Skocz do zawartości
pablos_83

Tearaway

Rekomendowane odpowiedzi

Gazetka ważna do grudnia. Trzeba będzie kupić. Dobrych gier na Vitę nigdy za wiele.

Edytowane przez malpka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gazetka ważna do grudnia. Trzeba będzie kupić. Dobrych gier na Vitę nigdy za wiele.

ja mam nadzieje na jakas przecene na gwiazdke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma szans, gra wyszła prawie na początku grudnia. Mnie urzekło demo i myślę, że nabędę pierwszę grę na vitę w formie niecyfrowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem jakieś 2-3 godzinki i według statystyk ukończyłem 25% gry. Jest trochę znajdziek i w miarę postępu zdobywa się nowe umiejętności, więc warto potem wrocić do poprzednich lokacji. Tearaway wykorzystuje chyba wszystkie funkcje Vity - w pewnym momencie można nawet dmuchać do mikrofonu żeby wiatr powiał w grze. Jest to taka pokazówka możliwości Vity i w sumie oprócz tego więcej nie można wymagać od Tearaway. Niektóre pomysły z wykorzystaniem funkcji konsolki są naprawdę pomysłowe i ciekawe. Za 99 zł warto wziąć, ale recenzje są według mnie trochę przesadzone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem triala.  Tak jak już było wspominane gra stworzona na Vitę, wykorzystuje w 100% wszystkie jej atuty.

Gameplay bardzo przyjemny, nie nudziłem się ani przez sekundę.

Jak ktoś ma dziecko to nawet nie ma co się zastanawiać, bo będzie zachwycone.

Dla hardcorowego 30 latka może trochę za dziecinne, by kupować za pełną cenę, ale wcześniej czy później na pewno zakupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna gra, ale od 3 tygodni leży i czeka na patcha. W którymś z końcowych rozdziałów gdy skacze się w przepaść mój Iota po chwili ginie, chociaż patrząc na walkthrough to postać powinna bez problemu dolecieć na platformę leżącą poniżej. Zostawiłem nawet grę na pół godziny i zająłem się czymś innym, ale nic to nie dało - za każdym razem ginąłem. Pierwszy raz mi się zdarzyła sytuacja żebym nie mógł przejść gry przez błąd. Ma ktoś podobny problem? Chyba będzie trzeba się poskarżyć na oficjalnym forum bo o łatce nic nie słychać :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za double posta, ale znalazłem rozwiązanie problemu poprzez skontaktowanie się z developerem. Jeśli ktoś napotkał podobną sytuację, to żeby pozbyć się tego błędu wystarczy wybrać odpowiedni rozdział z menu zakładek i rozpocząć go ponownie, zamiast kontynuować od ostatniego punktu kontrolnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem o popykałem trochę dzisiaj. Gra jest przezabawna. Jestem w jakiejś 1/4 gry i micha mi się cieszy jak dziecku a mam prawie 30 na karku. Gra z tego co widzę raczej do przejścia przez weekend i sprzedania ale zdecydowanie POLECAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tearaway w sklepie Playstation store jest po polsku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tearaway w sklepie Playstation store jest po polsku?

Tak jeżeli masz polskie konto psn ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jeżeli masz polskie konto psn ;)

Raczej ustawiony jezyk w konsoli na pl. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna i przyjemna gra. Kupiłem w obniżce i nie żałuję. Tak się wciągnąłem, że wpadła platyna. Polecam niezdecydowanym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak ktoś lubi platformersy, to ta gierka to mistrzostwo świata  :)

Szczególnie na vicie z przednim i tylnym panelem dotykowym. Nie wiem czy sterowanie na Ps4 wyjdzie tak dobrze.

Edytowane przez beardo0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi