DaraS 506 Napisano 1 Sierpień 2013 Ktoś gra? Kilka avatarów z gry widziałem na forum, piszcie zorganizujemy jakąś wspólną gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 1 Sierpień 2013 Ja gram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mssg 3 Napisano 1 Sierpień 2013 mój nick to Mssg. Nie liczcie na mnie, jeżeli chodzi o dobrą grę, gram słabo i mam słaby lvl :) w LoLa gram tylko dla zabawy. Jak chcecie zagrać na luzie i bez spiny to się odezwijcie, jak ktoś ma zamiar się spinać za przegraną to dziękuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 1 Sierpień 2013 Też grywam od czasu do czasu (kiedyś dużo grałem, ostatnio jedynie okazyjnie), jak będziecie organizować jakąś forumową grę to mogę zagrać jeśli czas mi będzie odpowiadać :) Byle bym nie musiał być junglerem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 1 Sierpień 2013 gralem w 1 sezonie, 30lv, z 30 champow, ale stracilem konto, teraz kumpel mi pozyczyl 30lv, troche champow i runek, moge cos pograc tez czasem, ale nie ogarniam ostatnich 15 nowych champow itp. wiec raczej slabo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 7 Sierpień 2013 Ja gram dosyć sporo, ale jestem tak prawdę mówiąc beznadziejny :D I dodatkowo komputer już przestaje wyrabiać :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach