shanti77 0 Napisano 5 Sierpień 2013 Witam Ostatnio w plusie pojawiło się BF3, zainstalowałem tą wersję na już obecną (mam też płytke z BF3). Miałem małą przerwę w graniu, a teraz zauważyłem, że jak szybko macham gałkami to włączają się akcje spod krzyżyka (wyrzuca mi amunicję, zmienia tryb pracy broni), czego to może być wina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 5 Sierpień 2013 Pada, jak po gwarancji to proponuje rozkrecic i przeczyscic. Oczywiscie sprawdz tez czy tak samo jest w innych grach najpierw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 5 Sierpień 2013 Nie trzeba rozkręcać i czyścić, wystarczy podokręcać śrubki w padzie, ale nie za mocno i znów będzie jak nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 5 Sierpień 2013 Jakie tam srubki, pad ci sie psuje! Mialem identyczna sytuacje jak ty. Tutaj masz rozwiazanie problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shanti77 0 Napisano 6 Sierpień 2013 Ok dzisiaj spróbuje to zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Sierpień 2013 kabotyn, nie neguję tego filmiku, ale z tymi śrubkami to też nie jest chybiony pomysł. Dlaczego? Bo sam miałem taki problem, a powodem była poluzowana ta zielona płytka w środku pada. Wystarczyło ją docisnąć i dobrze dokręcić i problem znikł. Także warto spróbować najpierw prostszych metod nim przejdziemy do ostrej zabawy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 6 Sierpień 2013 Siedze na telefonie i nie moge obczaic tego filmiku, moze to jest to samo rozwiazanie. Problem mialem identyczny, rozkrecilem pada i w miejscu, w ktorym jest taka folia z metalowymi zylkami (bodaj cztery punkty w sumie) podkleilem grubsza tasma klejaca. Problem bierze sie stad, ze w tym miejscu jest sprezysta gabka, ktora z czasem swoja sprezystosc traci ;) Wystarczy ja czymd zastapic i powinno smigac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shanti77 0 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Pomiędzy gąbkę a folie podłożyłem kawałek taśmy izolującej (poprawił się napewno troche docisk), teraz testowałem bf3 i jak narazie jest ok. Dzięki za pomoc. Edytowane 6 Sierpień 2013 przez shanti77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach