zdun 1522 Napisano 31 Sierpień 2013 (edytowane) Nie było cie kiedy w pijackim amoku po około 6 godzinach w doa nonstop (w okolicach 5 rano) krzyknałem placzącym się językiem "jya jyeszcze aaaajamme nie grałem dziś" Edytowane 31 Sierpień 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 31 Sierpień 2013 :D nie złapałem ;) Ok, reanimuje badziewiaka. W takich chwilach kocham PS+ za sejwy, reszta nieistotna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 31 Sierpień 2013 Dobra to jutro dla odmiany zagramy w DoA :P. Dziś jestem za bardzo zniszczony żeby długo posiedzieć, a jutro na spokojnie pogramy jak będzie komplet ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 31 Sierpień 2013 @alfik, z wolnej chwili inwajtnij mnie do czata WWGiC, thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Wrzesień 2013 Pasy zapięte, zwieracze trzymane?? Jeszcze 12 godzin i powrót patologii społecznej o nazwie WWGiC ! :D Kto chetny zgłaszać się - najpierw wycieczka do monopolowego i możemy jechać ! do usłyszenia wszystkim w okolicach 22.00 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 1 Wrzesień 2013 Ja dzisiaj nie za długo, do 2 jakoś może popykam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 2 Wrzesień 2013 (edytowane) Nic dodać nic ująć . Edit: Zdun naprawdę zasnął (znowu). Dalej ma DoA odpalone :D. Edytowane 2 Wrzesień 2013 przez alfik 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 2 Wrzesień 2013 (edytowane) "Proszę mnie nie wk***ać, proszę się zamknąć"- wczoraj płakałem ;) Jak zwykle trochę przesadziliśmy ;) Edytowane 2 Wrzesień 2013 przez Adasko22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Wrzesień 2013 Dzięki za wczoraj oraz "dzięki" z dzisiejszego kaca ;) panowie robotnicy tak nap******* że się nie dało :) Całe szczęście na dziś koniec i juz sobie poszli - zaraz odpalam jakiś tytuł:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 3 Wrzesień 2013 Dajcie znać co z dziejszym D3, właśnie lecę do sklepu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Wrzesień 2013 Wakacje sie juz skonczyly 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2013 Dostalem kilka telefonow z amnesty international, zeby otworzyc ten temat, wiec skoro byliscie grzeczni to temat bedzie otwarty :d 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) Pierwszy (trololololololo) Ok, już całkiem serio, chwilowo z chłopakami napieramy ostro przy trunkach % w diablolo 3 myslę że można chwilowo na ten tytuł sie też ustawiać i porobić parę 4 osobowych grup (nadal bez spiny, przy browarkach z "wyjebongiem" na pucharki ale z całym pokładem "beki") jestem również za NBA za jakis krótszy czas - ostatecznie dla odmiany doa :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...... Tak się jakoś "niefortunnie" złożyło że od tygodnia WWGiC uskuteczniane jest codziennie ps. temat nigdy nie umrze Niczym fenix z popiołów... Akcja z wczorajszej nocy - przepraszam chłopaki ale nawet nie pamiętam że z wami grałem :) (po punkowym koncercie odpalać konsolę = złooo! I ogólnie głupio wyszło ) Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ciekaw jestem tylko co takiego zrobiliśmy, że temat był zamknięty te kilka dni ;). W koniec wakacji nie uwierzę, bo podobno forum jest od 21 roku życia, więc wszyscy uczący się mają wakacje do października ;). Z resztą nie ważne, przynajmniej dowiedziałem się jacy użytkownicy za nami nie przepadają (pozdro okoni, mam nadzieję że ładnie podbiłeś sobie ratio w BF3 grając z noobami :)) Co do grania - tak jak pisze zdun, chwilowo grubo zagrywamy się w Diablo, które wciagnneło nas bez reszty, natomiast sama idea ustawek, będzie jak najbardziej kontynuowana, o czym będziecie tutaj na bieżąco informowani :). 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ciekaw jestem tylko co takiego zrobiliśmy, że temat był zamknięty te kilka dni ;). W koniec wakacji nie uwierzę, bo podobno forum jest od 21 roku życia, więc wszyscy uczący się mają wakacje do października ;). A kampania wrzesniowa to co? :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 8 Wrzesień 2013 Przyglądałem się tematowi, pomysł fajny tematyka grania i popijania jest bliska memu sercu ;) , przyznam byłem nieco w szoku, że Wam zamknęli temat, na szczęście ktoś się ocknął. Zduniec i reszta ekipy za założenie tematu mają u mnie plusa, choć nigdy nie grałem - na bank obudziłbym całą swoją rodzinę grając z Wami. Trzymajcie się i bawcie mocno!! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 8 Wrzesień 2013 Cały rok będziemy kontynuować wieczorne granko, jak nie tu to gdzie indziej z tego co rozmawialiśmy z chłopakami.W temacie nie było nic za co można go zamknąć... a tutaj taki mega żart z domieszką złośliwości a takie przecież najlepiej smakują... nam na szczęście to zwisało i powiewało,zagrywaliśmy się dalej - władzą internetową trzeba sobie rekompensować pewne życiowe kompleksy, a szczególnie w cebulandii nie pierwszy i nie ostatni raz jestem świadkiem czegoś takiego ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2013 Odpocznij sobie tydzien od pisania 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Wrzesień 2013 Proponuje zmienić nazwę tematu z Wakacyjne Grani i Chlanie na Wieczorne Granie i Chlanie ;D albo coś w ten deseń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 8 Wrzesień 2013 @Adasko22 i reszta z WWGiC Zostawcie psy na łańcuchu! Zastanawialiśmy się jedynie nad przyszłością Waszego tematu, może nawet awansem, może degradacją, inicjatywa jest zacna, wykon jednak taki sobie. Cytując opinię jednego z Nas; "Fakt, że Żule postawili sobie szałas z kartonów w centrum miasta nie oznacza od razu, że mają dostać dotacje unijne." Bez urazy za "żuli", zakładam że nie miało na celu nikogo obrażać. Po omówieniu sprawy postanowiliśmy go otworzyć i zostawić tu gdzie powstał, nie było złośliwości. Moderatorzy to nie booty zza szczelnego muru, było skrobnąć PW i by każdy zainteresowany dostał kawę na ławę. Jak macie muchy w nosie to trudno, Mnie to osobiście zwisa, ten temat od początku był dla mnie obojętny. Powodzenia w dalszym wieczornym graniu i chlaniu, tu czy gdziekolwiek. Bez odbioru :thanks: to poproszę o wywalenie postu pani wyżej która nie wniosła do niego absolutnie nic ... Twój Cyrk, Twoje małpy, wywalam do poziomu mojego wyjaśnienia, ten temat ma służyć Waszym ustawkom, każdy kolejny wpis odnośnie zaistniałej sytuacji traktuję jako offtop i nagradzam blokadą na pisanie postów na 48h. Chcecie pogadać, użyjcie shoutboxa lub PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 9 Wrzesień 2013 Ale mam zaległości... Sporo mnie nie było i ogólnie teraz praktycznie nie mam czasu na granie. Nie pamiętam kiedy ostatni raz ps3 odpalałem. Mam nadzieję, że w niedługim czasie, po skończeniu praktyk uda mi się zorganizować czas i poszpilać z wami ;) Nawet nie zauważyłem, że temat był przez pewien czas zamknięty ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 9 Wrzesień 2013 @Tomo, Wybacz, ale jako założyciel tematu nie mogę podejść do tej sprawy obojętnie. Wszystko było ok dopóki nie wleźliście z buciorami do naszego tematu i nie odstawialiście szopek z zamykaniem go. Jakby tego było mało napisałeś posta z dziwnymi, prowokującymi docinkami o żulach i dobrej inicjatywie, ale słabym wykonaniu. Może tak zamiast zamykać temat, dalibyście jakieś rady, co waszym zdaniem powinienem zrobić, aby wykonanie było lepsze. Temat powstał dla użytkowników, którzy chcą na spokojnie pograć w gry w fajnym towarzystwie i dobrze się bawić, nie potrzebowaliśmy ani wynoszenia naszego tematu gdzieś wyżej, ani tym bardziej gnojenia go. Wydaje mi się, że jako moderatorzy to Wy jesteście tutaj dla użytkowników, a nie odwrotnie. Jeżeli coś jest zgodne z regulaminem powinniście zostawić to w spokoju, ewentualnie sprawić, by było to lepsze. Tymczasem tłamsząc tę czy inną inicjatywę sprawicie, że na forum kiedyś zostaniecie tylko Wy i Wasi potakiwacze ;). Żeby była jasność - post ten nie miał na celu nikogo obrazić, ani drążyć "wojenki". Chciałem po prostu przedstawić swój punkt widzenia. Chciałbym, żebyś zostawił ten post jako nasze oficjalne stanowisko, choć pewnie i tak zrobisz co będziesz chciał. Tyle ode mnie, mam nadzieję, że więcej nie będziemy wchodzić sobie w drogę, bo i po co. Proszę tylko chłopaków z WWGiC aby dalej nie ciągnęli tego tematu. @kisiel, witamy z powrotem :). Daj znać kiedy będzie miał więcej czasu, coś wykombinujemy. :) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 9 Wrzesień 2013 @alfik Masz rację! Forum to userzy, bez nich nie istnieje, modzi są dla Userów a nie odwrotnie. Ze wszystkim się zgadzam, dodam jeszcze tylko że my wywodzimy się z Was i jesteśmy tu po to aby całokształt zachęcał a nie odstraszał, wszystkim jednak nie dogodzimy, po prostu nie da się. Temat WWCiG nikomu by pewnie nie przeszkadzał gdyby nie zaczął wylewać się poza swoje ramy. No bo co mnie i resztę np; czytelników kącika kulturalnie obchodzi że jeden z Was cały wieczór po wychlaniu 6 browców słuchał w headsecie dyskusji o d*pie marynie podczas grania w DoA5? Taki wpis pojawił się w temacie "Czego właśnie słuchasz" i sam osobiście go kasowałem, podobnych mu kilka tryskających offtopem kasowaliśmy z shoutbox'a, statusów i paru tematów forum. Chcecie się dobrze bawić i obnosić z tym ile to nie wypiliście przy wieczornej sesyjce WWCiG? OK! Róbcie to jednak w temacie który sobie do tego stworzyliście. Nam wychodzenie poza niego może by nawet nie przeszkadzało, przeszło gdzieś bokiem, sam przecież nie raz "tropiłem węża" po dłuższej sesyjce przed Ps3. Postronni userzy (nie potakiwacze jak to określiłeś) sumiennie jednak nam raportowali niektóre zagubione i przegięte wpisy, stąd konieczność naszych przemyśleń nad Waszą przyszłością. To główny i jedyny powód tego że temat zaliczył "pauzę" Właściwie to nawet zapadała decyzja o jego definitywnym zamknięciu. Część z nas zmieniła jednak zdanie i reszta im uległa. Wycinek u Żulach nie był prowokacją, spokojnie, zwykły ostry cytat wycięty ze sporej wewnętrznej dyskusji, jakbym chciał być złośliwy to mam ku temu narzędzia moderacyjne które spokojnie zastąpiłyby milion ciętych ripost. Podpisuje się wiec pod Twoim stwierdzeniem; "mam nadzieję, że więcej nie będziemy wchodzić sobie w drogę" i jednocześnie proszę aby temat wrócił na swoje macierzyste tory. Dalsze jakiekolwiek dyskusje, w tym ze mną proszę uskuteczniać poprzez PW :thanks: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 9 Wrzesień 2013 (edytowane) Sprawa się wyjaśniła, dyskusję można zakończyć. Proponowałbym spotkać się na granie w sobotę, gdyż dopiero wtedy mógłbym znaleźć więcej czasu, a myślę, że taki termin może odpowiadać pozostałym osobom. Chodzi mi o spotkanie się większej ilości osób. Natomiast jak granie wyjdzie spontanicznie w ciągu tygodnia to nie ma problemu. :) Myślę chłopaki, że już skończycie te Diablo 3. :) Piszcie swoje propozycje w co byście chcieli grać, a nowe osoby także zapraszamy. Edytowane 9 Wrzesień 2013 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 9 Wrzesień 2013 Moja propozycja AC III. Mi by odpowiadał termin w niedzielę. Niestety w sobotę nocka w robocie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach