kill 10044 Napisano 11 Lipiec 2013 http://blog.us.playstation.com/2013/07/10/ratchet-clank-into-the-nexus-coming-to-ps3-this-holiday/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 11 Lipiec 2013 No w końcu, Insomniac daje sobie siana z tym posranymi eksperymentami z marką i wracają na stare śmieci. Na blogu jest napisane o "epilogu do sagi Future" - wreszcie ktoś tam poszedł po rozum do głowy - studio twierdziło, że saga Future skończyła się na A Crack in Time, ale jak dla mnie to nie kończy się sagi z tak ważnymi niedopowiedzeniami. Mam nadzieję, że Into the Nexus udzieli najważniejszych odpowiedzi z punktu widzenia opowieści. Może trochę szkoda, że na PS3, ale biorę i tak. Nawet jak kupię PS4 na premierę, starego chlebaka nie mam zamiaru się pozbywać. Swoją drogą, chciałbym zobaczyć Ratcheta na PS4. Animacje na bank wgniotłyby mnie w podłogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Lipiec 2013 Należ jednak zaznaczyć, że nie będzie to pełnowartościowa gra, a jedynie spory epizod. Gra będzie sprzedawana za połowę normalnej ceny, w US ustalona została na 29.99$. Insomniac sam mówi, że będzie dużo dłuższa niż Quest for Booty, ale krótsza niż Crack in Time. Edycja zarówno dyskowa jak i cyfrowa via PSN. Jako wielki fan Ratcheta cieszę się z tego exa. Z pewnością będzie to kilka dobrych godzin zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 11 Lipiec 2013 Czyli cos jak QfB :/ Szkoda, liczylem na pelnoprawna gre, ale pewnie i tak sie skusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 11 Lipiec 2013 Czyli cos jak QfB :/ Szkoda, liczylem na pelnoprawna gre, ale pewnie i tak sie skusze. Quest for Booty było niezłe :) Czekamy! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Lipiec 2013 Zwiastun PL; europejska nazwa gry to Ratchet & Clank: Nexus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Lipiec 2013 Podobało się ten zwiastun, widać ze gra wraca do korzeni. Na pewno zagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 12 Lipiec 2013 Biorę na premiere. Genialny platformer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 14 Lipiec 2013 Chciałbym zapoznać się z całą serią... Może ktoś mnie uświadomić w jakiej kolejności powinienem grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Lipiec 2013 Ale chcesz się cofnąć aż do PS2? Bo to będzie kilkanaście gier więc nie wiem czy jest sens. Ja bym ograł tylko to co wyszło na PS3. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction Ratchet & Clank Future: Quest for Booty Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Wystarczy na kilkadziesiąt godzin. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 14 Lipiec 2013 jest jeszcze Ratchet & Clank: 4 za 1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Lipiec 2013 jest jeszcze Ratchet & Clank: 4 za 1 ;) To nie jest gra z głównej serii, więc komuś kto nie grał w ogóle w Ratcheta bym jej nie proponował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 14 Lipiec 2013 To nie jest gra z głównej serii, więc komuś kto nie grał w ogóle w Ratcheta bym jej nie proponował. no może, to zwracam honor, ja niestety jako 1 cześć grałem w 4za1 z PS+ i bardzo mi się podobała, chętnie mając czas ogram inne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 14 Lipiec 2013 Ja mam tak samo jak DaaV :D All 4 One bardzo mi się podobało, zobaczymy, może kupię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 14 Lipiec 2013 All 4 One idealnie nadaje się do gry z dziewczyną. Nowy Ratchet to dla mnie świetna wiadomość. Wiadomo czy będzie dubbing? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 21 Sierpień 2013 Gameplay z Gamesconu http://www.youtube.com/watch?v=Rz9C6z7nk4M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 21 Sierpień 2013 A Crack In Time mi się nie spodobało, może to będzie ciekawsze :) Zresztą najbardziej spodobało mi się A4O bo nie trzeba było tym statkiem pomiędzy mapami/planetami latać, tylko prosto i do celu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 21 Sierpień 2013 Mnie wogóle nie przyszła do gustu żadna z 3 części na ps3. Zobaczymy jak będzie z NEXUS, ponoć powrót do korzeni starego dobrego R&C z ps2. Czekam z niecierpliwośćią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Październik 2013 Gra została wyceniona na 130zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 7 Październik 2013 Dla mnie ta gierka to must have. Lubię takie klimaty no i jest to też okazja by utrzymać moją kobietę przy konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Październik 2013 Kup grę, dostaniesz R&C: Quest for Booty za darmo. http://blog.eu.playstation.com/2013/10/16/pick-up-ratchet-clank-nexus-next-month-get-quest-for-booty-free/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Listopad 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach