Spux 92 Napisano 25 Październik 2014 (edytowane) @shuji Jak Ci się uda, to jesteś moim mistrzem strzelania w ciemno :D Edytowane 26 Październik 2014 przez destinyplayer 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 26 Październik 2014 jak ktos chetny do kupienia cyfrowej wersji Unity to pisać na priv, jest nas dwóch narazie ... im więcej ludzi cena maleje. Ale ta trzecia osoba jeśli się z wami złoży, to pozostanie jej już tylko granie na koncie z którego kupiona była gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek5553 21 Napisano 26 Październik 2014 jeśli kogoś interesuje Lords of the Follen to w empiku jest za 165 zł :) http://www.empik.com/lords-of-the-fallen-edycja-limitowana-ps4,p1102656067,multimedia-p 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) Cena w Empiku jest tak atrakcyjna że zamówiłem :). Edytowane 26 Październik 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 26 Październik 2014 super oferta, dzięki, mogę anulować mój preorder w EURO za 200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek5553 21 Napisano 26 Październik 2014 Tylko jest to wersja ang według informacji, chociaż innej nie ma na stronie, więc możliwe że będą napisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) jeśli kogoś interesuje Lords of the Follen to w empiku jest za 165 zł :) http://www.empik.com/lords-of-the-fallen-edycja-limitowana-ps4,p1102656067,multimedia-p Wow, dzięki serdeczne :) Zamówione :) do tej pory się wahałem ale przy takiej cenie Edytowane 26 Październik 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) Tylko jest to wersja ang według informacji, chociaż innej nie ma na stronie, więc możliwe że będą napisy. Jest tylko napisane, że to wersja limitowana. Żadnej wzmianki o języku ang nie znalazłem. Poza tym, wydaje mi się że sprzedają tylko gry przeznaczone na polski rynek. Cena miażdży i po ewentualnej odsprzedaży, strata będzie minimalna. Czysty biznes :thumbsup: . Edit--- Rzeczywiście, już znalazłem. Miejmy nadzieję że będą jednak napisy. Edytowane 26 Październik 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 26 Październik 2014 (edytowane) The Last of Us Remastered (PS4 Digital Download) $28.50 http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/?clickid=wa4Smey6n2W91HUVoA0YWSX2UkQVQe1dVSbYTU0 Nie wiem czy działa na koncie europejskim. Być może trzeba będzie założyć konto US. Edytowane 26 Październik 2014 przez redlumek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 27 Październik 2014 Ja nie mogę zrozumieć ludzi, którzy kupują jednorazowy slot Lords of the Fallen za prawie 150 zł. Dodatkowo bez napisów, gdyż cyfrowa w PL nie wyszła. Trzeba być chyba idiotą. Przecież w takim głupim empiku mają w pudełku za 165 zeta i być może jest jeszcze jakaś szansa że z tłumaczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Październik 2014 Nikt nie podejrzewał że gra będzie tak tania. Ci co wcześniej wybrali inne opcje nieźle wtopili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rockyzib 4 Napisano 27 Październik 2014 a mi sie wydaje, że ktoś w empiku dał ciala z wpisywaniem ceny w system i wybił cene podstawową 179,99 zeta zamiast 279,99 ... no i w rezultacie po rabacie mamy 164, 99 ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 27 Październik 2014 Raczej nie. Z tego co słyszałem to Empik miewa czasami takie niespodzianki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J0T 0 Napisano 27 Październik 2014 Zamówione, potwierdzone wiec chyba wszystko ok z tym zamówieniem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafisko 4 Napisano 27 Październik 2014 Ja również zamówiłem. Zaryzykowałem. Będzie klapa to odsprzedam zapewne z zerową lub minimalną stratą. Myślicie, że jutro już będzie w punktach do odbioru ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 27 Październik 2014 Jak wszyscy kupią w tej cenie to cena uzywek szybko poleci w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 27 Październik 2014 Kurze tez bym kupił 160 zł super ce na ale czy na pewno jest polska wersja napisy ofc . Ma ktoś już może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 27 Październik 2014 Kurze tez bym kupił 160 zł super ce na ale czy na pewno jest polska wersja napisy ofc . Ma ktoś już może? Też mnie to męczy, ale pewnie każda wersja ma napisy pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 27 Październik 2014 Jak by w tej grze wazna byla fabula ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 27 Październik 2014 (edytowane) Kurze tez bym kupił 160 zł super ce na ale czy na pewno jest polska wersja napisy ofc . Ma ktoś już może? Zamów sobie, jak nie będzie PL, szybko wystaw na aukcji za 170 zł i ktoś pewnie weźmie :) Edytowane 27 Październik 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 27 Październik 2014 Dostalem dzis odpowiedz mailowo od konsultanta Empik, ze gra posiada jezyk angielski oraz polski wiec mozna kupowac spokojnie a w razie problemow reklamowac bo mam podkladke :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 27 Październik 2014 Jeżeli faktycznie tak będzie, to ich polityka jest bezsensowna. Przez brak durnego wpisu, tracą dużo klientów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 27 Październik 2014 (edytowane) "produkt niedostępny" :) Edytowane 27 Październik 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 27 Październik 2014 @up Niezłe mam wyczucie, zamówiłem grę w empiku 15 minut temu, może kupiłem ostatnią sztukę w tej cenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 27 Październik 2014 I ja zamowilem 20 minut temu. Ciekawe kiedy zaczniemy dostawac maile, ze zamowienie nie zostanie zrealizowane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach