dawidvq1 0 Napisano 1 Wrzesień 2013 Witam, jak juz wszyscy wiemy to za dwa dni wyjdzie diablo 3. dokładnie nie wiem jak będzie wygladal multiplayer, lecz jeśli ktoś zamierza grac to zapraszam na wspolne granie. id; hjtik hs; tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 1 Wrzesień 2013 Witam, prawie zawsze gram o 20.00(no chyba że pracuję na 2 zmianę) gorąco zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 1 Wrzesień 2013 Dookladnie tak samo - od 20 dzien w dzien. Chetni do coopa z hs mile widziani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haridil 14 Napisano 1 Wrzesień 2013 ja też chetny jestem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Żelski 0 Napisano 1 Wrzesień 2013 jeśli bedzie ktoś chętny na wspólne przemierzanie lochów piszcie w środe już powinna być u mnie gra pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 2 Wrzesień 2013 Również wieczorami będę grywał. 1-3 ograne na PC, ale to może być ciekawa odmiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 2 Wrzesień 2013 Również piszę się na sieciową sieczkę. W pecetową trójkę już co nieco grałem (jakieś kilkaset h ;) ), ale chyba nie oprę się możliwości kanapowego masakrowania demonów i we wtorek pobiegnę do sklepu. Jakby co również gram po 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haridil 14 Napisano 2 Wrzesień 2013 ja juz pykam jak cos znaczy sie zaraz zaczne na nowo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 2 Wrzesień 2013 też chętnie pogram, HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimber 5 Napisano 2 Wrzesień 2013 Witam i ja jutro będę odpalał diablo 3 na mojej czarnuli i jestem chętny do gry od 20 do późnych godzin nocnych :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artorias 32 Napisano 2 Wrzesień 2013 Ja już zacząłem grać. Jak na razie mam 12 lvl i chętnie pogram z innymi. Mój nick: Observvator. Przyjmę do znajomych każdego kto chciałby w d3 pograć, bo samemu to nie to samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coucz 2 Napisano 2 Wrzesień 2013 Ja też bym chciał pograć, ale z kimś z kim móglbym się komunikować w jakiś sposób (pewnie przez headseta, którego musze zakupić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 3 Wrzesień 2013 Wieczorkiem można zgłaszać się do mnie( FENIX_PL) do wwspólnej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 3 Wrzesień 2013 Też chętnie zagram online - HS jest. Dodawać mnie do friend list. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 3 Wrzesień 2013 Też się piszę Endarseth :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubakuba 0 Napisano 3 Wrzesień 2013 jak odpalic gre na dwoch na jednym psie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 3 Wrzesień 2013 Też niedługo siadam zapraszam chętnych do wspólnej gry, hs jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 3 Wrzesień 2013 PSN: Niuchacz, zapraszać do znajomych, wieczorem będę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXe 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 Powiedz Cie mi jak to jest, jeśli gram normlanie fabułe to moge moja postać przenieść do gry online czy tam trzeba robić wszystko od nowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 4 Wrzesień 2013 Powiedz Cie mi jak to jest, jeśli gram normlanie fabułe to moge moja postać przenieść do gry online czy tam trzeba robić wszystko od nowa ? W każdej chwili możesz dołączyć do gry sieciowej. Nie musisz nic nadrabiać.Tak było na PC i nie sądzę by zmieniali podstawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidvq1 0 Napisano 4 Wrzesień 2013 Mam 9 lvl dzis będę mial neta to zaczynam online. Hs ma, zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfolti 0 Napisano 4 Wrzesień 2013 Jakby ktoś był chętny to zapraszam do mnie: pfolti. Niestety brak HSa... Pozdro ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Żelski 0 Napisano 5 Wrzesień 2013 Witam Gre juz posiadam dzisiaj wieczorem zaczynam jak ktoś chętny zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diazowy 7 Napisano 5 Wrzesień 2013 A powiedzcie mi jak to jest z tą gierką, w wersji pudełkowej jest jakaś instalacja? gra jest w sumie ogromna i jeśli tylko z płyty idzie cały czas (a takie słuchy chodzą) to nie tnie się za bardzo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalek 0 Napisano 5 Wrzesień 2013 Gra chodzi z płyty i jest płynnie. Miedzy lokacjami jest loading, ale nie trwa to nigdy dłużej niż kilka sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach