tylko siostra obok w pokoju drugim spi, wiec mozna do późnej nocy grac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach