One Post Man 4596 Napisano 16 Lipiec 2013 jak ładnie poprosicie wujo zdun i dzis po 0.00 dołączy... Kogo poprosimy, ciebie czy tesciowa aby pedalowala prad :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Lipiec 2013 To kornik kornik kornik, polowal na kangury ! PS. Twoje zarty sa nie na miejscu, sa na wynos. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 17 Lipiec 2013 Panowie, raz jeszcze dzięki za wczorajsze granie. Będę częściej wpadał :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 17 Lipiec 2013 (edytowane) Chyba będzie można dopisać Need for Speed: Most Wanted do gier, w które warto pograć w większym gronie. :) Edytowane 17 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 17 Lipiec 2013 To samo chciałem napisać :) Btw sory za wczoraj, ale odłączyło mi neta na 15 min a potem już nie chciało mi się znowu wchodzić, a poza tym i tak wczoraj robiłem tylko za tło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 17 Lipiec 2013 (edytowane) Trudno, wczoraj coś Ci średnio szło ... ;D Akurat jak na Ciebie postawiłem, to Cie rozłączyło. ;/ ;) NFS:MW może być jednak ciekawszą gierką od Motorstorma. Także chyba więcej osób będzie miało tę grę z racji tego, że będzie to nowy tytuł w plusie. Edytowane 17 Lipiec 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 17 Lipiec 2013 No i plusa że tam chyba jest kilka ciekawych trybów, przynajmniej w HP tak było. A w dodatku jeszcze niedługo przychodzi do mnie NFS The Run, będzie zatrzęsienie ścigałek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 17 Lipiec 2013 No w NFS MW będzie dobra zabawa. Czekać do końca miesiąca i jedziem ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Lipiec 2013 dzis w cos gramy?? jeżeli nie zachleje program ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Lipiec 2013 dzisiaj nie, dopiero w piuntek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 19 Lipiec 2013 Przypominam, że dziś spotykamy się przy Mortalu. Zapraszam i pamiętajcie, że nie musicie być wymiataczami, żeby się świetnie bawić :). BTW, wie ktoś, czy w Mortalu można stworzyć prywatne lobby, żeby nikt nieproszony nam nie właził? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 19 Lipiec 2013 Ja będę ;) Uprzedzam, że będę lamił, więc jak są zakłady to śmiało można stawiać na mnie ;) Chyba, że na haxach was polecę ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 19 Lipiec 2013 kiedy bf3? :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 19 Lipiec 2013 Inwajt wysłany. W Mortala nie ogarniam ale lubię piwo ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 20 Lipiec 2013 "JESTEM DRUGI!!!!!" - Korwin miszcz ! :laugh: Dzięki za dziś, zapraszam Wszystkich niezdecydowanych na RDR, już dziś, start 23.00 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 20 Lipiec 2013 Hahaha to było genialne ... ;D Dzięki za emocjonujące wyścigi. Ja z RDR odpadam, ale czekam na grafik kolejnych dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 20 Lipiec 2013 Dzięki wielkie, przywróciliście mi wiarę w online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Lipiec 2013 (edytowane) korwin moj mistrzu kierownicy :D jak zawsze bylo zajebiscie... jak zawsze poszedłem spać w okolicach 4tej a wstaje po. 7.00 aby zatopić sie w brązowej mazi płynącej z odbytu mojej córki ;) , czyżby czlowiek po 30 spał 4 godziny i jest ok?? :D dla nowych wczoraj - sorki za ma gruboskornosc ;) a właściwie co ja was przepraszam i tak z was g... :D "jestem drugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!" staje sie legendą niczym swego czasu zioło momanka.... dziś panienki bawimy się w krowich chłopców i znając życie skonczy sie na tym ze i tak najmniej będziemy grac :D ps.... za 2 tygodnie zona z mala wyjeżdżają na 5 dni z tesciami!!! wtedy poczujecie 100% zduna w zdunie.... ps2... wczoraj po winku miałem za duży "metlik w głowie" dzis wszystkich grających ze mną wczoraj po raz pierwszy postaram sie zaprosić :) ps3.... kisiel nie ma konca grania... jak mi nawet pasowało grać w bfa3 (słyszałem ze moje lamienie w tym tytule przeszło na forum jako legendy w temacie bf3 ;) ) to sie ze mną dzis nie napijesz i nie postrzelasz ?? ;) Edytowane 20 Lipiec 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 20 Lipiec 2013 Coooo ja nie postrzelam?! DAWAĆ GO TUTAJ ;D W bf3 przegrałem +400h, ale na PC, więc na ps3 będę musiał poświęcić trochę czasu na przyzwyczajenie się. ;D Jak coś to wszystkie gry mam co są w pierwszym poście oprócz RDR, na które nie załapałem się w ps+. Ale może złapie jakąś dobrą okazję to zakupie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 20 Lipiec 2013 (edytowane) Edytowane 20 Lipiec 2013 przez Przem0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 20 Lipiec 2013 :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 20 Lipiec 2013 Pany, planujecie jakoś Tekken Revolution? RDRa nie mam w tej chwili, więc odpadam. W tego nfsa nowego, co ma być w plusie może być ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 20 Lipiec 2013 Postaram się być na RDR dzisiaj, o ile nie będę miał żadnej ustawki w FS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 20 Lipiec 2013 Dla wprowadzenia w klimat dzisiejszego wieczoru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 20 Lipiec 2013 Oj, Kornick już was dobrze wkręci w klimat ;P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach