Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od jutra będę miał headset więc mogę grać we wszystko plusowe od czerwca (płaczę za InFamous 2, Motorstorm, DoA 5 <- this ;( i Mortal Kombat ale niestety konsola od +- 20 czerwca i przeminęło) 

Btw. Jeżeli pobrałbym z czyjegoś konta DoA5 a następnie to konto usunął to na moim plusowym ta gra by działała ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od jutra będę miał headset więc mogę grać we wszystko plusowe od czerwca (płaczę za InFamous 2, Motorstorm, DoA 5 <- this ;( i Mortal Kombat ale niestety konsola od +- 20 czerwca i przeminęło) 

Btw. Jeżeli pobrałbym z czyjegoś konta DoA5 a następnie to konto usunął to na moim plusowym ta gra by działała ?

nie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jutro 12 w pracy bicz a na dokladke pojutrze 10. ogólnie teraz ja chwila przerwy na granie (ten weekend)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jutro 12 w pracy bicz a na dokladke pojutrze 10. ogólnie teraz ja chwila przerwy na granie (ten weekend)...

Nie lubię to.

@Ex, na rdr trzeba bedzie wiekszą ekipę zebrać.

@Bansai, Może tego Paydaya dziś zobaczymy? Ja, Ty, Kornick i może jakiś chętny by sie dolączył? Bo na DoA za mało ludzi będzie z tego co widze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pd musialbym teraz sciagnac, co najmniej godzina/dwie, trzeba bylo wczesniej pisac :P...

Dupa tam, jutro umawiamy sie na DoA i zaczynamy grac na pelnej K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak uważam. Tym bardziej, że Kornik męczy metro. Tak więc do jutra Panowie i zapraszam do zapisów na Dead or Alive 5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko,

Specjalnie się na forum zarejestrowałem żebyście mnie dorzucili do wieczornego grania jeżeli jest taka opcja. Forum trzy lata przeglądam a dopiero teraz ta inicjatywa mnie zmotywowała żeby tu coś naskrobać :)
Mam ps+. Chętny w sumie na każdą gierkę w ekipie.
Nick psn - Adasko22
Headset - jest
Wiek - 23

Pozdrówka !

Edytowane przez Adasko22
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, koniec tego opierd....a sie.

Kto jest chetny dzisiaj o 23:00 na DoA5 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można zrobić powtórkę z dnia wczorajszego. Chyba, że bedą jakieś protesty to wybierze się inną grę - tutaj, albo na czacie przed samym graniem. Zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się piszę, tylko potwierdźcie na co, bo muszę pierwej te DoA albo Motorstorma zaciągnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciągaj to i to, w pierwszej kolejności DoA. Pamiętaj, żeby wcześniej odpalić gry w celu pobrania patch'ów.

@Down,

Dodaj mnie jak będziesz na konsoli.

Edytowane przez alfik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, jak doczłapię do domu, to w pierwszej kolejności zaciągam DoA. Nie wiem, czy zdążę pobrać obie dzisiaj. Mam wysłać wproszenia/zaproszenia na psn, czy mnie przygarniecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekken Revolution jest za free, mozna go dodac do listy. Wbijaja sie ludzie do pokoju i walczy kazdy z kazdym.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za wczoraj, było zajebiście jak zawsze ;). Dziś zapraszam wszystkich chętnych na wyścigi w MotorStormie: Apocalypse, następnie robimy sobie 2 dni przerwy i wracamy w pełni sił wyrywając sobie kręgosłupy w Mortal Kombat. W sobotę długo wyczekiwane Red Dead Redemption, miejmy nadzieje że bez żadnych obsuw i w pełnym składzie ;)

Zapraszam na zapisy do każdej z trzech gier ;). Start każdej z gier standardowo, około godziny 23.00.

Edytowane przez alfik
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Tekken Revolution zagram i to chętnie skoro za darmo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się piszę na dzisiaj. MotorStorm lub PayDay.

Id: kisiel-PL

Jak zaczniecie przed 23 to dajcie znać w temacie :-)

Bo do 00:00 może będę miał czas wiec długo nie program.

Edytowane przez Kisiel-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeście mnie od gofra zwyzywali, ale będę na RDR. Co do dzisiaj, to jeszcze zobaczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latwiej wymowic gofer niz geffen :biggrin:, ale zeby od razu wyzwiska, bez przesady ;).

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja będę na 50 % bo trza splatynować Sleeping Dogs, ale możecie mnie zapisać - ja to i tak mała strata. no i jak coś to wbijcie do czatu tekstowego bo tak to nie ma sensu (tego z pierwszego motorstorma)

Edytowane przez Przem0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ładnie poprosicie wujo zdun i dzis po 0.00 dołączy... kovacs = gofer???? :D lekko zwyzywalem ale i tak lovciam ekipę całą i nawet bansaia czasem lubie chociaz i tak powszechnie wiadomo ze jest deklem ;)

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi