Vulcan_Genom 255 Napisano 10 Wrzesień 2013 Sprzęt z Androidem skołuje, ale iSzpana nie mam jak pożyczyć. A spróbuj się zalogować na origin.com na PC. Może tam coś będzie. Bo Autologa na serwera EA wyłączyli, ale skoro Autolog przez origin na iSprzętach działa to na PC możesz sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OstryRed 1 Napisano 10 Wrzesień 2013 YouTube mi pomogło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadamPL 5 Napisano 10 Wrzesień 2013 W tym problem,że po ponownym włączeniu nadal mam niby wszystkie odkryte.Chore... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 11 Wrzesień 2013 W tym problem,że po ponownym włączeniu nadal mam niby wszystkie odkryte.Chore... Z tym nie miałem problemu, po prostu jak rozwaliłem ostatnią bramkę to mi jej nie zaliczyło i nadal jednej brakowało. Włączyłem ponownie grę, bramka się "zrespiła", rozwaliłem i zaliczyło. YouTube mi pomogło Też działa, ale nieco to wolniejsze niż namierzanie na mapie samych brakujących. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 12 Wrzesień 2013 Lipa bo mi 2 bramki brakują a iSzajsa nie mam xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 28 Wrzesień 2013 Hej mam pytanie odnośnie trofeum "Wygrywa Jeden" - jeśli w tabelce obok wyścigu np. Fast track mam kilka aut to znaczy, że mam go wygrać jednym z nich czy każdym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 28 Wrzesień 2013 Jednym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 28 Wrzesień 2013 Wiec do trofeum muszę wygrać każdy wyścig z tabelki jednym z wymienionych aut i wszystkie wyścigi MW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oOxYg3n' 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 Tak. Każdy wyścig z listy ma być wygrany. Tabelka z autami podpowiada jedyne którymi można jechać w poszczególnym wyścigu, coby nie trzeba było szukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzibster93 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 potrzebny jest online pass do zrobienia trofeów online? niby ea zrezygnowala z online passów ale wole się upewnić czy w nfs tak jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 30 Wrzesień 2013 potrzebny jest online pass do zrobienia trofeów online? niby ea zrezygnowala z online passów ale wole się upewnić czy w nfs tak jest ;) potrzebny, pobierzesz za free z PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzibster93 1 Napisano 30 Wrzesień 2013 dzięki ;) potrzebny, pobierzesz za free z PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czombersanok 2 Napisano 2 Październik 2013 koledzy potrzebuję pomocy przy 2 trofeach online Niestandardowe wyposażenie :braz: i Profesor Modek :srebro: ktoś chętny? mój nick - michasz87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hsv 3 Napisano 3 Październik 2013 koledzy potrzebuję pomocy przy 2 trofeach online Niestandardowe wyposażenie :braz: i Profesor Modek :srebro: ktoś chętny? mój nick - michasz87 Ja chętnie pomogę, mi też brakuje trofika Profesor miodek. Myślę że dziś wieczorem możemy się zgadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 4 Listopad 2013 Pomoże mi ktoś z trofeami online? Mój PSN-ID:EmptyHeartPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadamPL 5 Napisano 18 Styczeń 2014 Potrzebuję pomocy przy 2 trofeach online.Niestandardowe wyposażenie i Profesor Modek Da rade ktoś pomóc? PSN ID-SadamPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaturalnaMagia 0 Napisano 24 Styczeń 2014 Łatwa przyjemna platynka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misfit 2 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Potrzebuję pomocy przy 2 trofeach online.Niestandardowe wyposażenie i Profesor Modek Da rade ktoś pomóc? PSN ID-SadamPL cześć chętnie pomogę mój psnid KT_74_06 ja potrzebuję pomocy tylko do Mix Master / Niestandardowe wyposażenie Łatwa przyjemna platynka:) no nie wiem :-) ja mam problem z ostanią trofką online czyli mix master/niestadardowe wyposażenie - nie mogę żadnego znajomego zastać online grającego w NFS :-/ Edytowane 27 Styczeń 2014 przez misfit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniupl 0 Napisano 7 Kwiecień 2014 potrzebuję pomocy 3 osób, które dodadzą mnie do znajomych - trofeum SNOB z góry dziękuję moje ID: piniupl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 8 Kwiecień 2014 Mam problem z trofeum Ucieknij z pościgu, który ma maksymalny stopień poszukiwania. Robiłem tak jak jest pokazane w filmiku a nawet czekałem na maxymalny poziom i bez przyłapania spadłem do zera a trofeum nadal nie widzę, w czym problem jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 8 Kwiecień 2014 (edytowane) Mam problem z trofeum Ucieknij z pościgu, który ma maksymalny stopień poszukiwania. Robiłem tak jak jest pokazane w filmiku a nawet czekałem na maxymalny poziom i bez przyłapania spadłem do zera a trofeum nadal nie widzę, w czym problem jest ? Ileż razy można wałkować to samo, nawet w poradniku masz napisane, że musisz to zrobić SZEŚĆ razy!!! Pierwsze 3 stopnie wpadną zazwyczaj same podczas gry. Potem dobij pozostałe zaczynając od 6. ucieknij z 6go do zera, potem nowy pościg dobij do 5-go stopnia i ucieknij do zera, itd, itd. W poradniku jest głupi nagłówek, który tutaj przekopiowałeś, ale w opisie trofika na konsoli (Upał jakby zelżał - Zgub pościgi o wszystkich poziomach intensywności), masz napisane poprawnie, więc powinieneś się zorientować. Edytowane 8 Kwiecień 2014 przez Vulcan_Genom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guteczka 0 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) zaproszam do grania online ;] Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez Guteczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 5 Październik 2014 działa jeszcze ten autolog z poziomu przeglądarki? chciałbym sobie posprawdzać jakich znajdziek mi brakuje jesli tak to moglbym prosic o linka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 7 Październik 2014 Piszę się na wszystkie trofea online do których mile widziana jest jakaś "ustawka".Pisać na PSN/GG/Skype. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach