One Post Man 4596 Napisano 31 Lipiec 2013 to zaliczanie trwa z 5 minut maks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 31 Lipiec 2013 Ja dziś odpadam , dla mnie to za długo trwa te oczekiwanie . Na jutro się pisze , tylko dajcie cynk w co będziecie grali . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 31 Lipiec 2013 Jutro TLoU. Dzisiaj sprawdzamy co i jak w NFS. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 31 Lipiec 2013 To ja się pisze na 1000% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 31 Lipiec 2013 Dzięki chopy za gra:D Nie ma złe te nfs. Jakby nie to że pobudka o 5 to bym pograł jeszcze. Kogo prosić o zmianę nicku na forum na raja1897 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 31 Lipiec 2013 (edytowane) Ciągne tego nfs'a od 20, dopiero teraz patch zaczyna lecieć... zamułka straszna- nie wiem czy to tylko u mnie taka lipa* no i jeszcze błąd podczas pobierania patch'a - pięknie Edytowane 31 Lipiec 2013 przez Adasko22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 31 Lipiec 2013 Dzieki za gre panowie :) dobrej nocy. Gra nie zachwyca ale online jest calkiem mily - w weekend lece po jakas tania BT sluchawke. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Sierpień 2013 Jednak odpadam przez chorobowe koleżanki z pracy i jazdę przez najbliższe 2 dni 12ki w tyrze :( ... Dobrej zabawy życzę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 1 Sierpień 2013 Spec Opsa można dopisać :). Jest możliwość założenia prywatnego meczu i grania team vs team. W najbliższych dniach można sprawdzić co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Co z tym szajsem (NFS), zawiesza się zaraz po wyborze języka, też mieliście taki problem? Edit: Już mam, zacinało się po wyborze angielskiego języka, przy wyborze PL już wszystko działa (LOL). Edytowane 1 Sierpień 2013 przez brzmiwtrzcinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Gowno od EA ... czego sie spodziewac. A ten model jazdy ... symulacja tramwaju na lodzie. @Alfik Na TLoU mnie nie bedzie, nie mam jak miejsce zorganizowac na pendrive'ie zwanym 40gb, na Spec Opsie bede wiec dajcie znac kiedy bedzie ogrywany. Edytowane 1 Sierpień 2013 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 1 Sierpień 2013 Spoko. Gdybyśmy po TLoU dziś włączyli coś innego to byłbyś chętny? Co masz na dysku prócz MSa i NFSa? Spec Opsa myślę, że na weekend jakoś ruszymy (prawdopodobnie sobota), albo jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 1 Sierpień 2013 Gowno od EA ... czego sie spodziewac. A ten model jazdy ... symulacja tramwaju na lodzie. @Alfik Na TLoU mnie nie bedzie, nie mam jak miejsce zorganizowac na pendrive'ie zwanym 40gb, na Spec Opsie bede wiec dajcie znac kiedy bedzie ogrywany. Jakie gówno? Gra jest zajebista, a model jazdy nie jest zły. Zresztą model jazdy jest bardzo arcade... i właśnie o to chodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Jakie gówno? Gra jest zajebista, a model jazdy nie jest zły. Zresztą model jazdy jest bardzo arcade... i właśnie o to chodzi :P I właśnie przez takie bezguścia ta upadła seria (jeden Shift na całą generację wiosny nie czyni) nadal się sprzedaje w milionach...Arcade też musi być z charakterem (patrz Blur, Burnout itp.) Edytowane 1 Sierpień 2013 przez brzmiwtrzcinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Jakie gówno? Gra jest zajebista, a model jazdy nie jest zły. Zresztą model jazdy jest bardzo arcade... i właśnie o to chodzi :P Tutaj masz przyklad jakie gowno, mialem to samo co kolega nizej, nie chcialem grac po polsku, to 3 razy mi konsole zawiesilo: Co z tym szajsem (NFS), zawiesza się zaraz po wyborze języka, też mieliście taki problem? Edit: Już mam, zacinało się po wyborze angielskiego języka, przy wyborze PL już wszystko działa (LOL). Model jazdy jest z dupy, samochody maja opozniony czas reakcji (jakbym po lodzie jezdzil), a multi to najgorszy syf na wspolne granie jaki na oczy widzialem. Spoko. Gdybyśmy po TLoU dziś włączyli coś innego to byłbyś chętny? Co masz na dysku prócz MSa i NFSa? Spec Opsa myślę, że na weekend jakoś ruszymy (prawdopodobnie sobota), albo jutro. Do 23:00 moge miec DoA, spec-opsa ... no wszystko moge miec co w plusie jest, tylko musialbys mi powiedziec do 19 abym zdazyl sciagnac w razie czego. Edytowane 1 Sierpień 2013 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 1 Sierpień 2013 Jeżeli będziecie grać w coś innego niż TLoU to się piszę. Jak spec ops to dajcie znać jak najszybciej bo będę musiał miejsce zrobić na HDD i pobrać;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 1 Sierpień 2013 Ja jestem chętny na TLoU i mogę też zagrać DoA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Model jazdy jest z dupy, samochody maja opozniony czas reakcji (jakbym po lodzie jezdzil), a multi to najgorszy syf na wspolne granie jaki na oczy widzialem.Bansai, masz kaca czy co ;) Od lamentowania jest wątek o PS4. Ja nie ogarniam MS i nie płaczę :D MW nie jest złe.Spec Ops już się zasysa jakby co. Edytowane 1 Sierpień 2013 przez korwin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 1 Sierpień 2013 MW może i złe nie jest ale multi w The Run i Hot Pursuit lepsze chociaż nie grałem zbyt długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 1 Sierpień 2013 Spec Ops jest całkiem przyjemny ma ten multi, prosty, ale z fajną mechaniką strzelania. A ten nfs, no cóż, 10 minut wytrzymałem, tak bezpłciowej gry dawno nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) Multi w NFS MW ssie kule strasznie.... A kiedy człowiek jeszcze wypije totalnie nie wiadomo o co chodzi i zamiast czysto się ścigać - "pijane jełopy"(w tym oczywiście ja) starają się dojechać do kolejnego miejsca gdzie zaczyna się koejny wyścig trwający góra 3 minuty... Moim pijackim zdaniem gra wyglądała tak - jedziemy 2 minuty, 5 staramy się dojechać do startu następnego wyścigu (a tu jeden dewiant nie wjdzie tam gdzie trzeba a to drugi rozwala się 10000 razy o jakieś barierki zanim na start nie dojedzie a to.....) i tak cały czas... Nerwica gwarantowana ;) ps.ja już byłem chyba zbyt pijany na tak szybki tytuł :P ps2. alfik nie jestem dresem i "cebularzem" :P (tyle zapamiętałem z wczorajszej dyskusji... ) Edytowane 1 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 2 Sierpień 2013 ps2. alfik nie jestem dresem i "cebularzem" :P (tyle zapamiętałem z wczorajszej dyskusji... ) Jak to nie, na TLoU dzisiaj każdy był dresem :D. A wczoraj żartowałem przecież bicz ;). W sobotę gramy w Spec Opsa wiec zgłaszajcie się. Dziś (piątek) może w coś pogramy jeśli macie ochotę, coś lekkiego i sprawdzonego - moto albo doa. Napiszcie co wam bardziej pasuje i czy w ogóle ktoś będzie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 2 Sierpień 2013 Piszę się na Specy. Dzisiaj mógłbym pograć, ale nie mam tych gier :/ Plus dopiero od lipca :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukop 2 Napisano 2 Sierpień 2013 W sobotę gramy w Spec Opsa wiec zgłaszajcie się. Do SpecOpsa się zgłaszam, dzisiaj w nocy pobiorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 2 Sierpień 2013 Wbijam w sobotę na speca i dzisiaj. Może dla odmiany DoA? Jeżeli się uda oczywiście, a nie tak jak ostatnio ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach