pablos_83 4001 Napisano 2 Sierpień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 2 Sierpień 2013 Trochę ten gameplay wygląda sztywno jak na moje oko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekMati1993 2 Napisano 8 Wrzesień 2013 Pod względem rozgrywki flashback do czasów gameboya. A liczyłem na hicior :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 29 Październik 2013 i jak gra ktoś? Dla mnie ta gra to jedna wielka zagadka dlatego jestem ciekaw opinii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Październik 2013 http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/batman-arkham-origins-blackgate Szału nie ma, ale jak na Vitę jest przyzwoicie User Score nawet wysoki Jednak trzeba zauważyć że poza Sony wszyscy olewają Vitę i nawet jak coś wydają to są porty z PS3 lub jakieś produkcje powstające przy okazji. Gry są średnie to mało kto je kupuje, a że mało kto je kupuje to nie ma co się starać i kółko się zamyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 15 Listopad 2013 moim zdaniem za drogo a po drugie brak trybu multiplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 25 Grudzień 2013 i właśnie obnizyli ceny batmana na 100zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 4 Styczeń 2014 juz sa po 85zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 13 Sierpień 2014 Obecnie Nietoperek jest w promocji za 53zł w PsStore, łyknąłem i latam po dachach od 2 godzin nie mogąc się oderwać, znaczy oderwałem się bo mi bateria w Vicie padła ale czuje niedosyt, nie wiem ile trwa rozgrywka i nie chce wiedzieć ale za te pięć dych warto sobie przypomnieć kompilacje combosów rodem z Arkham Asylum. Graficznie jest poprawnie, cut scenki mają fajny komiksowy charakter, może się to nie podobać wszystkim ale mnie osobiście one zwisają, w sensie że nie przeszkadzają. Trochę czasem drażni sterowanie, no ale jak to w życiu gracza bywa; szybko się idzie przyzwyczaić, poza tym klimacik, audio i sama historyjka zasługuje w moim odczuciu na wyróżnienie. Co do zarzutów że gierka nie ma multi to cóż, całe szczęście że nie ma. Nie wiem skąd tendencja że wszędzie trzeba upchać rozgrywkę sieciową ale jak widać np: po Asylum wcale nie trzeba i można zrobić dobrą gierkę. Generalnie mocno polecam :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 13 Sierpień 2014 Byla w plusie czy nie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 13 Sierpień 2014 Nie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Striekoza 0 Napisano 15 Sierpień 2014 Ale pewnie będzie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 16 Sierpień 2014 Ale pewnie będzie. ;) Zapachniało cebulą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JC_Denton 0 Napisano 6 Październik 2014 Ktoś wie czy ta gra ma polskie napisy? W necie widzę sprzeczne informacje na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 6 Październik 2014 Na 100% nie mam polskich napisów, dla pewności jeszcze poszperam po ustawieniach czy aby nie są wyłączone ale obstawiam że ich nie znajdę :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 6 Październik 2014 Ktoś wie czy ta gra ma polskie napisy? W necie widzę sprzeczne informacje na ten temat. Nie ma, ale jak bardzo Ci zależy na odpowiedzi to sprawdzę jeszcze raz rano jak wrócę do domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 6 Październik 2014 No niestety, brak opcji wyboru języka. Napisy można włączyć/wyłączyć ale to i tak tylko ich angielska wersja :pardon: Gierka z polskiego PsStore'a :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 14 Październik 2015 Odgrzebuję temat. Czy ktoś wbił platynę w wersji na PS3? Mam grę z polskiego PSN i nie mogę zlinkować konta z serwerem WB przez co nie dostanę kostiumu Year One. Co dziwne mogę to zrobić bez problemu na koncie na US. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach