Nocturne 1 Napisano 12 Lipiec 2013 Ja od jutra będę miał headset więc mogę grać we wszystko plusowe od czerwca (płaczę za InFamous 2, Motorstorm, DoA 5 <- this ;( i Mortal Kombat ale niestety konsola od +- 20 czerwca i przeminęło) Btw. Jeżeli pobrałbym z czyjegoś konta DoA5 a następnie to konto usunął to na moim plusowym ta gra by działała ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 12 Lipiec 2013 Ja od jutra będę miał headset więc mogę grać we wszystko plusowe od czerwca (płaczę za InFamous 2, Motorstorm, DoA 5 <- this ;( i Mortal Kombat ale niestety konsola od +- 20 czerwca i przeminęło) Btw. Jeżeli pobrałbym z czyjegoś konta DoA5 a następnie to konto usunął to na moim plusowym ta gra by działała ? nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Lipiec 2013 ja jutro 12 w pracy bicz a na dokladke pojutrze 10. ogólnie teraz ja chwila przerwy na granie (ten weekend)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 12 Lipiec 2013 ja jutro 12 w pracy bicz a na dokladke pojutrze 10. ogólnie teraz ja chwila przerwy na granie (ten weekend)... Nie lubię to. @Ex, na rdr trzeba bedzie wiekszą ekipę zebrać. @Bansai, Może tego Paydaya dziś zobaczymy? Ja, Ty, Kornick i może jakiś chętny by sie dolączył? Bo na DoA za mało ludzi będzie z tego co widze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Lipiec 2013 Pd musialbym teraz sciagnac, co najmniej godzina/dwie, trzeba bylo wczesniej pisac :P... Dupa tam, jutro umawiamy sie na DoA i zaczynamy grac na pelnej K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 12 Lipiec 2013 Też tak uważam. Tym bardziej, że Kornik męczy metro. Tak więc do jutra Panowie i zapraszam do zapisów na Dead or Alive 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 14 Lipiec 2013 (edytowane) Siemanko,Specjalnie się na forum zarejestrowałem żebyście mnie dorzucili do wieczornego grania jeżeli jest taka opcja. Forum trzy lata przeglądam a dopiero teraz ta inicjatywa mnie zmotywowała żeby tu coś naskrobać :)Mam ps+. Chętny w sumie na każdą gierkę w ekipie.Nick psn - Adasko22Headset - jestWiek - 23Pozdrówka ! Edytowane 14 Lipiec 2013 przez Adasko22 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Lipiec 2013 Dobra, koniec tego opierd....a sie. Kto jest chetny dzisiaj o 23:00 na DoA5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 15 Lipiec 2013 Można zrobić powtórkę z dnia wczorajszego. Chyba, że bedą jakieś protesty to wybierze się inną grę - tutaj, albo na czacie przed samym graniem. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 15 Lipiec 2013 Ja się piszę, tylko potwierdźcie na co, bo muszę pierwej te DoA albo Motorstorma zaciągnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 15 Lipiec 2013 (edytowane) Sciągaj to i to, w pierwszej kolejności DoA. Pamiętaj, żeby wcześniej odpalić gry w celu pobrania patch'ów. @Down, Dodaj mnie jak będziesz na konsoli. Edytowane 15 Lipiec 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 15 Lipiec 2013 Ok, jak doczłapię do domu, to w pierwszej kolejności zaciągam DoA. Nie wiem, czy zdążę pobrać obie dzisiaj. Mam wysłać wproszenia/zaproszenia na psn, czy mnie przygarniecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 15 Lipiec 2013 Jak będzie DoA to mogę zagrać dziś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Lipiec 2013 Tekken Revolution jest za free, mozna go dodac do listy. Wbijaja sie ludzie do pokoju i walczy kazdy z kazdym. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 16 Lipiec 2013 (edytowane) Dzięki Panowie za wczoraj, było zajebiście jak zawsze ;). Dziś zapraszam wszystkich chętnych na wyścigi w MotorStormie: Apocalypse, następnie robimy sobie 2 dni przerwy i wracamy w pełni sił wyrywając sobie kręgosłupy w Mortal Kombat. W sobotę długo wyczekiwane Red Dead Redemption, miejmy nadzieje że bez żadnych obsuw i w pełnym składzie ;) Zapraszam na zapisy do każdej z trzech gier ;). Start każdej z gier standardowo, około godziny 23.00. Edytowane 16 Lipiec 2013 przez alfik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 16 Lipiec 2013 Pisze się na MS dzisiaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 16 Lipiec 2013 Będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Lipiec 2013 W Tekken Revolution zagram i to chętnie skoro za darmo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 16 Lipiec 2013 No w Tekkena pogracie sobie z 10min xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 16 Lipiec 2013 (edytowane) Ja się piszę na dzisiaj. MotorStorm lub PayDay. Id: kisiel-PL Jak zaczniecie przed 23 to dajcie znać w temacie :-) Bo do 00:00 może będę miał czas wiec długo nie program. Edytowane 16 Lipiec 2013 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 16 Lipiec 2013 Żeście mnie od gofra zwyzywali, ale będę na RDR. Co do dzisiaj, to jeszcze zobaczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Lipiec 2013 (edytowane) Latwiej wymowic gofer niz geffen , ale zeby od razu wyzwiska, bez przesady ;). Edytowane 16 Lipiec 2013 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 16 Lipiec 2013 (edytowane) ja będę na 50 % bo trza splatynować Sleeping Dogs, ale możecie mnie zapisać - ja to i tak mała strata. no i jak coś to wbijcie do czatu tekstowego bo tak to nie ma sensu (tego z pierwszego motorstorma) Edytowane 16 Lipiec 2013 przez Przem0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 16 Lipiec 2013 (edytowane) jak ładnie poprosicie wujo zdun i dzis po 0.00 dołączy... kovacs = gofer???? :D lekko zwyzywalem ale i tak lovciam ekipę całą i nawet bansaia czasem lubie chociaz i tak powszechnie wiadomo ze jest deklem ;) Edytowane 16 Lipiec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 16 Lipiec 2013 Dziś po 0:00? :D Pograłbym z wami,ale idę spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach