Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

To wezmę salvadora albo zero, jednak nieszcze nie wiem :D Raczej salve.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra pytanie do mojej grupy ;D

Gramy nowymi postaciami czy tymi co już mamy ? XD ( o ile ktoś grał w Border2 ju z )

Ja mam Zero na ok. 30 lvl, więc lepiej bedzie od zera, znaczy sie od 1lvl :P a co do klasy, to może być salve ;) Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skład2:
1. Kovacs
2. Skiba94
3. TraceGuitar - Axton
4. One™

Też podajcie kim gracie...nie będzie tak to walki o loot no i czy macie DLC czy nie ? :biggrin:

Jak coś ja Siren już ograłem wiec teraz biorę Axtona :biggrin:

Biere Gunzerkera lub Commando (chyba go bo ma wiezyczke ktora rozklada i sama strzela? dobra rzecz, lecz trace juz zaklepal :<). Moze w grze bedzie cos ciekawego napisane o ich skillach itp bo tak na sucho to jeszcze nie wiem.

Po poscie Alfika wskazuje ze voice chat w B2 nie dziala jak powinien? ja niestety ze skype odpadam chyba ze jest na starego andka na telefon, bo z kompa na sluchawkach troche bedzie niewygodnie.

Edytowane przez Skiba94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skład2:
1. Kovacs
2. Skiba94
3. TraceGuitar - Axton
4. One™ - ten kto zostanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem chętny do gry w borderlands 2 (nie posiadam żadnych dlc, sama gra z plusa.) Posiadam headset, mogę grać dowolną klasą i jestem ogarnięty (nie idę na pałę, czekam, pomagam teamowi i nie zagarniam całego lootu dla siebie.) Grę zaczynać mogę od jutra (godziny popołudniowe) chętni podawajcie swoje psn na pw, lub zaproście mnie na psn mój id to PatrikoPPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skiba spokojnie...najpierw odpalimy dla testu standardowy chat w grze i jak sprawdzi sie to tam zostaniemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raja salve'a jest mój :P

Niestety za późno :D Zero też fajnie pograsz (nie tak fajnie jak ja salvikiem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Patriko,

Dopiszę Cię do składu nr 3 (pierwszy post tematu). W celu omówienia szczegółów skontaktuj się z Laptokiem i TraceGuitarem (żeby dał Ci namiary na koleżankę) ;).

@Skiba,

W jedynce chat głosowy był tragiczny, w dwójce jest ponoć lepiej, ale my i tak będziemy komunikować się przez Skype ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ;D Ekipa ze składu nr.2 czyli samych prograczy i wymiataczy ;D dzisiaj o 23 zaczynamy przygodę ! XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamiętajcie o paczach... właśnie odpalilem grę aby takowe obadac gdyż dawno jej nie odpalalem a tu 600mb... wiadomo ze jest to ostatnia

latka, wcześniej tez jakies byly wiec łącznie trzeba sie przygotować na 1.5gb około...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj odpaliłem żeby sprawdzić DLC z Tiną i patcha juz mam za soba XD chyba że nagle teraz dali jakiegoś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby było gdzieś jeszcze miejsce to też chętnie pogram w zgranej ekipie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, to Kovacsa ma dziś nie być więc możesz wskoczyć na jego miejsce w składzie 2 na dziś, z resztą dogadaj się z chłopakami jak to rozwiążecie. Moge też dopisać Cie do składu 3 i tam będzie już komplet. Tak czy inaczej, szczegóły masz na poprzedniej stronie, lub w pierwszym poście :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziołcha niestety dzisiaj odpada ze składu trzeciego...dostała ode mnie TLoU i KH 1.5 i powiedziała że znika na tydzien z planety ziemi xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaś otrzymałem Saints Rowa 4, ale postaram się zagrać w Borderlandsa. Przed północą mnie nie będzie przez 45-60min = pasterka (na Podhalu to tradycja). ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też odpadam, już od wczoraj mnie rozbiera i nie dam rady na prochach wysiedzieć, ból głowy bym przeżył, ale ucha przy słuchawkach juz nie bardzo :/ Jak na złość dziś mikołaj przyniósł ;) Sony Pulse i dupa blada ;( Gdyby jutro się poprawiło to dam znaka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z 2 squadu nikt sie nie pojawil bynajmniej jak narazie.. nawet ci co mieli byc jako zastepcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za moją nieobecność przepraszam ;) Po przyjściu do domu - router nie działa. Dopiero teraz się uporałem z tym problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z 2 squadu nikt sie nie pojawil bynajmniej jak narazie.. nawet ci co mieli byc jako zastepcy.

One'a nie było, robotyk poszedł gdzieś na czarną mszę i nie wrócił XD a Ty napisałeś że dzisiaj odpuszczasz na SB więc też się zawinąłem i patrzyłem jak dziołcha gra w TLoU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no napisalem bo nikogo nie bylo -.- trzeba bylo sie odezwac na sb to bysmy zagrali we 2... tak czy inaczej teraz gramy o 20 - Ja, One i Robotyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi