Kicpor 0 Napisano 19 Sierpień 2013 (edytowane) Ja dostałem gierkę za 140 zł. Nie jest tak źle z ceną. ;) Zapraszajcie mnie, jeżeli ktoś już będzie grał jutro.EditTrzeba podsumować kto ma grę i będzie grał. Podawajcie swoje aktualne PSNid, a później się napisze jakąś listę. :) Edytowane 20 Sierpień 2013 przez Kicpor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janpere 0 Napisano 20 Sierpień 2013 Witam, ja również jestem chętny do gry. Moje PSNid: janpere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubello 0 Napisano 20 Sierpień 2013 Witam. Chętnie pogram w payday. PSN id: kubello Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 20 Sierpień 2013 oki zamówione ,zapłacone ,pewnie jutro dostarczą :) zapki wysyłać z dopiskiem payday2 psn id condor1908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer23 0 Napisano 20 Sierpień 2013 Warto brać, to w ogóle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kicpor 0 Napisano 20 Sierpień 2013 Jasne, gra jest super, wciąga klimatem. Gorąco Polecam i czekam na zaproszenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel9 19 Napisano 21 Sierpień 2013 ja poszedłem do media po paydaya ale go nie było za to już był splinter cell więc niestety wygrał splinter - ale zrobiłem jedną misje singla i już wiem że jednak jak planowałem będe ciupał tylko multi bo jest swietny - do końca sierpnia mi się znudzi pewnie hyhyhy więc od roku szkolnego wsiąde na Paydaya to polatmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
z1mny 0 Napisano 23 Sierpień 2013 Witam, ja również chętnie pogram w paydaya 2 - PSN: z1mny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cracovia 0 Napisano 24 Sierpień 2013 szukam chetnych do grania id; cracovia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geralt777 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Witam i ja chętnie dołącze do wspólnej gry w payday 2 :) moj PSN id: Geralt222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadeSik 0 Napisano 7 Maj 2014 Witam, nie wiem czy w dobrym temacie piszę, ale mam problem dotyczący gry. A mianowicie : podczas dołączania do sesji multiplayer w Payday 2, zawiesza mi się gra i nic nie mogę zrobić. Jest tak za każdym razem, nie mogę dojść do gry. Tylko raz udało mi się dołączyć, a potem host się rozłączył. Nigdy więcej nie udało mi sie zagrać. Czy ktoś już się spotkał z takim problemem albo wie jak można go rozwiązać? Proszę o szybką odpowiedź.PS. Jeżeli problem zostanie rozwiązany, chętnie zagram z kimś razem, o ile ktoś w to jeszcze gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 9 Maj 2014 mam to samo na 6 prob dolaczenia do sesji polaczylem sie z 2-3 razy. Gra sie zwiesza, muzyka gra w tle i tylko restart konsoli zostaje. W singlu dziala wszystko ok.. nie wiem od czego to ale zniechecily mnie te bledy do tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadeSik 0 Napisano 13 Maj 2014 Dokladnie. Czyzby nikt nie wiedzial jak mozna rozwiazac problem? Czyzby rozwiazanie nie istnialo? Jezeli tak, to wielka szkoda, poniewaz slyszalem wiele pozytywnych opinii o MP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 14 Maj 2014 Witam chętnie zagram PSN himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 9 Czerwiec 2014 Jeśli jest ktoś chętny to pogram online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 24 Lipiec 2014 Znajdzie się ktoś chętny na wspólną "robótkę" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 24 Lipiec 2014 (edytowane) Znajdzie. Jesli ktos chce pograc to niech mnie doda do znajomych. Edytowane 24 Lipiec 2014 przez danken000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 26 Lipiec 2014 ja też jestem chętny, psn: pakasiedlce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 26 Lipiec 2014 Jakby co to od jutra począwszy i ja mogę pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 25 Luty 2015 (edytowane) trochę odkopalem, ale może znajdzie się ktoś chętny pomóc w platynce :) dodawajcie: DEGUSTATOR- Edytowane 26 Luty 2015 przez DobraMorda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gliwicz@nin 0 Napisano 26 Luty 2015 Ja myślę że mógł bym pomóc, sam przy okazji sobie kilka trofeów wbije i mnie to zadowoli :) Mój nick: Gliwiczanin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertM 0 Napisano 17 Luty 2017 Witam Czy ktoś wie ile w sumie jest DLC do Payday 2 (oczywiście na PS3) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 17 Luty 2017 Na PS3 są zaledwie trzy. Dwa Gage packi i Armoured Transport. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertM 0 Napisano 19 Luty 2017 Dzięki bardzo za informację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach